האם כדי לעבור ל KODI
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
·לגבי העדכון לקודי:meliko כתב:בוקר טוב ריציתי לשאול אני נימצא על 13.2 תחת OPENELEC האם כדי לעבור ל KODI ואם כן יש אפשרות ל שידרוג או חייב התקנה מלאה?...
קח בחשבון שמרבית הסקינים שהותאמו לעברית (מהrepo של thewiz )לא ניתנים עכשיו להתקנה
·צפיד כתב:·לגבי העדכון לקודי:......
קח בחשבון שמרבית הסקינים שהותאמו לעברית (מהrepo של thewiz )לא ניתנים עכשיו להתקנה...
אני תמיד השתמשתי בסקין של ברירת המחדל אז השידרוג מבחינתי היה שקוף ולא נתקלתי בשום בעיה.
שני דברים לא עובדים לי מאז השדרוג ואני קצת מבואס מזה:
1. אין לי טלויזיה חיה. לא משנה מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את זה, זה לא הולך
2. התוסף MP3 STREAMS שאני משתמש בו המון המון, לא עובד. לא מצאתי גם לזה פתרון לצערי
אם הייתי יודע, לא הייתי משדרג אלא ממתין למשהו יציב יותר.
1. אין לי טלויזיה חיה. לא משנה מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את זה, זה לא הולך
2. התוסף MP3 STREAMS שאני משתמש בו המון המון, לא עובד. לא מצאתי גם לזה פתרון לצערי
אם הייתי יודע, לא הייתי משדרג אלא ממתין למשהו יציב יותר.
אצלי ב OPENELEC(ולא רק אצלי מסתבר...) המעבר לקודי מצריך לא מעט עדכונים ידניים כמו סקינים שלא נתמכים, תוספים שמשום מה לא המשיכו איתי הלאה, טלויזייה חיה וכו'...
אחרי שאתה מעדכן את כל הדברים האלה לא אמורה להיות לך בעייה.
אחרי שאתה מעדכן את כל הדברים האלה לא אמורה להיות לך בעייה.
המלצה שלכם לעדכן (UPDATE) או התקנה חדשה ??
יש אפשרות לבצע שיחזור וגיבוי שהתבצע ב 13.2 לאחר התקנה או שזה בעצם סוג של שידרוג ?
יש פה שעשו התקנה חדשה כולל כל התוספים ללא סוג של שחזור או UPDATE והכל עובד ?
ושאלה אחרונה RC זה בעצם לא לא גירסה יציבה ואפילו סוג של בטא אז אומרים שתופעות לואי המוכרות של הגירסה הזו (ניסתי לחפש לא מצאתי )
תודה רבה לכל העוזרים!!:P
יש אפשרות לבצע שיחזור וגיבוי שהתבצע ב 13.2 לאחר התקנה או שזה בעצם סוג של שידרוג ?
יש פה שעשו התקנה חדשה כולל כל התוספים ללא סוג של שחזור או UPDATE והכל עובד ?
ושאלה אחרונה RC זה בעצם לא לא גירסה יציבה ואפילו סוג של בטא אז אומרים שתופעות לואי המוכרות של הגירסה הזו (ניסתי לחפש לא מצאתי )
תודה רבה לכל העוזרים!!:P
קח בחשבון שהרבה תוספים צריכים לעבור עידכון לגרסא הזאת.