BUY2USA ופיצול חבילות, למישהו יש ניסיון ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

בעבר ראיתי את רוב המידע באתר שלהם, אך אני לא מצליח למצוא אותו עכשיו.

למרות שביקשתי מאמזון לא לאחד את ההזמנות שלי, הם איחדו ושלחו לי את המוצרים בחבילה אחת (כנראה לחץ ההזמנות משפיע גם עליהם). עכשיו במקום 2 חבילות בשווי של מתחת ל- $75 כל אחת, יש חבילה אחת בשווי מעל $75.

אני מעוניין ש- BUY2USA יפצלו לי את החבילות, מישהו יודע מה העלות של השירות (כשקראתי את זה באתר, היה כ- $5 לכל חבילה שנוצרת מהפיצול), והאם הם שולחים את החבילות בהפרש של 72 שעות (אם החבילות יגיעו ביחד אז לא עשינו כלום, חוץ מזה שזרקתי $10 נוספים)?

אני מעוניין להבין איך זה עובד אצלם, לפני שאני מתקשר אליהם (גם ככה מאוד קשה לתפוס אותם בתקופה זו).

תודה מראש.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

טיפ, פעם הבאה מבצעים הזמנה מחכים שהיא תגיע ומבצעים עוד אחת.

אריזה מחדש
שירות זה יאפשר ללקוח לארוז מחדש את המוצר שנשלח אילו מהספק באריזת משלוח חדשה ובצורה יעילה. ניתן לבצע אריזה מחדש בעלות של $5 לחבילה בתנאי שהלקוח מודיע על כך מראש ולפני הסדרת התשלום עבור המשלוח לארץ.
האריזה תתבצע במידה וקיימת אריזה נוספת מעבר לאריזה המקורית של המוצר. למען ההגנה על המוצרים- אנו לא משנים את האריזה המקורית של המוצר.
לא ניתן לארוז מחדש מוצרים יד שנייה
עלויות השירות

$5 לחבילה
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #3 

אמזון מאחדים אוטומטית הזמנות שנועדו לאותה כתובת, שעדיין לא נארזו ונשלחו, ואפשרי עדיין לעמוד בתאריך המובטח לקבלה שהם התחייבו עליו בהזמנה הראשונה.

בנוגע לפיצול רשום באתר רק על פיצול חבילה מאוחדת שעולה 7$ לכל חבילה.

מה זה משנה שהחבילות יגיעו ביחד או לחוד, Buy2Usa משחררים אותן במכס עבורך.

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

לי היה אותו דבר. קניתי 3 זוגות נעליים במבצע בלק של אמזון. הם שלחו את זה ביחד כחבילה אחת,
כאשר כל זוג נעליים עלה כמובן פחות מ-$75.
הם קיבלו את החבילה כאחת וכמובן חויבתי במיסים.
הם אמרו לי בפייסבוק שעולה $7 פיצול /אריזה מחדש לחבילה. כלומר $21.
המיסים היו $24 אז שילמתי במקום להתעכב על $3.
ואז, אחרי שכבר החבילה בדרך לארץ הגבתי להם על המיסים והם הגיבו שזה $5 ולא $7.
כלומר יכולתי כן לעשות פיצול, לא לשלם מיסים ולחסוך עוד $9. נשמע קצת אבל חישבתי את עלות הנעליים עם המשלוח על השקל.
אז אם הם הטעו אותי, לפחות תפצו. לא לוקחים אחריות על כלום.
וזה אחרי שעשיתי איתם הזמנות על מאות ואלפי שקלים (רק לפני 3 שבועות עשיתי הזמנה של 2000 שקלים) ואני לא מתבכיין על כמה עשרות שקלים, אבל כשזה נוגע לחבילה שהם מספקים תשובה על עלויות ומטעים, קחו אחריות.

מסיבה לא ברורה החבילה נמצאת בתהליך שחרור מהמכס כבר 3 ימים. אף פעם זה לא קרה לי.
אתמול כבר קיבלתי חבילה מאמזון שקניתי ב-1 לדצמבר.

למי שאמר לא להזמין כמה ביחד ולחכות שישלחו זה לא רלוונטי כשיש מבצע שנגמר תוך כמה שעות בודדות.
אבל עכשיו כן צריך לקחת בחשבון את זה, אלא אם כן שולחים חבילה אחת ל-BUY2USA והשניה לשירות אחר.

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

mp3lll כתב:טיפ, פעם הבאה מבצעים הזמנה מחכים שהיא תגיע ומבצעים עוד אחת.

אריזה מחדש
שירות זה יאפשר ללקוח לארוז מחדש את המוצר שנשלח אילו מהספק באריזת משלוח חדשה ובצורה יעילה. ניתן לבצע אריזה מחדש בעלות של $5 לחבילה בתנאי שהלקוח מודיע על כך מראש ולפני הסדרת התשלום עבור המשלוח לארץ.
האריזה תתבצע במידה וקיימת אריזה נוספת מעבר לאריזה המקורית של המוצר. למען ההגנה על המוצרים- אנו לא משנים את האריזה המקורית של המוצר.
לא ניתן לארוז מחדש מוצרים יד שנייה
עלויות השירות

$5 לחבילה
...
כפי ש- d30DK כתב, זה לרוב לא רלוונטי בתקופת המבצעים (וכן במקרה שלי, הייתי חייב להזמין בטווח של פחות מ- 24 שעות בין המוצרים). אבל המידע שציטטת כאן, זה מידע שחיפשתי, תודה (Y)

עכשיו חסר לי רק לדעת ש- B2U באמת שולחים בהפרש של כ- 72 שעות את החבילות המפוצלות (לפי נוהל המכס מספר חבילות שמגיעות בטווח של עד 72שעות נחשבות כחבילה אחת לחישוב מיסים).
HT-Assaf כתב:אמזון מאחדים אוטומטית הזמנות שנועדו לאותה כתובת, שעדיין לא נארזו ונשלחו, ואפשרי עדיין לעמוד בתאריך המובטח לקבלה שהם התחייבו עליו בהזמנה הראשונה.

בנוגע לפיצול רשום באתר רק על פיצול חבילה מאוחדת שעולה 7$ לכל חבילה.

מה זה משנה שהחבילות יגיעו ביחד או לחוד, Buy2Usa משחררים אותן במכס עבורך.
...

אמזון לא מאחדים אוטומטית, צריך לסמן את האופציה בעמוד ההזמנה, וגם אם כן ביקשתי מהם לא לעשות זאת. דווקא היה מתאים לי הפרש זמנים בין הגעת החבילות.

לגבי מה זה משנה, ראה את התגובה לציטוט הקודם.
נערך לאחרונה על ידי liam ב 10/12/2014 11:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

ההפרש שעות לא אמור להיות משנה לך כי אתה שילמת את שלך מראש... הם לא יכולים לחייב אותך אחרי שחייבו.
אם לקחו מהם יותר מיסים או משהו בסגנון הם צריכים לספוג את זה.
ברגע שקיבלו את החבילה, שילמת חשבונית לפי הסכומים שקבעו - פה נגמר עניין התשלום.

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

^^ נכון. שכחתי שהם מבטיחים בלי תשלומים נוספים (מזמן לא הזמנתי דרכם, מאז שהם נרכשו ע"י מאקו הם הפכו פחות משתלמים).

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #8 

הסימון של תיבה:
Group My Items Into As Few Shipments As Possible
זה נועד כהמלצה לאמזון שאתה רוצה כמה שפחות חבילות. (למשל יש מוצרים שלא במלאי, אז הם יחכו להם ולא ישלחו את המוצרים שכן במלאי)
אם אתה לא מסמן את זה, זה לא אומר שביקשת לשלוח את כל המוצרים בנפרד.

אבל אם המחשבים של אמזון מבינים שיש כמה מוצרים שקנית בהזמנות שונות לאותה כתובת הם מאחדים אוטומטית.
בהתאם לתנאים הבאים:
[left]
Multiple orders are placed through the same customer account
The orders are being shipped to the same address.
Items from each order are located at the same Amazon Fulfillment Center.
The orders are shipping at around the same time.
The items will be delivered by your promised delivery date.
...
[/left]

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אני עשיתי 3 הזמנות נפרדות לחלוטין... והם איחדו את זה על דעת עצמם. חוסכים במשלוח (הוא חינם מעל $35, לפחות לי).
אם עושים הזמנה אחת עם כמה מוצרים צפוי וברור שיקבלו אותם ביחד במקרה הטוב.

השבוע הזמנתי כמה חבילות, הם פיצלו כבר 2-3 חבילות כדי לשלוח את המוצרים מהר יותר.
אז היו חבילות שפוצלו ו2 פריטים נשלחו בהפרש של חצי יום וחבילה אחת שהפריטים נשלחו בהפרש של יום וחצי.
מבחינתי זה מצוין כל עוד באמת שילמתי על המחיר הסופי וזה לא מפריע לי כלקוח. וזה לא.
הבעיה שזה כן מפריע כשאתה שולח לשירות משלוחים חיצוני כמו BUY2USA. זה החיסרון.

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

הצלחתי לברר עוד כמה פרטים, מסתבר שאני לא זכאי להנחה של פייפאל על הפיצול חבילות (n)

הם אומרים שההנחה היא רק על המשלוח נטו עצמו והמינימום לאחר הנחה הוא $20 לחבילה. כלומר או שאני משלם מסים על החבילה המקורית או $10 נוספים לפיצול.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #11 

כן מאחדים על דעת עצמם באמאזון. קרה לי עכשיו. באותה הזמנה יש אפשרות לכתוב עבור מוצרים שונים אם לשלוח בנפרד במידה וזה יותר מהיר. פה מדובר על מה שהיה לי. שתי הזמנות שונות הם פשוט החליטו לשלוח באותה חבילה. בB2U רצו פעמיים חמישה דולר כדי להפריד את שתי החבילות.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”