The Mentalist עונה 7 התחילה לפני שבועיים
The Mentalist עונה 7: סיכום עונה\סידרה (יש ספויילר אבל לא ממש מפתיע)
שלום,
כנראה אני היחיד בישראל שצפה בכל עונה 7. למען הציבור, הנה סיכום קצר של העונה ובעצם הסדרה כולה:
כזכור, עונות 1-5 התנהלו בצילו של ג'ון האדום, פושע מיתי-למחצה, הנמסיס של פטריק ג'יין והיחיד שהצליח לגבור עליו פעם-אחר-פעם.
בסופה של עונה 5 חידת ג'ון האדום נפתרה באנטי-קליימקס מאכזב, כנראה עקב הוראה מגבוהה לתסריטאי לסגור את הבסטה תוך 2 עונות מקסימום.
בעונה 6 ניסתה הסידרה להמציא את עצמה מחדש מבלי ליצור נמסיס חדש לפטריק ג'יין אבל השאירו את הפלירטוטים בינו לבין תריסה ליסבון (קשה לקרוא לזה מתח-מיני). בסוף העונה החליטו גם לממש את האופציה הגלומה בפלירטוטים. כנראה עקב הוראה מגבוהה לתסריטאי לסגור את הבסטה תוך עונה אחת מקסימום.
והנה אנחנו בעונה 7, בלי אוייב אכזר ובלי פלירטוטים בין פטריק ג'יין לבין תריסה ליסבון
(כי זוגות שיוצאים באופן קבוע, מצטער אם אני הורס פה משהו למישהו, לא נוהגים לפלרטט יותר אחד עם השני)
אז מה בכל זאת יש לנו ?
פטריק ג'יין כמו שהוא יודע להיות: תמיד מחייך, מרוצה מעצמו ופותר את כל הפשעים.
רוצחים פסיכופטים למיניהם, כיד הדמיון הטובה.
ובסוף: חתונה אחת שכולם רוקדים בה כמו שרק זהבה גלאון יודעת לרקוד בחתונות.
למי העונה מומלצת ? למי שנהנה מהעונות הקודמות ולא מצפה להתפתחויות מרעישות.
כנראה אני היחיד בישראל שצפה בכל עונה 7. למען הציבור, הנה סיכום קצר של העונה ובעצם הסדרה כולה:
כזכור, עונות 1-5 התנהלו בצילו של ג'ון האדום, פושע מיתי-למחצה, הנמסיס של פטריק ג'יין והיחיד שהצליח לגבור עליו פעם-אחר-פעם.
בסופה של עונה 5 חידת ג'ון האדום נפתרה באנטי-קליימקס מאכזב, כנראה עקב הוראה מגבוהה לתסריטאי לסגור את הבסטה תוך 2 עונות מקסימום.
בעונה 6 ניסתה הסידרה להמציא את עצמה מחדש מבלי ליצור נמסיס חדש לפטריק ג'יין אבל השאירו את הפלירטוטים בינו לבין תריסה ליסבון (קשה לקרוא לזה מתח-מיני). בסוף העונה החליטו גם לממש את האופציה הגלומה בפלירטוטים. כנראה עקב הוראה מגבוהה לתסריטאי לסגור את הבסטה תוך עונה אחת מקסימום.
והנה אנחנו בעונה 7, בלי אוייב אכזר ובלי פלירטוטים בין פטריק ג'יין לבין תריסה ליסבון
(כי זוגות שיוצאים באופן קבוע, מצטער אם אני הורס פה משהו למישהו, לא נוהגים לפלרטט יותר אחד עם השני)
אז מה בכל זאת יש לנו ?
פטריק ג'יין כמו שהוא יודע להיות: תמיד מחייך, מרוצה מעצמו ופותר את כל הפשעים.
רוצחים פסיכופטים למיניהם, כיד הדמיון הטובה.
ובסוף: חתונה אחת שכולם רוקדים בה כמו שרק זהבה גלאון יודעת לרקוד בחתונות.
למי העונה מומלצת ? למי שנהנה מהעונות הקודמות ולא מצפה להתפתחויות מרעישות.
חשבתי שזה ברור שמדובר בעונה אחרונה:Nemesis כתב:אני גם צפיתי. סיום העונה הותיר בי תחושה של סיום הסדרה....
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/0 ... st/307581/
לא נורא, לפחות גיליתי שיש עוד צופים בעונה 7Nemesis כתב:היה נדמה לי שראיתי איפשהו תוכנית לחדש לעוד עונה. כנראה שטעיתי...
בשבילי הסדרה הייתה מעולה לימים שאני חוזר מאוחר בערב מהעבודה ואין אנרגיה לצפות במשהו יותר כבד ואפילו לא בקומדיות-צחוקים.
המנטליסט נגמר, קליפורניקשן נגמר, נקווה שיוציא בהקדם סדרה קלילה עם 7 עונות לפחות.
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
די חיבבתי את הסידרה. כמו בכל סידרה היו עונות טובות יותר וטובות פחות, אבל תמיד מהנות. מאכזב שלא סגרו בסוף את הסיפור עם ג'ן האדום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
סגרו דווקא, אלא שזה הרגיש ממש דפוק.
ממש אהבתי את הסדרה עד שעברו ל FBI
ממש אהבתי את הסדרה עד שעברו ל FBI
- Huber
- חבר במועדון HT

עפר, בעונה השביעית? מכיוון שאני רק בתחילתה. אם לא, איך ומתי (איזה עונה/פרק)?
- Huber
- חבר במועדון HT

מוזר שלא זוכר את זה. אוריד את הפרק ואצפה שוב.
עמית -
עמית -