קניית רמקולים קדמיים בחו"ל - אודה לעצה
שלום רב,
יש הפרשים משמעותיים בין המחירים בחו"ל כולל מסים (בשיעור של כ 35%) בקניית רמקולים קדמיים איכותיים בחו"ל.
האם למישהוא יש ניסיון עם קניית רמקולים בחו"ל? אילו אתרים מומלצים לקנייה ולשילוח לארץ?
אודה לשמוע ממכם, זהו נושא שהרבה מעוניינים לעשות אך חוששים כי מדובר במשלוח של ציוד כבד, יקר ורגיש.
תודה!
ארז
יש הפרשים משמעותיים בין המחירים בחו"ל כולל מסים (בשיעור של כ 35%) בקניית רמקולים קדמיים איכותיים בחו"ל.
האם למישהוא יש ניסיון עם קניית רמקולים בחו"ל? אילו אתרים מומלצים לקנייה ולשילוח לארץ?
אודה לשמוע ממכם, זהו נושא שהרבה מעוניינים לעשות אך חוששים כי מדובר במשלוח של ציוד כבד, יקר ורגיש.
תודה!
ארז
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קניתי באמזון US סנטר ושלחתי לארץ עם BUY2USA - אני חושב שההפרשים הגדולים במחיר מצדיקים את הסיבוך (היחסי) שבמימוש אחריות מרחוק
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני רוצה לקנות גם מחו"ל אבל יד שניה . אבל איך זה ששלי שווה יותר מהישן ועולה פחות . מאשר מה שאני רוצה אבל להביא לארץ מנפח את המחיר לכפול ?:twisted:
- morant
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
- שם מלא: morant
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני קניתי שני רצפתיים של פיוניר והשתמשתי בשילוח של אמזון (UPS).
הזמנתי ישירות דרך אמזון לארץ ולא דרך שילוח ימי של BUY2USA כי אני חסר סבלנות בעיקרון אבל בעיקר כי לא
רציתי לקחת סיכון ששאם המוצר יגיע פגום באיזשהי צורה אני אצטרך לחפש את עצמי בשילוח שלו לחו"ל.
הרמקולים הגיעו לארץ מרגע ההזמנה תוך 36 שעות שזה מדהים.. הבעיה מתחילה כשהם מגיעים לארץ שכן עד שקיבלתי אותם לקח
בערך 4 ימים (לא ברור לי למה).
האריזות עצמן הגיעו ללא שום פגיעה וכך גם הרמקולים.
הרמקולים עצמם היו ארוזים בצורה קפדנית מאוד ובתוך הקופסאות היה מספיק קלקר לרפד ספה.
הזמנתי ישירות דרך אמזון לארץ ולא דרך שילוח ימי של BUY2USA כי אני חסר סבלנות בעיקרון אבל בעיקר כי לא
רציתי לקחת סיכון ששאם המוצר יגיע פגום באיזשהי צורה אני אצטרך לחפש את עצמי בשילוח שלו לחו"ל.
הרמקולים הגיעו לארץ מרגע ההזמנה תוך 36 שעות שזה מדהים.. הבעיה מתחילה כשהם מגיעים לארץ שכן עד שקיבלתי אותם לקח
בערך 4 ימים (לא ברור לי למה).
האריזות עצמן הגיעו ללא שום פגיעה וכך גם הרמקולים.
הרמקולים עצמם היו ארוזים בצורה קפדנית מאוד ובתוך הקופסאות היה מספיק קלקר לרפד ספה.
- MosheYosef94
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Moshe Yosef
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה דגם של רמקולים קנית וכמה זה עלה עד לבית?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אגב, בדקתי כרגע באמזון - מסתבר שהם שולחים לא מעט רמקולים לישראל... כולל אלו שהוזכרו מעלי..
- MosheYosef94
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Moshe Yosef
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איך הרמקולים האלו?האם המחיר הוא לזוג?האם את הרכישה בצעת דרך כתובת בארה"ב(חברת שילוח כמו tnt,מסטופ וכו)?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למחיר שלהם, סדרת דגמי הפיוניר של אנדרו ג'ונס נחשבים לטובים ביותר מבחינת תמורה למחיר. יחד עם זאת, אמנחנו מדברים על רצפתיים שעולים בערך חצי מחיר מהרצפתיים הנורמלים הכי זולים שנמכרים בארץ (לדוג' וורפידייל דיאמונד 10.5), כל שמדובר בהגדרה על רמת הבסיס...