הרבה זמן חיכינו לרגע הזה, אבל זה סוף סוף קרה. מקרן 4K ראשון נחת לבדיקה. זהו מקרן הכניסה של סוני לסדרת ה- 4K והוא ייחודי לאירופה.

בדיוק מה שאני חשבתי.MarioMan כתב: 3. אני לא מצליח להבין את הרעיון של חסכון בזכרון עדשה בדגם זה - הרי גם ככה טווח הזום מאוד רחב וכל כיוון העדשה הוא חשמלי כך שאין פה אלמנט שצריך להוסיף ויגדיל את עלות המוצר....

1. בגדול אתה צודק, אבל אנחנו עושים את זה בכדי שהמספרים יהיו תואמים לבדיקות שאנחנו עושים במסכים (ושם cd/m2 או ניטים זה התקן המוביל).MarioMan כתב:תודה על הביקורת. בהחלט מוצר מעניין וגם במחיר יחסית מושך.
כמה הערות\הארות\תהיות:
1. בעניין עוצמת ההארה - נראה לי שהקורא יוכל לקבל מושג יותר טוב אם להבא יבוצע שימוש ביחידות foot lamberts במקום ב-cd/m2.
למיטב זכרוני התקנים בנושא מתייחסים ל-ftl כך שכדי לקבל מושג מה אומרים באמת ממצאי הבדיקה הקורא צריך להתחיל להתעסק עם המרה מיותרת.
2. היות שתכני 4K זמינים רק באמצעות שירותים על גבי האינטרנט, והיות של-SONY יש שירות מהמובילים בתחום, אם לא המוביל ביותר כרגע, נראה לי מעט מוזר שהיבואן לא סיפק עם המקרן את הנגן הרלוונטי וזאת על מנת להתרשם מהפוטנציאל ומיכולות המקרן גם ב"תוכן אמיתי".
3. אני לא מצליח להבין את הרעיון של חסכון בזכרון עדשה בדגם זה - הרי גם ככה טווח הזום מאוד רחב וכל כיוון העדשה הוא חשמלי כך שאין פה אלמנט שצריך להוסיף ויגדיל את עלות המוצר....

·sam22 כתב:תודה עבור ביקורת מעולה.
גם לי נראה ש4K עדיין מוקדם מדי, יש זמן
לגבי הצמצם הדינמי, זה מוזר שהורידו.
להסתמך על הקונטרסט הקיים ולא לתת אפשרות שיפור, זה חבל
ב55 הכלי הזה מוסיף, כמו שציינת הוא גם יכול לפגום ולכן העבודה עימו צריכה להיות במתינות...