מקדחה שנקנתה בארצות הברית... בבקשה רק מי שמבין
לאחרונה הייתי בארצות הברית וקניתי מקדחה (פטישון)של מקיטה דגם חדש (HR2621).
רק לאחר שהגעתי חזרה לארץ נזכרתי שהמתח בארץ 220v שונה מזה שבארצות הברית 110v.
אני לא יכול להשתמש במקדחה אלא עם אני קונה ממיר מתח מ 220v ל 110v, אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות כי זה עובד לפי הספקים. אני לא יודע מה ההספק של המקדחה אבל אני יודע שזה 8 אמפר... חייב את עזרתכם בנושא מה האפשרויות שיש לי כדי להשתמש בו בארץ? איזה ממיר מתח אני צריך לקנות? צירפתי קובץ עם פרטים על המדחה
תודה מראש.
רק לאחר שהגעתי חזרה לארץ נזכרתי שהמתח בארץ 220v שונה מזה שבארצות הברית 110v.
אני לא יכול להשתמש במקדחה אלא עם אני קונה ממיר מתח מ 220v ל 110v, אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות כי זה עובד לפי הספקים. אני לא יודע מה ההספק של המקדחה אבל אני יודע שזה 8 אמפר... חייב את עזרתכם בנושא מה האפשרויות שיש לי כדי להשתמש בו בארץ? איזה ממיר מתח אני צריך לקנות? צירפתי קובץ עם פרטים על המדחה
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
להיסחב עם שנאי כבד של 1.5 קילו וואט לכל מקום שרוצים לקדוח בו...
עזוב, השלם עם זה שטעית (בתום לב כמובן). זרוק לפח או תן במתנה לחבר אמריקאי או קנדי...
עזוב, השלם עם זה שטעית (בתום לב כמובן). זרוק לפח או תן במתנה לחבר אמריקאי או קנדי...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·TalKeinan כתב:אין אפשרות לקחת את המקדחה לחשמלאי או מישהו שמבין כדי לעשות שינוי בתוך המקדחה עצמה? הרי יש לקנות מקדחות כאלה פה בארץ ואוליי רק צריך לבצע שינוי על המקדחה... מה אתם אומרים...
שזה שטויות.
השינוי הזה (אם תמצא מישהו שיחליף לך את הליפופים של הסליל במנוע ...)
יעלה לך הרבה כסף ....
תמחור אותה ב ebay בהנחה,
ותקנה מקדחה חדשה שמתאימה ל 220 וולט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Bosch GBH2-26DRE
יש אפשרות לרוב גם של באנדלים אשר כוללים פוטר מתחלף, מומלץ להוסיף כזה בנפרד אם לא קיים.
אני אישית עם Bosch GBH 2600.
יש אפשרות לרוב גם של באנדלים אשר כוללים פוטר מתחלף, מומלץ להוסיף כזה בנפרד אם לא קיים.
אני אישית עם Bosch GBH 2600.
ziv_r , איפה מומלץ להשיג אותה במחיר הכי נורמלי? ובאיזה מחיר אתה קניתה?ziv_r כתב:Bosch GBH2-26DRE
אני אישית עם Bosch GBH 2600 ....