מדוע טלוויזיה 4K לא יכולה לקבל מידע מעל 1080P ???
·זה אומר טלוויזיה 4K שלא מקבלת בINPUT איכות גבוהה ? אז ניתן רק לנגן דרך USB סרטים באיכות ולא דרך אחרת ? איך זה יכול להיות ?אהבתי כתב:עוקב אחר מסכים 4K וברשימות שלהם
המסכים של LG לא מקבלים מידע מעל 1080P
הנה דוגמה
http://www.bigboxsuperstore.com/LG-65UB ... 60p/p-1507
Input Video Formats720p, 1080i, 1080p...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·moshebit כתב:·לא הבנתי , דרך HDMI לא ניתן לקבל UPSCALLING בטלוויזיות 4K רק דרך סרטים בUSB ?.........
לדעתי מדובר בטעות במידע הטכני ש LG פרסמו למוצר הזה. ניסיתי לחפש למסך הזה באתר של LG ספר מידע טכני למשתמש אך משום מה לא מצאתי. אל תתפוס אותי במילה על זה, סתם רושם את דעתי בנושא. זו לא פעם ראשונה שאני רואה במוצרים שהיצרן מפרסם מידע שגוי. (כבר ראיתי למשל מסכים שרשום שמקבלים בכניסה עד 1366X768 ובפועל הוא קיבל והציג בלי שום בעיה גם 1920x1080 ב- 60Hz)
stompy,
מה אתה רוצה להגיד בהתבטאות הזו: "LOL 30" ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@moshebit
שוב, לי בכל אופן זה לא נראה הגיוני. מה הרעיון באמת במסך 4K שלא יודע לקבל אות 4K בכניסה? לפי דעתי זו טעות טכנית בנתונים שפורסמו.
ברור שיש למסך אפסקיילר ל- 4K. עובדה שרואים תמונה על מסך מלא ולא נשארות מסגרות שחורות מסביב לתמונת 1080 (או כל וידאו אחר לצורך ההסבר)
השאלה היא מהי רמת האפסקיילר ולא האם יש כזה.
LG קוראת לאפסקיילר במסך הזה Tru-4K Engine pro. אין לי מושג לומר לך מה טיבו, אך זה המנגנון שיש במסך הזה.
שוב, לי בכל אופן זה לא נראה הגיוני. מה הרעיון באמת במסך 4K שלא יודע לקבל אות 4K בכניסה? לפי דעתי זו טעות טכנית בנתונים שפורסמו.
ברור שיש למסך אפסקיילר ל- 4K. עובדה שרואים תמונה על מסך מלא ולא נשארות מסגרות שחורות מסביב לתמונת 1080 (או כל וידאו אחר לצורך ההסבר)
LG קוראת לאפסקיילר במסך הזה Tru-4K Engine pro. אין לי מושג לומר לך מה טיבו, אך זה המנגנון שיש במסך הזה.
·תודה ,jacko-il כתב:@moshebit
LG קוראת לאפסקיילר במסך הזה Tru-4K Engine pro. אין לי מושג לומר לך מה טיבו, אך זה המנגנון שיש במסך הזה....
זה השם של המנגנון בכל מסכים שלהם עם 4K לאפסקלר ?
מי נחשב יותר טוב בתלת מימד ו 4K סמסונג או lg ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן זה שם המנגנון. אתה יכול לקרוא קצת יותר על המסך הזה פה:
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/lg- ... b9800.html
וגם כאן: (למרות שזה גרסאת ה- 79 אינץ' שלו)
http://www.digitaltrends.com/tv-reviews ... 00-review/
משתי הביקורות מתקבל הרושם שהאפסקיילר שלו עושה עבודה טובה.
ועוד ציטוט חשוב שגם יענה לך על השאלה המקורית שלך:
[left]
"The UB9800 does support HDMI 2.0 for 4K resolutions up to 60hz. 10 or 12-bit color is also supported (with 4:2:2 signals or 4:2:0 signals), but only on the HDMI 3 input. HDCP 2.2 and MHL-compliant HDMI inputs are separate and clearly marked."
[/left]
לגבי השאלה השניה שלך - אין לי מושג. לא יודע אם אפשר בכלל לענות על שאלה כזו, התשובות יהיו סובייקטיביות לחלוטין. כמו לשאול מי עדיפה, אודי או ב.מ.וו ?
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/lg- ... b9800.html
וגם כאן: (למרות שזה גרסאת ה- 79 אינץ' שלו)
http://www.digitaltrends.com/tv-reviews ... 00-review/
משתי הביקורות מתקבל הרושם שהאפסקיילר שלו עושה עבודה טובה.
ועוד ציטוט חשוב שגם יענה לך על השאלה המקורית שלך:
[left]
"The UB9800 does support HDMI 2.0 for 4K resolutions up to 60hz. 10 or 12-bit color is also supported (with 4:2:2 signals or 4:2:0 signals), but only on the HDMI 3 input. HDCP 2.2 and MHL-compliant HDMI inputs are separate and clearly marked."
[/left]
לגבי השאלה השניה שלך - אין לי מושג. לא יודע אם אפשר בכלל לענות על שאלה כזו, התשובות יהיו סובייקטיביות לחלוטין. כמו לשאול מי עדיפה, אודי או ב.מ.וו ?
אני מאמין שמקבל מידע 4K ,כי מסך זה בנוי להציג 4Kהמסכים של LG לא מקבלים מידע מעל 1080P...
כל האתרים שבדקו אותו ,לא תענו אחרת ,
רק HDMI 3 מקבל 4K שכולל פרוססור 10 bit צבע +12, השאר 4K 8 BIT
אפסקיילר של lg 9800 השני בטיבו אחרי דגם 9000/8500 של סמסונגLG קוראת לאפסקיילר במסך הזה Tru-4K Engine pro. אין לי מושג לומר לך מה טיבו, אך זה המנגנון שיש במסך הזה....
LG נותן 20 נקודות
סמסונג 27 נקודות
אך סמסונג נותן קונטראס הרבה יותר מוצלח ומואר אבל 8 bit צבע 4:2:0 מקסימום
LG נותן אפשרות דרך מחשב וכרטיס מסך מתאים 12 bit צבע 4:4:2 מקסימום (4:4:4 Chroma Capable )
כל המספרים , לא דרך רסיבר לגבי LG ( רק בינואר 2015 יצא רסיבר Denon AVR-X7200W שיתמוך ב- 4K ודרגות צבעים אלו )
3D ב-4K הרבה יותר טוב LG בגלל כמה דברים רזולוציה 3820X1080 לעומת סמסונג 1920X1080מי נחשב יותר טוב בתלת מימד ו 4K סמסונג או lg ?...
מנוע תלת מימד חדיש ל- LG 9800 ומוצלח ביותר
תלת מימד ב- LG עובד ב- 3 מימדים עומק , רוחב ויוצא מחוץ למסך
בסמסונג עומק ורוחב ולא יוצא מהמסך , יש בסמסונג בעיות בתחושת עומק לפעמים
הדבר הכי חשוב ניתן לראות פסיבי שעות רבות 3D והמרה ל- 3D ,בסמסונג אקטיבי כאבי עיניים וראש בצפייה 3D
יתרונות סמסונג 3D פירוט גם לאבק , צבעים מדהים עם קונטראס
תווי הפנים 3D נשארים חדים,מפורטים מאוד
ראיתי את 2 המסכים הללו ,בישראל נקרא LG 989 ו- LG הגיע ב- 3D לדרגת wow פשוט מדהים , מוצלח , רק לצפות ב- 2D ל- 3D.
כל מה שצפיתי חומר דרך USB 2 ולא מחשב מושקע .
· תודה רבה,opi13 כתב:3D ב-4K הרבה יותר טוב LG בגלל כמה דברים רזולוציה 3820X1080 לעומת סמסונג 1920X1080......
מנוע תלת מימד חדיש ל- LG 9800 ומוצלח ביותר
תלת מימד ב- LG עובד ב- 3 מימדים עומק , רוחב ויוצא מחוץ למסך
בסמסונג עומק ורוחב ולא יוצא מהמסך , יש בסמסונג בעיות בתחושת עומק לפעמים
הדבר הכי חשוב ניתן לראות פסיבי שעות רבות 3D והמרה ל- 3D ,בסמסונג אקטיבי כאבי עיניים וראש בצפייה 3D
יתרונות סמסונג 3D פירוט גם לאבק , צבעים מדהים עם קונטראס
תווי הפנים 3D נשארים חדים,מפורטים מאוד
ראיתי את 2 המסכים הללו ,בישראל נקרא LG 989 ו- LG הגיע ב- 3D לדרגת wow פשוט מדהים , מוצלח , רק לצפות ב- 2D ל- 3D.
כל מה שצפיתי חומר דרך USB 2 ולא מחשב מושקע ....
מזה אומר HDMI 3 , מסומן על היציאה של HDMI שזה רק מאפשר העברה bit 10 , זה רשום במפרט אם אני רוצה לדעת מראש שאני קונה טלוויזיה ?
וגם מזה אומר BIT 10 +12 או BIT 8 ?
אם אני רוצה רק טלוויזיה עם תלת מימד אז סמסונג עדיף על LG ?
ואם אני מדבר על הדגמים הנוכחים של גודל 42 אינטש של LG LB659 /LB679 עם התלת מימד , גם הוא איכותי שכולל את הטכנולוגיה החדישה של מסך LG 989 ( עומק ויציאה מהמסך ) ? איך קוראים לטכנולוגיה החדישה של LG שמתוארת במפרטים של הטלוויזיות ?
יש טעם לחכות ל 2015 שיוציאו טלוויזית 4K + תלת מימד של LG בגודל 42 כי אין כיום , ויהיה אפשרות של אפסליינג לכל FULL HD ?
נגיד במסך רגיל FULL HD שאתה מנגן סרט או מקרין את המחשב זו הרזולוציה הטבעיה שלו בתכונה NO SCAN ללא שום סריקה , השאלה אם אני יכול על מסך 4K לא להשתמש בUPSCALLING ונגיד להקרין FULL HD על סרטים ללא סריקה ברזולוציה טבעית על כל המסך ללא מתיחות , יש אפשרות ?
תודה רבה על העזרה.
כןתודה רבה,
מזה אומר HDMI 3 , מסומן על היציאה של HDMI שזה רק מאפשר העברה bit 10 , זה רשום במפרט אם אני רוצה לדעת מראש שאני קונה טלוויזיה ?...
מצויין על HDMI 3 10 BIT רק שם ניתן לקבל פרוססור 10 bit
12 bitזה אולי דרך מחשב שממיר ל- 12bit
הנה הטבלה של LG במנואל
8 bit עומק צבע תיאורטי =16.7 מיליון צבעיםוגם מזה אומר BIT 10 +12 או BIT 8 ?...
10 bit עומק צבעים תיאורטי = מיליארד צבעים
12 bit עומק צבעים תיאורטי = 68 מיליארד צבעים
כל זה מאוד תאורטי ותלוי בחומרה שלך טלוויזיה , כבלים , כרטיס מסך , מקודדים , מעבד
רק LG 9800 או בישראל נקרא 989אם אני רוצה רק טלוויזיה עם תלת מימד אז סמסונג עדיף על LG ?...
סמסונג טובה אך תגרום לך בעיות ראייה לאחר כמה שעות רצוף וגם הסברתי למעלה ההבדלים .
כאן LG נראית לא טוב בתל מימד ודו מימדואם אני מדבר על הדגמים הנוכחים של גודל 42 אינטש של LG LB659 /LB679 עם התלת מימד...
רק סמסונג
הטכנולוגיה של תלת מימד 989 רק ב-989 או באירופה 980 נקרא .
http://www.trustedreviews.com/lg-65ub98 ... ew-summary
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
display port 
בתחום המחשבים נהנים מזה
http://www.vesa.org/wp-content/uploads/ ... ayPort.pdf
בכל מקרה המסכי 4K כרגע בשוק לפחות הרוב שנמכרים
מבצעים וכל אלה..
הם המסכי 4K עם המחלות הראשונות של ה4K .. הייתי נותן לזה עוד קצת. לא משתלם בישראל כרגע.
בארצות הברית זה שונה
מסך 4K מתחיל מ400$ ואפילו פחות למוצר סיני. 50 אינטש.
מי שאשם שההתקן הזה לא בעניינים בטלויזיות אלה הם Sony, Toshiba
אני לא מרחם על סוני כרגע בכלל - קארמה.
בתחום המחשבים נהנים מזה
http://www.vesa.org/wp-content/uploads/ ... ayPort.pdf
בכל מקרה המסכי 4K כרגע בשוק לפחות הרוב שנמכרים
מבצעים וכל אלה..
הם המסכי 4K עם המחלות הראשונות של ה4K .. הייתי נותן לזה עוד קצת. לא משתלם בישראל כרגע.
בארצות הברית זה שונה
מי שאשם שההתקן הזה לא בעניינים בטלויזיות אלה הם Sony, Toshiba
אני לא מרחם על סוני כרגע בכלל - קארמה.
·תודה רבה.opi13 כתב:
כאן LG נראית לא טוב בתל מימד ודו מימד......
רק סמסונג
הטכנולוגיה של תלת מימד 989 רק ב-989 או באירופה 980 נקרא .
http://www.trustedreviews.com/lg-65ub98 ... ew-summary...
בארץ אני לא רואה שמוכרים את הדגם ההוא ? יש דגמים יותר זולים של LG שנמכרים נגיד בשקם אלקטריק שיש להם תלת מימד איכותי ?
וגם אני לא מצאתי בקישור שנתת את השם של הטכנולוגיה 3D במסך הזה ?
- אם אני מריץ סרט MKV תלת מימד של 1080P בטלוויזית 4K של LG זה יעלה את איכות התלת מימד ל4K ככה שעם PASSIVE משקפיים אני יראה את התלת מימד ב FULL HD , ולא חייב תוכן תלת מימד 4K אמיתי ?
-מזה הנתון באתר של LG : "מקודד לצפייה ישירה בתכני HEVC CODEC 4K : 30P "
מזה אומר 30P ומה הבדל בינו לבין 60P ?
ואם בטלוויזיה 55UB859 לא רשום זה אומר 60P ?
תודה רבה.