רמקולים תואמים...
תודה על העזרה באשכול הקודם,
הרסיבר הנבחר הוא Denon AVR 1706.
אין לי מושג איזה רמקולים מתאימים ואיזה לא (יתכן ורמקולים לא יתאימו ??),
אשמח לקבח המלצה לסט של 5 רמקולים (אין צורך ב SUB),
המתאימים לרסיבר.
הצורך הוא שוב בסיסי יחסית, התקציב הוא עד 1,000 ש"ח לרמקולים...
הרסיבר הנבחר הוא Denon AVR 1706.
אין לי מושג איזה רמקולים מתאימים ואיזה לא (יתכן ורמקולים לא יתאימו ??),
אשמח לקבח המלצה לסט של 5 רמקולים (אין צורך ב SUB),
המתאימים לרסיבר.
הצורך הוא שוב בסיסי יחסית, התקציב הוא עד 1,000 ש"ח לרמקולים...
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
נושא שמאוד קשה לתת תשובה אבסולוטית לגביו . מבחינת התאמה כל רמקול בעל התנגדות שבין 6 ל 8 אוהם יתאים לרסיבר . המלצה חמה ומנסיון זה פשוט ללכת ולשמוע כל סט אפשרי שנכנס לך במסגרת התקציב שהגדרת לעצמך .יש כ"כ הרבה בשוק שרובם זו אותה הגברת בשינויי אדרת. פשוט קח דיסק שאתה מכיר אותו ומכיר בכל הדקויות והפרטים שבו ופשוט תקשיב על סטים שונים . הסט שיצלצל לך הכי טוב באוזן יהיה הסט שמתאים .
טיפ קטן וחשוב , תשתדל לנטרל מסביבת ההאזנה שלך כל מוכרן שינסה "להלל ולשבח" את הסאונד , תן לאוזניים שלך להחליט הם לא ישקרו אותך זה בטוח .
טיפ קטן וחשוב , תשתדל לנטרל מסביבת ההאזנה שלך כל מוכרן שינסה "להלל ולשבח" את הסאונד , תן לאוזניים שלך להחליט הם לא ישקרו אותך זה בטוח .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
תודה,
אני פשוט מנסה להמנע ממצב שבו אני רוכש רמקולים בנפרד, ופתאום "הם לא מתאימים לרסיבר"..
1. יתכן מצב שכזה ?
2. אני מעוניין שרמקולים סטלייטים, ולא ריצפתיים, האם כל סט של רמקולים עם הספק של 100W (והתנגדות שבין 6 - 8 אוהם ?) יתאימו ?
אני פשוט מנסה להמנע ממצב שבו אני רוכש רמקולים בנפרד, ופתאום "הם לא מתאימים לרסיבר"..
1. יתכן מצב שכזה ?
2. אני מעוניין שרמקולים סטלייטים, ולא ריצפתיים, האם כל סט של רמקולים עם הספק של 100W (והתנגדות שבין 6 - 8 אוהם ?) יתאימו ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: