מחפש המלצה על מקום טוב לרכישת פולי קפה בצפון ושאלה על תחזוקה של מכונה
השאלה היא מה זה מקום טוב...
יש מישהו בשוק של העיר העתיקה בעכו (קצת לפני סעיד) שנראה מקצועי ומוכר גם פולי קפה ירוק.
מחירים זולים בהרבה ואיכויות משתנות תמצא אצל ספקי מזון גדולים בירכא (האחים סלמן וחיידר חטאר אם לא עיוותי את שמו). הרץ חיפוש של שירשורי עבר ותקבל את כל הפרטים. יש בתי קלייה רבים במגזר הערבי באיזור הצפון שם תוכל לרכוש פולי קפה ירוק. שוב כשתעלה על השרשור הנכון תמצא שם את כל הפרטים, אם לא תאתר את המידע רשום ואעלה קישורים.
לגבי המכונה, יענו לך כאלו שמנוסים בה.
בהצלחה,
מיץ פטל
יש מישהו בשוק של העיר העתיקה בעכו (קצת לפני סעיד) שנראה מקצועי ומוכר גם פולי קפה ירוק.
מחירים זולים בהרבה ואיכויות משתנות תמצא אצל ספקי מזון גדולים בירכא (האחים סלמן וחיידר חטאר אם לא עיוותי את שמו). הרץ חיפוש של שירשורי עבר ותקבל את כל הפרטים. יש בתי קלייה רבים במגזר הערבי באיזור הצפון שם תוכל לרכוש פולי קפה ירוק. שוב כשתעלה על השרשור הנכון תמצא שם את כל הפרטים, אם לא תאתר את המידע רשום ואעלה קישורים.
לגבי המכונה, יענו לך כאלו שמנוסים בה.
בהצלחה,
מיץ פטל
אופס, הייתי בטוח שאתה מחפש קפה ירוק.BigBobco כתב:תודה על המענה, אני מחפש לרכוש פולי קפה קלויים. עד כמה פולי קפה שמוכרים בכפרים יתאימו לאספרסו?...
פולי קפה קלויים טריים אפשר גם לקבל במשלוח דואר, כך שאתה לא מוגבל רק לסביבת מגוריך.
- sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
פולי קפה בצפון
אני גר באיזור כרמיאל והמבחר כאן לא מדהים.
אני קונה לרוב בבית הקליה "נגרו" של גלעד, מיקירי הפורום. הוא גם שולח הביתה כך שלא חייבים להגיע אליו לאלישיב.
אם אתה מעדיף דווקא לראות ולמשש את מה שאתה קונה, יש מספר אופציות נוספות.
"אמיגו" - על כביש השירות מצומת וולקן לכיוון עכו, מול "חוצות המפרץ".
"פרסקו" בישוב "אלון הגליל" שמעל צומת המוביל.
לדעתי, קפה שתמצא בבתי קליה בכפרים הערביים לא יהיה מדהים לאספרסו. הם לרוב קולים קליה כהה, לרוב מקפה קולומביאני.
אני קונה לרוב בבית הקליה "נגרו" של גלעד, מיקירי הפורום. הוא גם שולח הביתה כך שלא חייבים להגיע אליו לאלישיב.
אם אתה מעדיף דווקא לראות ולמשש את מה שאתה קונה, יש מספר אופציות נוספות.
"אמיגו" - על כביש השירות מצומת וולקן לכיוון עכו, מול "חוצות המפרץ".
"פרסקו" בישוב "אלון הגליל" שמעל צומת המוביל.
לדעתי, קפה שתמצא בבתי קליה בכפרים הערביים לא יהיה מדהים לאספרסו. הם לרוב קולים קליה כהה, לרוב מקפה קולומביאני.
א. בתוך השוק בעכו, ראיתי חנות עם מגוון תערובות קלויות שהוא קולה במקום, כשחלק מהתערובות מיועדות לאספרסו.
נידמה לי שבשירשור המתאים גם כתבתי את השם של החנות לפני כשנה.
לא ניסיתי
, כי אני מאגף הקולים לבד.
החוכמה היא לשכנע מוכרים במקומות כאלה למכור לך את הקפה הכי טרי שהם קלו, ולא את היותר ישנים...
ב. בדליית אל כרמל, מול תחנת הדלק אלון, אנשים מקסימים שקולים במקום, רק קולומביה, במחירי ריצפה.... יש קליה בהירה ויש קליה כהה.
הטריות עושה שמח, למרות שזה רק קולומביה .
שם הייתי קונה טרם התמכרתי לקלייה עצמית...
עדכן מה שתמצא אתה....
נידמה לי שבשירשור המתאים גם כתבתי את השם של החנות לפני כשנה.
לא ניסיתי
החוכמה היא לשכנע מוכרים במקומות כאלה למכור לך את הקפה הכי טרי שהם קלו, ולא את היותר ישנים...
ב. בדליית אל כרמל, מול תחנת הדלק אלון, אנשים מקסימים שקולים במקום, רק קולומביה, במחירי ריצפה.... יש קליה בהירה ויש קליה כהה.
הטריות עושה שמח, למרות שזה רק קולומביה .
שם הייתי קונה טרם התמכרתי לקלייה עצמית...
עדכן מה שתמצא אתה....
Chura,
תודה אעבור על הנושא.
sunrise,
בנגרו אני רואה שהמחירים עבור קילו קפה הם 100-120 שקל גם אמיגו ופרסקו באותו הטווח אני חדש בתחום אבל למשל בספורה מוכרים קילו במחירים של 80.
אהה-רון,
כמה עולה ציוד קליה וכמה זה מוזיל את העלויות?
מה המחירים בדליית אל כרמל והאם יש שם למקום?
YarivKK,
נראה שהאתר נפל, אבדוק כאשר יחזור לאוויר.
תודה אעבור על הנושא.
sunrise,
בנגרו אני רואה שהמחירים עבור קילו קפה הם 100-120 שקל גם אמיגו ופרסקו באותו הטווח אני חדש בתחום אבל למשל בספורה מוכרים קילו במחירים של 80.
אהה-רון,
כמה עולה ציוד קליה וכמה זה מוזיל את העלויות?
מה המחירים בדליית אל כרמל והאם יש שם למקום?
YarivKK,
נראה שהאתר נפל, אבדוק כאשר יחזור לאוויר.