חיבור טיונר של טלויזיה אמריקאית לטויזיה בישראל

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
YairEylon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

אהלן,

לאחרונה חזרתי מארה״ב עם 4 טלויזיות והטיונר הפנימי של אף אחת מהן לא מצליח לפענח את השידורים בישראל (אין לי יס או הוט).
התוצאות נעות בין שלג, תמונה בשחור לבן ללא צבע או תמונה בשחור לבן שלא ממוקמת נכון.

האים יש מתאם או ממיר שיכול להמיר את האות שמגיע לאות אמריקאי כדי שהטלויזיה תוכל להתמודד איתו?
אני לא רוצה להשתמש בממירים של עידן+

תודה!,
יאיר

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

ברוך הבא לפורום.

משהו לא ברור, אם אין לך יס או הוט מה אתה בדיוק רוצה לחבר / מנסה שאת המקבל שלג :roll:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

YairEylon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@mp3lll
·

קיימת בבית תשתית אנאלוגית והטלוזיות הישראליות מצליחות לפענח אותה.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

http://www.amazon.com/Video-System-Conv ... B000RN2292

דאך אגב, התשתית האנאלוגית הולכת ומבוטלת לאט לאט בכל הארץ, אז זה הימור כמה זמן תוכל לראות ככה טלויזיה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

בקיצור אין דרך ללא ממיר כנראה שלא באמת משתלם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

YairEylon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה על התגובות אבל המכשיר שקישרת אליו ממיר pal2ntsc over rca
אני צריך אחד עם טיונר מובנה שמקבל RF מצד אחד ומוציא RF אירופאי צד שני או חיבור וידאו...

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

כבר רשמנו את זה הרבה פעמים וחבל שאנשים לא קוראים. אסור לקנות טלויזיות בארה"ב, כמעט כל תקני השידור שם שונים (גם אנלוגי וגם דיגיטלי) וטלויזיות שנמכרות בארה"ב ככלל לא תומכות בתקנים האירופאיים (הפוך דווקא כן).
ממיר חיצוני אתה בטוח תצטרך. יכול להיות שהוא יעבוד אם תחבר אותו ב-HDMI. יכול להיות גם שלא, אולי תצטרך את הקופסה הזאת שאמיר הציע וקח בחשבון שבמקרה כזה תהיה ירידה מסויימת באיכות.
בכל מקרה כניסת ה-RF בטלויזיה שלך חסרת תועלת לחלוטין מחוץ לצפון אמריקה, ה"מתאם" שאתה מדבר עליו הוא בגודל של ארון שרתים ועולה מאות אלפי דולרים.

YairEylon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@NegativeIQ
·
תודה לכולם על התגובות!

הטלויזיות חזרו איתי לארץ אחרי רילוקיישן ככה שלא הייתה הרבה ברירה (בכל מקרה אם אתה משווה דגם לדגם אתה יכול לקנות שלושה בארהב במחיר שמוכרים פה אחת אז זה עדיין שווה)
בכל מקרה לי זה לא ככ מזיז כי אני לא צופה בטלויזיה בכלל (פלייסטיישן\סטרימר\נטפליקס ודומיו).
הייתי שמח אם הייתה את האפשרות כי לפעמים ההורים מגיעים לבקר ורוצים לצפות בערוצים המסחריים והאיכות באינטרנט היא זוועה.

חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה מתאים שאני אשים בארון תקשורת שיעשה את העבודה אבל לשלם 145$ על כל נקודה בבית נשמע יקר מדי ):

תודה לכולם!

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

האפשרות הכי טובה שלך היא לקנות ממיר עידן פלוס חיצוני שיש לו חיבור HDMI. בסבירות לא רעה זה יעבוד.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”