1200 MK3
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
הדרך הנכונה היא החלפת השנאי הפנימי. ה-MK3 היפני אמור להיות זהה כמעט ל-1210MK2 רק שהוא מיועד לשוק היפני בלבד ושנאי אספקת הכוח שלו שונה. לדעתי אתה אתה צריך שנאי שמקבל 220-240VAC ומוציא 20VAC או 30VAC (אני לא בטוח). צריך למדוד. אפשר להזמין שנאים כאלה מ-KABUSA ואחרים (ככל הנראה מספר החלק הוא SLTF5900 והוא מתאים ל-MK2). רצוי להמנע משנאי הנחתה חיצוני. התייעץ עם יאיר פורמן.
Kashimura TI-352 step down transformer from AC 220V ~ 240V to AC 100V
שלום רב
לפני כמה שנים גם אני קניתי פטיפון technics sl1200mk6 מיפן המתח שם הוא 100v ולא כמו בארהב 110 v
בארץ כשהתייעצתי עם חשמלאים חלקם אמרו לי ששנאי 110v יתאים לפעולה אבל אני פחדתי ולא הסכמתי לקנות שנאי כזה
מה שקניתי בסוף מאמאזון הוא הדבר הבא :
Kashimura TI-352 step down transformer from AC 220V ~ 240V to AC 100V אותו הדבר רק מאי ביי
http://www.ebay.com/itm/Kashimura-TI-35 ... 3a9c28a744
לפני כמה שנים גם אני קניתי פטיפון technics sl1200mk6 מיפן המתח שם הוא 100v ולא כמו בארהב 110 v
בארץ כשהתייעצתי עם חשמלאים חלקם אמרו לי ששנאי 110v יתאים לפעולה אבל אני פחדתי ולא הסכמתי לקנות שנאי כזה
מה שקניתי בסוף מאמאזון הוא הדבר הבא :
Kashimura TI-352 step down transformer from AC 220V ~ 240V to AC 100V אותו הדבר רק מאי ביי
http://www.ebay.com/itm/Kashimura-TI-35 ... 3a9c28a744
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
Re: Kashimura TI-352 step down transformer from AC 220V ~ 240V to AC 100V
@onkyo
אני לא ממליץ על שנאי חיצוני, אלא כפי שכתב tnsilver על החלפת השנאי הפנימי של המכשיר.
אך מתוך סקרנות, מה בדיוק ההבדל בין המלצת החשמלאים, למוצר שרכשת לבסוף?
10V AC- הבדל זניח ביותר. הרי יש לעיתים סטייה הרבה יותר גבוהה במתח המסופק מרשתות החשמל.
אני לא ממליץ על שנאי חיצוני, אלא כפי שכתב tnsilver על החלפת השנאי הפנימי של המכשיר.
אך מתוך סקרנות, מה בדיוק ההבדל בין המלצת החשמלאים, למוצר שרכשת לבסוף?
10V AC- הבדל זניח ביותר. הרי יש לעיתים סטייה הרבה יותר גבוהה במתח המסופק מרשתות החשמל.
אני לא יודע מה ההבדלים בין המלצות החשמלאים
אני יודע שבשנת 2001 רציתי לקנות technics sl1210mk2 בצבע שחור פתאום נתקלתי באי ביי במודעה על technics sl1200 mk6 מיפן גם בצבע שחור שזה הדגם האחרון ביותר של technics שבזמנו היה קים רק 3 או 4 שנים ולא 30 שנה לא ידעתי שהוא 100v רק כשהוא הגיע לארץ הבנתי זאת ופחדתי לא ידעתי מה לעשות ואז שלחתי אי מייל למוכר והוא שלח לי לינק למתאם מתח/ שנאי למרות שלפי מה שרשום למעלה שאפשר לפתוח את הפטיפון ולהרכיב לו שנאי פנימי אני מעדיף לא לפתוח ולפרק ולהשאירו כך במצבו המקורי דרך אגב יש משהו מעצבן בדגמים mk5 mk6 הכיסויי פרספקס של הפטיפון לא בא מחובר לקפיצים עם הציריות ולגוף הפטיפון פשוט מניחים את הפלסטיק על הפטיפון .למרות שאפשר לפתוח את הפטיפון ולקנות צירים ואז לחבר כמו בדגם 2 זה דבר מעצבן מאד אני חושב שהדגם הנחשק ביותר הוא דגם mk4 שבו יש חיבורים ניפרדים לכבלי ה אר סי איי ולא מחוברים לתוך הפטיפון יש לו גם מהירות 78 סיבובים לדקה
אני יודע שבשנת 2001 רציתי לקנות technics sl1210mk2 בצבע שחור פתאום נתקלתי באי ביי במודעה על technics sl1200 mk6 מיפן גם בצבע שחור שזה הדגם האחרון ביותר של technics שבזמנו היה קים רק 3 או 4 שנים ולא 30 שנה לא ידעתי שהוא 100v רק כשהוא הגיע לארץ הבנתי זאת ופחדתי לא ידעתי מה לעשות ואז שלחתי אי מייל למוכר והוא שלח לי לינק למתאם מתח/ שנאי למרות שלפי מה שרשום למעלה שאפשר לפתוח את הפטיפון ולהרכיב לו שנאי פנימי אני מעדיף לא לפתוח ולפרק ולהשאירו כך במצבו המקורי דרך אגב יש משהו מעצבן בדגמים mk5 mk6 הכיסויי פרספקס של הפטיפון לא בא מחובר לקפיצים עם הציריות ולגוף הפטיפון פשוט מניחים את הפלסטיק על הפטיפון .למרות שאפשר לפתוח את הפטיפון ולקנות צירים ואז לחבר כמו בדגם 2 זה דבר מעצבן מאד אני חושב שהדגם הנחשק ביותר הוא דגם mk4 שבו יש חיבורים ניפרדים לכבלי ה אר סי איי ולא מחוברים לתוך הפטיפון יש לו גם מהירות 78 סיבובים לדקה
טעות בשנת הקניה קניתי אותו בשנת 2011 ולא 2001 והפטיפון יוצר בשנת 2008 זה הדגם האחרון שיוצר ברגע שמיצושיטה אלקטרוניק שהיא בעלת טכניקס ופנסוניק הודיע שהם מפסיקים לייצר פטיפונים המחירים של הפטיפונים בעיקר טכניקס הכפילו וחלקם אפילו שילשו את מחירם. אני זוכר שפטיפון טכניקס חדש עלה 450-500דולר ומייד המחירים קפצו ל850-1000 דולר דרך אגב הכוונה היא לדגם 1200mk3d ?
הדגם הוא 1200MK3 ( ב D אני חושב שיש בורר)
שלחתי מייל ליאיר פורמן.
אגב - עד שאני אחליף פנימית אני רוצה לבדוק עם שנאי חיצוני שהפטיפון בכלל עובד , 65W יספיק ? נגיד כזה?
http://www.amperel.co.il/Product/ממיר-מ ... -220v-110v
תודה
שלחתי מייל ליאיר פורמן.
אגב - עד שאני אחליף פנימית אני רוצה לבדוק עם שנאי חיצוני שהפטיפון בכלל עובד , 65W יספיק ? נגיד כזה?
http://www.amperel.co.il/Product/ממיר-מ ... -220v-110v
תודה
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
@agnostic
יספיק די והותר.
יספיק די והותר.