התייעצות סופית לפני רכישה של מקרן
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם,
אנחנו על סף הרכישה של הציוד לחדר ההדרכה של החברה.
פניתי לחנות מקצועית בצפון שאני מכיר ואוהב.
קיבלתי 3 הצעות. אני לא נכנס למחיר אלא אשמח לקבל המלצה בפאן המקצועי.
1. מקרן רגיל Optoma X316 - זאת האופציה הכי זולה.
2. מקרן צמוד OPTOMA 565 - זאת האופציה האמצעית. אני אוהב אותה כי היא מאפשרת לי להעביר מצגות בלי להסתנוור כל הזמן.
3. מקרן צמוד קיר חכם EW675UTis - זאת האופציה שמסקרנת אותי הכי הרבה. האם למישהו יש נסיון עם מקרנים כאלו? האם זה באמת שימושי להדרכות או יותר גימיק ?
בנוסף שאלה חשובה - כל המקרנים הללו הם 1280X800 ויש לנו תוכנות שדורשות רזולוציה גבוהה יותר כדי להראות טוב. נאמר לי שמכיוון שיש כניסת HDMI אזי יתבצע DOWNSCALE וזה יראה בסדר (זה לא סרט או משהו). האם ההבדל ניכר באיכות ובחדות?
תודה,
יוסי
אנחנו על סף הרכישה של הציוד לחדר ההדרכה של החברה.
פניתי לחנות מקצועית בצפון שאני מכיר ואוהב.
קיבלתי 3 הצעות. אני לא נכנס למחיר אלא אשמח לקבל המלצה בפאן המקצועי.
1. מקרן רגיל Optoma X316 - זאת האופציה הכי זולה.
2. מקרן צמוד OPTOMA 565 - זאת האופציה האמצעית. אני אוהב אותה כי היא מאפשרת לי להעביר מצגות בלי להסתנוור כל הזמן.
3. מקרן צמוד קיר חכם EW675UTis - זאת האופציה שמסקרנת אותי הכי הרבה. האם למישהו יש נסיון עם מקרנים כאלו? האם זה באמת שימושי להדרכות או יותר גימיק ?
בנוסף שאלה חשובה - כל המקרנים הללו הם 1280X800 ויש לנו תוכנות שדורשות רזולוציה גבוהה יותר כדי להראות טוב. נאמר לי שמכיוון שיש כניסת HDMI אזי יתבצע DOWNSCALE וזה יראה בסדר (זה לא סרט או משהו). האם ההבדל ניכר באיכות ובחדות?
תודה,
יוסי
·תפרט מחירים תקציב . .. ובכללי למה לא ללכת על מקרן hd מהמומלצים והזולים בשוקYosee23 כתב:חברי הפורום היקרים!
לאף אחד אין שום דבר להגיד?
לא על שימושיות של מקרן אינטרקטיבי ולא על ה DOWNSCALE?
אני צריך לקבל החלטה וקיוויתי להסתמך על נסיונם של אחרים...
תודה,
יוסי...
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם תקרא את ההודעה שלי, תראה שאינני מחפש המלצה על דגם ספציפי.
אני שואל:
1. האם למישהו יש נסיון בהדרכות עם מקרן אינטרקטיבי. האם זה באמת עוזר או שזה סתם גימיק?
2. האם DOWNSCALE מ 1080P לרזולוציית המקרן 1280X800 פוגע משמעותית באיכות. שוב לא מדובר על סרט או משהו.
אני שואל:
1. האם למישהו יש נסיון בהדרכות עם מקרן אינטרקטיבי. האם זה באמת עוזר או שזה סתם גימיק?
2. האם DOWNSCALE מ 1080P לרזולוציית המקרן 1280X800 פוגע משמעותית באיכות. שוב לא מדובר על סרט או משהו.
·לא מכיר את התחום אז לא אוכל להיכנס אליו . .. רק יכול להגיד לך שמקנים צמודי קיר יכולים לתת תמונה מספקת למצגות.Yosee23 כתב:אם תקרא את ההודעה שלי, תראה שאינני מחפש המלצה על דגם ספציפי.
אני שואל:
2. האם DOWNSCALE מ 1080P לרזולוציית המקרן 1280X800 פוגע משמעותית באיכות. שוב לא מדובר על סרט או משהו....
·לא מכיר את התחום אז לא אוכל להיכנס אליו . .. רק יכול להגיד לך שמקנים צמודי קיר יכולים לתת תמונה מספקת למצגות.Yosee23 כתב:אם תקרא את ההודעה שלי, תראה שאינני מחפש המלצה על דגם ספציפי.
אני שואל:
2. האם DOWNSCALE מ 1080P לרזולוציית המקרן 1280X800 פוגע משמעותית באיכות. שוב לא מדובר על סרט או משהו....
היי
מקרן אינטראקטיבי משדרג באופן משמעותי חדר ישיבות, כל זאת בהנחה שמשתמשים בו כמו שצריך
ומישמים את הפונקציונאליות של המקרן.
יש מספר הבדלים בין המקרנים האינטראקטיבים השונים שכדאי לקחת בחשבון לפני הרכישה.
כמו למשל - עטים שעובדים ב ir או rf.
במידה ותצטרך יעוץ נוסף אשמח לעזור
מקרן אינטראקטיבי משדרג באופן משמעותי חדר ישיבות, כל זאת בהנחה שמשתמשים בו כמו שצריך
ומישמים את הפונקציונאליות של המקרן.
יש מספר הבדלים בין המקרנים האינטראקטיבים השונים שכדאי לקחת בחשבון לפני הרכישה.
כמו למשל - עטים שעובדים ב ir או rf.
במידה ותצטרך יעוץ נוסף אשמח לעזור