אני משתמש ב 626 ומאוד מאוד מרוצה.
אם אתה אוהב את הצליל של אומקיו כדאי להמשיך עם אחד.
מלבדו יש את מרנץ, ימאהה פיוניר וכד...
״זכיתי במתנה״ מה- Onkyo TX-NR809 שלי
בוקר טוב,
תודה לכולם על הדברים.
איו לי צורך במגבר מעבר ל- 7.1, מאחר והסלון בבית לא מאפשר יותר מסראונד 5.1, כאשר את ה- 7.1 אני זקוק כדי להוציא zone נוסף לחצר הבית, מבלי לפגוע ב- 5.1.
אבל אולי אני צריך הרבה ערוצים מסיבה אחרת שאני לא מודע אליה?
ראיתי את הדגמים היוקרתיים והחדשים של אונקיו ופיוניר. הבנתי כי הם עולים הרבה יותר בגלל ריבוי ערוצים ובגלל עוצמה גבוהה יותר, שעבור האוזן שלי ועבור הגודל הפיזי של הבית, אינם נחוצים לי.
האם פרט לשני פקטורים אלו, יש סיבה לקנות מגבר שמגיע ל- 12,000 ואפילו 15,000 ו- 20,000 ש"ח.
נניח בדגם החדש והאיכותי של פיוניור - SC-LX901. מפרט בלתי נתפס. האם אקבל את הכל בדגם זול יותר שלהם, פרט לעוצמה מסוימת וריבוי ערוצים??
עד כמה הדגם הזה באמת משדרג את חוויית ההאזנה אם יש לי רמקולים טובים, אבל סראונד 5.1 בלבד?
שוב, המון תודה.
תודה לכולם על הדברים.
איו לי צורך במגבר מעבר ל- 7.1, מאחר והסלון בבית לא מאפשר יותר מסראונד 5.1, כאשר את ה- 7.1 אני זקוק כדי להוציא zone נוסף לחצר הבית, מבלי לפגוע ב- 5.1.
אבל אולי אני צריך הרבה ערוצים מסיבה אחרת שאני לא מודע אליה?
ראיתי את הדגמים היוקרתיים והחדשים של אונקיו ופיוניר. הבנתי כי הם עולים הרבה יותר בגלל ריבוי ערוצים ובגלל עוצמה גבוהה יותר, שעבור האוזן שלי ועבור הגודל הפיזי של הבית, אינם נחוצים לי.
האם פרט לשני פקטורים אלו, יש סיבה לקנות מגבר שמגיע ל- 12,000 ואפילו 15,000 ו- 20,000 ש"ח.
נניח בדגם החדש והאיכותי של פיוניור - SC-LX901. מפרט בלתי נתפס. האם אקבל את הכל בדגם זול יותר שלהם, פרט לעוצמה מסוימת וריבוי ערוצים??
עד כמה הדגם הזה באמת משדרג את חוויית ההאזנה אם יש לי רמקולים טובים, אבל סראונד 5.1 בלבד?
שוב, המון תודה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מחזק,ahersko כתב:גם לצאת צריך לדעת מתי...
מדובר במכשיר לא מוצלח בשלון המעטה.
עזוב, גם ככה מדובר במכשיר מיושן שלא תומך בפורמטים חדשים.
יש מחירים מצויינים למכשירים באמזון עם משלוח עד הבית.
תתחדש לך במכשיר חדש.
אגב מאז סדרה 2 (626 727 828) תמו הבעיות...
וגם מוסיף - יום שישי הקרוב, BLACK FRIDAY
זה בדיוק הזמן לנצל מבצעים מטורפים באמזון.