פייבר בוקס + DLINK 6740 להגדלת טווח אלחוטי
שלום,
יש לי פייבר בוקס, ונשאר לי DLINK של בזק 6740.
כל הבית מרושת חוטית, אבל אני מעוניין שבסלון תהיה קליטה אלחוטית על מנת לגלוש בסמארטפון, ומשום מה הטווח של הפייבר בוקס בקושי מגיע לסון והקליטה ממש נמוכה.
הייתי פשוט מעוניין שהדלינק יהיה זה שמגדיל את הטווח האלחוטי בסלון מן הסתם בגלל שהוא כבר נמצא אצלי, והפייבר בוקס נמצא אצלי בחדר לכן הוא לא מספק לי קליטה לסלון.
כרגע המצב הנוכחי הדילינק דלוק והוא משמש כ-סוויץ האב.
אם הפייבר בוקס מחובר לרשת (והוא תמיד מחובר) אני לא מסוגל לגשת אל הדילינק עם הכתובת איי פי שלו 10.0.0.138. כ(נראה כי טווח הכתובות של הפייבר בוקס שונה לגמרי ?)
רק אם אני מנתק את הפייבר בוקס מן הרשת, אני מסוגל לגשת אל הדילינק (10.0.0.138).
ניסיתי לשנות את האיי פי של הדילינק אבל משום מה זה מתחיל "לחשוב" ולא מסיים את שינוי האיי פי ואני חייב לעשות הארד ריסט.
מבקש טיפים, אין לי ניסיון רב בעניין אבל מעוניין לדעת מדוע לא מסוגל לשנות איי פי לדילינק ומה אני אמור לעשות במצב הזה.
תודה רבה
יש לי פייבר בוקס, ונשאר לי DLINK של בזק 6740.
כל הבית מרושת חוטית, אבל אני מעוניין שבסלון תהיה קליטה אלחוטית על מנת לגלוש בסמארטפון, ומשום מה הטווח של הפייבר בוקס בקושי מגיע לסון והקליטה ממש נמוכה.
הייתי פשוט מעוניין שהדלינק יהיה זה שמגדיל את הטווח האלחוטי בסלון מן הסתם בגלל שהוא כבר נמצא אצלי, והפייבר בוקס נמצא אצלי בחדר לכן הוא לא מספק לי קליטה לסלון.
כרגע המצב הנוכחי הדילינק דלוק והוא משמש כ-סוויץ האב.
אם הפייבר בוקס מחובר לרשת (והוא תמיד מחובר) אני לא מסוגל לגשת אל הדילינק עם הכתובת איי פי שלו 10.0.0.138. כ(נראה כי טווח הכתובות של הפייבר בוקס שונה לגמרי ?)
רק אם אני מנתק את הפייבר בוקס מן הרשת, אני מסוגל לגשת אל הדילינק (10.0.0.138).
ניסיתי לשנות את האיי פי של הדילינק אבל משום מה זה מתחיל "לחשוב" ולא מסיים את שינוי האיי פי ואני חייב לעשות הארד ריסט.
מבקש טיפים, אין לי ניסיון רב בעניין אבל מעוניין לדעת מדוע לא מסוגל לשנות איי פי לדילינק ומה אני אמור לעשות במצב הזה.
תודה רבה
הבעיה שאין לי מושג איך להפוך אותו ל ACCESS POINT, ואת השם לאלחוטי והססמא אני מכניס בפייברבוקס אבל בדילינק אני לא רואה איפה אני אמור להכניס את זה.
כל חיפושיי ברשת עלו בתוהו, WAN SHWAN..... הבעיה שאין לי מושג מאיפה בכלל להתחיל.
יש לי פייבר בוקס, ו-DLINK, שניהם מחוברים אחד לשני.
יש לי רשת ואני גולש באינטרנט בעזרת מחשב שמחובר לדילינק כי הוא מחובר קווית לפייברבוקס והדילינק משמש כסוויץ, אבל הוא לא משדר אלחוטית.
לא מצפה שמישהו יכתוב לי ספר פה, אבל בראשי תיבות, איך בכלל הDLINK אמור להבין שיש לו רשת אלחוטית ? (מדוע הוא לא קולט את האלחוטי אוטומטית ?)
איך בכלל אני אמור להגיד לו שיש עוד ראוטר שמשדר אלחוטית ?
בין הפייבר ובין הדילינק כאילו אין קשר בכלל
כל חיפושיי ברשת עלו בתוהו, WAN SHWAN..... הבעיה שאין לי מושג מאיפה בכלל להתחיל.
יש לי פייבר בוקס, ו-DLINK, שניהם מחוברים אחד לשני.
יש לי רשת ואני גולש באינטרנט בעזרת מחשב שמחובר לדילינק כי הוא מחובר קווית לפייברבוקס והדילינק משמש כסוויץ, אבל הוא לא משדר אלחוטית.
לא מצפה שמישהו יכתוב לי ספר פה, אבל בראשי תיבות, איך בכלל הDLINK אמור להבין שיש לו רשת אלחוטית ? (מדוע הוא לא קולט את האלחוטי אוטומטית ?)
איך בכלל אני אמור להגיד לו שיש עוד ראוטר שמשדר אלחוטית ?
בין הפייבר ובין הדילינק כאילו אין קשר בכלל
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מחבר אותם באמצעות כבל רשת, תפעל על פי הפרק האחרון במדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מפספס את מה שכתוב במדריך. אין צורך לשנות את כתובת הפייברבוקס אלא של הנתב השני. קרא היטב את ההסברים.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.