הבנתי שבאזשהו שלב, אפל ביטלה אפשרות להגדיר APN, בזמנו השתמשתי ב unlockit ליצרית פרופיל גלישה, השאלה האם אני בכלל חייב אותו? הלכתי לפי הסבר באתר פלאפון, חיברתי את המכשיר למחשב, ועדכנתי הגדרות מפעילה, האם זה מספיק? פשוט לא רוצה אחרי זה חיובים על טעות בהגדרה ראשונית. החיבלה היא 6GB, ואני מקבל כ 5 מגה באייפון 4 הישן שלי, שזה פי 2 מגולן
שאלה למנויי רשת פלאפון פה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אהלן חברים, הצתרפתי לרשת פלאפון היום, ניוד מגולן, בגלל השטויות של 49 שקל למעבר תוכנית, יש לי כמה שאלות,
הבנתי שבאזשהו שלב, אפל ביטלה אפשרות להגדיר APN, בזמנו השתמשתי ב unlockit ליצרית פרופיל גלישה, השאלה האם אני בכלל חייב אותו? הלכתי לפי הסבר באתר פלאפון, חיברתי את המכשיר למחשב, ועדכנתי הגדרות מפעילה, האם זה מספיק? פשוט לא רוצה אחרי זה חיובים על טעות בהגדרה ראשונית. החיבלה היא 6GB, ואני מקבל כ 5 מגה באייפון 4 הישן שלי, שזה פי 2 מגולן
. ושאלה נוספת, שהייתי בגולן, בשביל להגדיר MMS ו HOTSPOT, היה צורך להכניס פרטים אך אין לי בכלל אפשרות, להגדיר אותם, כאילו אחרי שהכנסתי סים חדש, האפרויות נעלמו להם חח
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

*עדכון, זה משתנה ממפעילה למפעליה, ותלוי בסים, יש מפעילות שלא רוצות שתשחק בהגדרות APN באייפון. אבל אני עדין רוצה לשמוע תגובה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אין מה להתעסק עם apn אנחנו לא בשנת 2010.
כמדומני חבילות הגלישה ברשת פלאפון לא מחייבות אקסטרה אם הגעת למקסימום, או שהמהירות נופלת או שהאינטרנט מופסק אחרי 6giga.
בפלאפון לא צריך להגדיר mms והוט ספוט- זה פשוט עובד.
כמדומני חבילות הגלישה ברשת פלאפון לא מחייבות אקסטרה אם הגעת למקסימום, או שהמהירות נופלת או שהאינטרנט מופסק אחרי 6giga.
בפלאפון לא צריך להגדיר mms והוט ספוט- זה פשוט עובד.
-
denis29
- חבר ותיק

הבנתי, לגבי APN..זה משתנה מחברה לחברה, בגולן כמו שאמרתי, היה לי פרופיל גלישה, שהתקנתי מ unlockit, בכל מקרה בינתיים הכל סבבה,
חסר לי אומנם תמיכה ב2G, אבל לא רואה הבדל גדול בחיי סוללה, ועל 3G איכות שיחה גם טובה יותר ממה שהרגשתי.
חסר לי אומנם תמיכה ב2G, אבל לא רואה הבדל גדול בחיי סוללה, ועל 3G איכות שיחה גם טובה יותר ממה שהרגשתי.