המלצה על אוזניות פתוחות
כנראה שלקחתי את הבקשה של יותר באס רחוק מידי, היה חסר לי את המילה "קצת" כדי להבין, גם הוא לא בדיוק פירט מה הוא אוהב לשמוע, למוזיקת עתירת באס אני עדיין חושב שהם לא מוצלחות, אבל אם כך יכול להיות שאתם צודקים לגבי ההמלצה בשבילו.
אישית החוויה שלי עם הQ701 הייתה מאוד שלילית, כנראה שזה קשור לעובדה שהשוותי אותם לHD598 ולHD650 סייד ביי סייד, הצליל היה רזה, קר, ומשעמם.. ההפך מכל מה שרציתי באוזניה וכנראה שהזכרון שלי מתייחס אליהם כפצע פתוח.
אישית החוויה שלי עם הQ701 הייתה מאוד שלילית, כנראה שזה קשור לעובדה שהשוותי אותם לHD598 ולHD650 סייד ביי סייד, הצליל היה רזה, קר, ומשעמם.. ההפך מכל מה שרציתי באוזניה וכנראה שהזכרון שלי מתייחס אליהם כפצע פתוח.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
+ על ה701...
ואם חסר קצת באס תמיד אפשר לעשות BASS MOD.
ואם אני לא טועה למגבר שיש ברשותך יש סאונד קריר\יבש...
אם כן ממליץ ללכת לשמוע את הQ701 עם הU100 לפני שאתה קונה כי יכול להיות שאתה ממש לא תאהב את השילוב בניהם.
ואם חסר קצת באס תמיד אפשר לעשות BASS MOD.
ואם אני לא טועה למגבר שיש ברשותך יש סאונד קריר\יבש...
אם כן ממליץ ללכת לשמוע את הQ701 עם הU100 לפני שאתה קונה כי יכול להיות שאתה ממש לא תאהב את השילוב בניהם.
ובנוסף לכל המחיר שלהם באיביי כולל משלוח דיי תואם את התקציב.
אני מתאפק כבר זמן מה שלא לרכוש לעצמי זוג (כי בינינו, למה לעזאזל אני צריך עוד אוזניות?!?!)
אני מתאפק כבר זמן מה שלא לרכוש לעצמי זוג (כי בינינו, למה לעזאזל אני צריך עוד אוזניות?!?!)