חיבור טיונר של טלויזיה אמריקאית לטויזיה בישראל
-
YairEylon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
אהלן,
לאחרונה חזרתי מארה״ב עם 4 טלויזיות והטיונר הפנימי של אף אחת מהן לא מצליח לפענח את השידורים בישראל (אין לי יס או הוט).
התוצאות נעות בין שלג, תמונה בשחור לבן ללא צבע או תמונה בשחור לבן שלא ממוקמת נכון.
האים יש מתאם או ממיר שיכול להמיר את האות שמגיע לאות אמריקאי כדי שהטלויזיה תוכל להתמודד איתו?
אני לא רוצה להשתמש בממירים של עידן+
תודה!,
יאיר
לאחרונה חזרתי מארה״ב עם 4 טלויזיות והטיונר הפנימי של אף אחת מהן לא מצליח לפענח את השידורים בישראל (אין לי יס או הוט).
התוצאות נעות בין שלג, תמונה בשחור לבן ללא צבע או תמונה בשחור לבן שלא ממוקמת נכון.
האים יש מתאם או ממיר שיכול להמיר את האות שמגיע לאות אמריקאי כדי שהטלויזיה תוכל להתמודד איתו?
אני לא רוצה להשתמש בממירים של עידן+
תודה!,
יאיר
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
ברוך הבא לפורום.
משהו לא ברור, אם אין לך יס או הוט מה אתה בדיוק רוצה לחבר / מנסה שאת המקבל שלג
משהו לא ברור, אם אין לך יס או הוט מה אתה בדיוק רוצה לחבר / מנסה שאת המקבל שלג
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
YairEylon
-
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
·
קיימת בבית תשתית אנאלוגית והטלוזיות הישראליות מצליחות לפענח אותה.
·
קיימת בבית תשתית אנאלוגית והטלוזיות הישראליות מצליחות לפענח אותה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
http://www.amazon.com/Video-System-Conv ... B000RN2292
דאך אגב, התשתית האנאלוגית הולכת ומבוטלת לאט לאט בכל הארץ, אז זה הימור כמה זמן תוכל לראות ככה טלויזיה
דאך אגב, התשתית האנאלוגית הולכת ומבוטלת לאט לאט בכל הארץ, אז זה הימור כמה זמן תוכל לראות ככה טלויזיה
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
בקיצור אין דרך ללא ממיר כנראה שלא באמת משתלם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
YairEylon
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובות אבל המכשיר שקישרת אליו ממיר pal2ntsc over rca
אני צריך אחד עם טיונר מובנה שמקבל RF מצד אחד ומוציא RF אירופאי צד שני או חיבור וידאו...
אני צריך אחד עם טיונר מובנה שמקבל RF מצד אחד ומוציא RF אירופאי צד שני או חיבור וידאו...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
כבר רשמנו את זה הרבה פעמים וחבל שאנשים לא קוראים. אסור לקנות טלויזיות בארה"ב, כמעט כל תקני השידור שם שונים (גם אנלוגי וגם דיגיטלי) וטלויזיות שנמכרות בארה"ב ככלל לא תומכות בתקנים האירופאיים (הפוך דווקא כן).
ממיר חיצוני אתה בטוח תצטרך. יכול להיות שהוא יעבוד אם תחבר אותו ב-HDMI. יכול להיות גם שלא, אולי תצטרך את הקופסה הזאת שאמיר הציע וקח בחשבון שבמקרה כזה תהיה ירידה מסויימת באיכות.
בכל מקרה כניסת ה-RF בטלויזיה שלך חסרת תועלת לחלוטין מחוץ לצפון אמריקה, ה"מתאם" שאתה מדבר עליו הוא בגודל של ארון שרתים ועולה מאות אלפי דולרים.
ממיר חיצוני אתה בטוח תצטרך. יכול להיות שהוא יעבוד אם תחבר אותו ב-HDMI. יכול להיות גם שלא, אולי תצטרך את הקופסה הזאת שאמיר הציע וקח בחשבון שבמקרה כזה תהיה ירידה מסויימת באיכות.
בכל מקרה כניסת ה-RF בטלויזיה שלך חסרת תועלת לחלוטין מחוץ לצפון אמריקה, ה"מתאם" שאתה מדבר עליו הוא בגודל של ארון שרתים ועולה מאות אלפי דולרים.
-
YairEylon
-
- חבר שרק התחיל

@NegativeIQ
·
תודה לכולם על התגובות!
הטלויזיות חזרו איתי לארץ אחרי רילוקיישן ככה שלא הייתה הרבה ברירה (בכל מקרה אם אתה משווה דגם לדגם אתה יכול לקנות שלושה בארהב במחיר שמוכרים פה אחת אז זה עדיין שווה)
בכל מקרה לי זה לא ככ מזיז כי אני לא צופה בטלויזיה בכלל (פלייסטיישן\סטרימר\נטפליקס ודומיו).
הייתי שמח אם הייתה את האפשרות כי לפעמים ההורים מגיעים לבקר ורוצים לצפות בערוצים המסחריים והאיכות באינטרנט היא זוועה.
חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה מתאים שאני אשים בארון תקשורת שיעשה את העבודה אבל לשלם 145$ על כל נקודה בבית נשמע יקר מדי ):
תודה לכולם!
·
תודה לכולם על התגובות!
הטלויזיות חזרו איתי לארץ אחרי רילוקיישן ככה שלא הייתה הרבה ברירה (בכל מקרה אם אתה משווה דגם לדגם אתה יכול לקנות שלושה בארהב במחיר שמוכרים פה אחת אז זה עדיין שווה)
בכל מקרה לי זה לא ככ מזיז כי אני לא צופה בטלויזיה בכלל (פלייסטיישן\סטרימר\נטפליקס ודומיו).
הייתי שמח אם הייתה את האפשרות כי לפעמים ההורים מגיעים לבקר ורוצים לצפות בערוצים המסחריים והאיכות באינטרנט היא זוועה.
חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה מתאים שאני אשים בארון תקשורת שיעשה את העבודה אבל לשלם 145$ על כל נקודה בבית נשמע יקר מדי ):
תודה לכולם!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
האפשרות הכי טובה שלך היא לקנות ממיר עידן פלוס חיצוני שיש לו חיבור HDMI. בסבירות לא רעה זה יעבוד.