HK AVR616 vs Yamaha RXV37x

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
orenk_ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האונקיו שבק חיים... הבעיה הרגילה רק שהמגבר הספציפי שלי לא כלול ברשימת הריקול ועם היבואן אין לי כבר לאן התקדם אחרי חודש שהמגבר שכב שם והוחזר אחר כבוד בלי תיקון כי לטענתם "הם לא מצאו שום בעיה"...

אז החלטתי לנצל את ההזדמנות ולהתחדש..

מעבר לכל הדרישות הסטנדרטיות חשוב לי שהמגבר יצליח לנגן גם חוסיקה בצורה סבירה (לאיכות טובה תמיד עדיף מגבר שני ערוצים...) מעבר לניגון טוב של אפקטים וסרטים.

האונקיו עשה עבודה טובה באזור הזה של המוסיקה אבל קצת קשה לי לקנות עכשיו עוד אחד כשאני יודע מה רמת השירות וחושש קצת מאמינות.

מתלבט בין הדגמים שבכותרת ונוטה לכיוון ה HK.

יודעים להמליץ? האם ה HK מנגן גם מוסיקה באיכות טובה וגם סרטים? ה YAMAHA יותר? פחות?

תודה!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

במידה ואתה חושש מאמינות של אונקיו אני מציע לך בחום לתפוס מרחק גדול מההרמן האמינות שלו על הפנים.

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

לדעתי אתה צריך להתמקד בשלושה רסיברים של החברות הבאות-
ימהה,פיוניר,דנון.

לגבי אונקיו שומעים יותר מדי סיפורים על כרטיסים שנדפקים בגלל חום או אולי סיבות אחרות
וכמו שיואב כתב תפוס מרחק מההרמן.

orenk_ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה! מקבל את העצה. למרות שדי נדלקתי על ההרמן המדובר, סומך על הניסיון שלכם. הלכתי על ה- Yamaha RX V477...

קיבלתי גם את העצות בפורום והזמנתי מאמאזון. אני מזמין הרבה דברים מחו"ל באופן קבוע אבל חייב להודות שלא על דעתי להזמין ככה גם מגבר. בדקתי בגרמניה ואיטליה והופתעתי לגלות הפרשי מחירים משמעותיים למרות המשלוח והמסים, עכשיו נותר לקוות שלא ישחילו לי עוד קצת מסים בכניסה לארץ ושהמשלוח יגיע מהר כפי שמבטיחים....

נראה טוב :)

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #5 

orenk_ כתב:בדקתי בגרמניה ואיטליה והופתעתי לגלות הפרשי מחירים משמעותיים למרות המשלוח והמסים, עכשיו נותר לקוות שלא ישחילו לי עוד קצת מסים בכניסה לארץ ושהמשלוח יגיע מהר כפי שמבטיחים....

נראה טוב :)
...
קודם כל תתחדש!
שנית, המחיר שרשום לך לתשלום , זה המחיר שאתה משלם. ללא תוספות.
יש מקרים, שלאחר כחודש מקבלים החזר קטן על התשלום,
לגבי המשלוח, אם זה לא משלוח של 3-4 ימים, המשלוח הרגיל לוקח כשבועיים בדרך כלל.
תהנה.
·

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”