מברשת שיניים oral b 5000
היי,
אני מעוניינת לקנות מברשת שיניים oral b 5000.
קרוב משפחה שלי מארה"ב מגיע עוד חודש וחצי לביקור בארץ כך שאני יכולה לקנות מאתרים מחו"ל ולמען את המוצר אל כתובתו.
השאלות שלי הן:
1. מה ההבדל בין 2 הדגמים- trizone ו triumph? חשוב לי שיהיה את הSMART GUIDE.
2. בארץ משתמשים ב 220V ואילו בחו"ל משתמשים ב 110V. איך מתאימה את מברשת השיניים כך שתתאים לארץ? שאלתי ואמרו לי שאם אני קונה טרנספורמטור מותאם לארץ המברשת יכולה לההרס לי. האם צריכה לקנות מברשת שיניים שבאה עם 220V?
3. מאיזה חנות אתם ממליצים לי לקנות כך שהתמורה תהיה כמה שיותר גבוהה (עם הרבה ראשים) ובמחיר סביר כולל משלוח?
האם עדיף לקנות את ה7000 או את ה5000? בהנחה ואת ה7000- אשמח אם תוכלו לענות לי על אותן שאלות.
תודה,
אני מעוניינת לקנות מברשת שיניים oral b 5000.
קרוב משפחה שלי מארה"ב מגיע עוד חודש וחצי לביקור בארץ כך שאני יכולה לקנות מאתרים מחו"ל ולמען את המוצר אל כתובתו.
השאלות שלי הן:
1. מה ההבדל בין 2 הדגמים- trizone ו triumph? חשוב לי שיהיה את הSMART GUIDE.
2. בארץ משתמשים ב 220V ואילו בחו"ל משתמשים ב 110V. איך מתאימה את מברשת השיניים כך שתתאים לארץ? שאלתי ואמרו לי שאם אני קונה טרנספורמטור מותאם לארץ המברשת יכולה לההרס לי. האם צריכה לקנות מברשת שיניים שבאה עם 220V?
3. מאיזה חנות אתם ממליצים לי לקנות כך שהתמורה תהיה כמה שיותר גבוהה (עם הרבה ראשים) ובמחיר סביר כולל משלוח?
האם עדיף לקנות את ה7000 או את ה5000? בהנחה ואת ה7000- אשמח אם תוכלו לענות לי על אותן שאלות.
תודה,
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
על בסיס נסיוני אין שום בעיה בשימוש בטרנספורמטור מ- 220 ל-110 במכשירים קטנים כך שלא צפויה להיות בעיה.
בנוסף ועל בסיס נסיוני ברכישה של מברשת שיניים נטענת של טריומף נדמה לי דגם 9000 בזמנו (לפני שנתיים או שלוש)- המטען של בראון אורל בי הינו אוניברסלי וכל מה שצריך היה לרכוש הוא מתאם מתקע 110 ל-220 לתקע ישראלי ולחבר לשקע בארץ.
לא יודע אם כל הדגמים מגיעים עם מטען אוניברסלי.
בזמנו קניתי ב- איביי היו מחירים מצוינים יחסית לחנויות אחרות.
בנוסף ועל בסיס נסיוני ברכישה של מברשת שיניים נטענת של טריומף נדמה לי דגם 9000 בזמנו (לפני שנתיים או שלוש)- המטען של בראון אורל בי הינו אוניברסלי וכל מה שצריך היה לרכוש הוא מתאם מתקע 110 ל-220 לתקע ישראלי ולחבר לשקע בארץ.
לא יודע אם כל הדגמים מגיעים עם מטען אוניברסלי.
בזמנו קניתי ב- איביי היו מחירים מצוינים יחסית לחנויות אחרות.
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
שותף למה ש- Borderline1 אומר... גם ה- 9000 שאני רכשתי לפני מספר שנים הגיע עם שנאי אוניברסלי... כל מה שצריך זה מתאם פשוט...
לגבי ה- 7000, לפי מה שהבנתי, זה דגם שמגיע עם Bluetooth ומאפשר לעקוב אחרי מצב הציחצוח מהסמארטפון... נראה לי מיותר
לחלוטין, למעט פנאטים רציניים לציחצוח שיניים...
לגבי ההבדל בין ה- Trizone לדגם הרגיל... לא נראה לי שיש הרבה הבדלים... קשה להבין מהאתר שלהם, בכל מקרה אפשר להשתמש בראשי - Trizone שהם גדולים יותר ובעלי שני משטחים נעים, גם על הדגמים האחרים... אני משתמש בהם עם ה-5000 הרגיל כבר תקופה ארוכה...
אם את רוצה להיות בטוחה לגבי המתח, תמצאי באמאזון את הדגם המדוייק שתרצי לקנות, ופשוט תשאלי בדף המוצר... בד״כ אנשים שרכשו שמחים לענות...
לגבי ה- 7000, לפי מה שהבנתי, זה דגם שמגיע עם Bluetooth ומאפשר לעקוב אחרי מצב הציחצוח מהסמארטפון... נראה לי מיותר
לחלוטין, למעט פנאטים רציניים לציחצוח שיניים...
לגבי ההבדל בין ה- Trizone לדגם הרגיל... לא נראה לי שיש הרבה הבדלים... קשה להבין מהאתר שלהם, בכל מקרה אפשר להשתמש בראשי - Trizone שהם גדולים יותר ובעלי שני משטחים נעים, גם על הדגמים האחרים... אני משתמש בהם עם ה-5000 הרגיל כבר תקופה ארוכה...
אם את רוצה להיות בטוחה לגבי המתח, תמצאי באמאזון את הדגם המדוייק שתרצי לקנות, ופשוט תשאלי בדף המוצר... בד״כ אנשים שרכשו שמחים לענות...
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
·maayan86 כתב:סופר פארם.
מחיר לפני המבצע 968 או 986 לא זוכרת
מחיר אחרי 580.
תתחדשו!
עשיתי במברשת עכשיו שימוש ראשוני עם הראש המלבין - וואו! ליגה אחרת!!!...
באיזה משחה השתמשת?
הדגם טריזון?
And the meek shall inherit the earth
...
...