מתאים לכם כונן 8 טרה ב 260 דולר?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
מפחיד
ככול שהדיסקים גדלים הרגישות שלהם לתקלות גדלות.
בפעם הראשונה שנדפק לי דיסק היה בנפחים של 3T ו 4T
ככול הנראה באמת יש התקרבות מאוד מהירה לקצה היכולת האיכותית של הטכנולוגיה הזו
ככול שהדיסקים גדלים הרגישות שלהם לתקלות גדלות.
בפעם הראשונה שנדפק לי דיסק היה בנפחים של 3T ו 4T
ככול הנראה באמת יש התקרבות מאוד מהירה לקצה היכולת האיכותית של הטכנולוגיה הזו
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
חבל שזה דיסק של סיגייט - האמינות שלהם בכוננים בעלי קיבולת גדולה היא לא מדהימה בלשון המעטה.
המחיר עצמו מצויין ושווה בתנאי שלא מגבים עליו דברים חשובים ובתנאי שיש לכם סבלנות לחכות להעתקת הקבצים.
מתי מגיע ללונדון ?
המחיר עצמו מצויין ושווה בתנאי שלא מגבים עליו דברים חשובים ובתנאי שיש לכם סבלנות לחכות להעתקת הקבצים.
מתי מגיע ללונדון ?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אאל"ט קראתי לא מזמן שהיו להם בעיות עם כוננים מסויימים של 1TB ו-2TB.
בבלאק פריידיי יכולתי לקנות כונן 2TB של סיגייט דרך אמזון UK ב-£45 אחרי הנחה של £10 שקיבלתי מהם והעדפתי לוותר בגלל שלא רציתי לקחת סיכון ש-2TB של מידע יאבד לי.
מצד שני לא הייתי שומר ממילא דברים חשובים עליו אז יכול להיות שטעיתי בהחלטה ?
מצד שלישי לא נראה לכם מוזר שדווקא סיגייט מוכרת דיסקים במחירים הזולים ביותר בהשוואה למתחרות ? לא מדליק איזושהי נורה אדומה ?
בבלאק פריידיי יכולתי לקנות כונן 2TB של סיגייט דרך אמזון UK ב-£45 אחרי הנחה של £10 שקיבלתי מהם והעדפתי לוותר בגלל שלא רציתי לקחת סיכון ש-2TB של מידע יאבד לי.
מצד שני לא הייתי שומר ממילא דברים חשובים עליו אז יכול להיות שטעיתי בהחלטה ?
מצד שלישי לא נראה לכם מוזר שדווקא סיגייט מוכרת דיסקים במחירים הזולים ביותר בהשוואה למתחרות ? לא מדליק איזושהי נורה אדומה ?
בטח שמתאים, אבל רק אם אני מתכנן לרכוש שניים כאלו (אחד כגיבוי לראשון...).מתאים לכם כונן 8 טרה ב 260 דולר?...
האמת - לא ככ
הייתי מעדיף 3 של 8/3TB או 4 של 2TB באותו מחיר
כזה נפח איכסון ללא יתירות הוא בעייתי מבחינתי אלא אם אין שום ערך לנתונים המאוכסנים (גם זמן שהושקע בהעתקת 8TB הוא בעל ערך מבחינתי 😊)
אפילו אם מדברים על כמות גדולה של שטח איכסון במערך של מספר דיסקים יתירים זה נראה לי בעייתי כרגע בגלל זמן השיחזור הארוך כשמדובר ב8TB
הייתי מעדיף 3 של 8/3TB או 4 של 2TB באותו מחיר
כזה נפח איכסון ללא יתירות הוא בעייתי מבחינתי אלא אם אין שום ערך לנתונים המאוכסנים (גם זמן שהושקע בהעתקת 8TB הוא בעל ערך מבחינתי 😊)
אפילו אם מדברים על כמות גדולה של שטח איכסון במערך של מספר דיסקים יתירים זה נראה לי בעייתי כרגע בגלל זמן השיחזור הארוך כשמדובר ב8TB