55h6400 או 60f6100
אהלן,
אחרי שבוע של קריאה, הצטמצמתי לשני הדגמים האלו שמתאימים לי לתקציב.
אני יודע שיש המון פוסטים על ה6400 אבל אשמח לתגובות.
אני יכול לקנות את שתי הטלוויזיות האלה באותו מחיר בייבוא של סמליין (במחיר 6200-6400).
אני צופה בעיקר דרך htpc עם xbmc תכני HD, אז הסמארט לא כזה חשוב - אבל יכול להיות נחמד כי אני לא יודע כמה שנים המחשב יחזיק עוד וגם לא חייבים להדליק את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות סרטון בyoutube...
האם ה5 אינץ׳ הנוספים מצדיקים לקחת טלוויזיה של שנה שעברה בלי סמארט (האם יש חסרונות נוספים?)?
שאלת בונוס - אני צריך להפטר מפלזמה 55״ של היטאצ׳י בת פחות או יותר 8-10 שנים. כמה אתם חושבים שאני יכול לקבל עליה אם בכלל?
תודה
אחרי שבוע של קריאה, הצטמצמתי לשני הדגמים האלו שמתאימים לי לתקציב.
אני יודע שיש המון פוסטים על ה6400 אבל אשמח לתגובות.
אני יכול לקנות את שתי הטלוויזיות האלה באותו מחיר בייבוא של סמליין (במחיר 6200-6400).
אני צופה בעיקר דרך htpc עם xbmc תכני HD, אז הסמארט לא כזה חשוב - אבל יכול להיות נחמד כי אני לא יודע כמה שנים המחשב יחזיק עוד וגם לא חייבים להדליק את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות סרטון בyoutube...
האם ה5 אינץ׳ הנוספים מצדיקים לקחת טלוויזיה של שנה שעברה בלי סמארט (האם יש חסרונות נוספים?)?
שאלת בונוס - אני צריך להפטר מפלזמה 55״ של היטאצ׳י בת פחות או יותר 8-10 שנים. כמה אתם חושבים שאני יכול לקבל עליה אם בכלל?
תודה
אם כל ההבדל הוא תכונות סמארט, אבל איכות התמונה דומה (סביר להניח, אבל אני לא יודע בוודאות), יש את החיבורים שצריך וכו', אני הייתי הולך על גדול יותר.
לא יודע לגבי מחיר. בדוק כמה עולות חדשות עד כמה שיותר דומות, שקלל מצב פיזי וכו', וקבע מחיר. אם לא יהיו מתעניינים תוריד קצת.
לא יודע לגבי מחיר. בדוק כמה עולות חדשות עד כמה שיותר דומות, שקלל מצב פיזי וכו', וקבע מחיר. אם לא יהיו מתעניינים תוריד קצת.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
תבדוק אם 6100 מגיעה עם משקפיים ושלט חכם. זה שווה כסף.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
אין לי מושג אם היא טלוויזיה חכמה או לא אני לא מכיר את הדגם הזה. רק ציינתי שבמקרה והיא חכמה שיבדוק אם יש בערכה שלט חכם כי טלוויזיה סמארט עם שלט רגיל זה מיגע.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה המרחק צפייה?
אם יותר מ 4 מטר, לך על ה 60.
אם פחות, ה h6400 יותר טובה.
אם יותר מ 4 מטר, לך על ה 60.
אם פחות, ה h6400 יותר טובה.
·איפה ניתן לקבל את המבצע? באל"ם?eps כתב:תודה על התשובות.
המרחק הוא 3.5 ומטה. נראה שאני אלך על ה6400.
תכירו שעד יום ראשון יש מבצע של היבואן הרשמי על ה6400 ב6500 שקל, הפרללים מושכים אותם למטה.
ב6200 ש"ח עדיף ייבוא רשמי, נכון?...