רסיבר למוסיקה חוות דעת והמלצות
-
MosheYosef94
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Moshe Yosef
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב
אבקש המלצה לרסיבר קולנוע ביתי אך ענין הסטריאו אמור לקבל עדיפות גבוהה לכן אבקש חוות דעת והמלצות בענין איזה רסיבר הוא מומלץ ל שמע דו ערוצי(סטריאו)?
אבקש המלצה לרסיבר קולנוע ביתי אך ענין הסטריאו אמור לקבל עדיפות גבוהה לכן אבקש חוות דעת והמלצות בענין איזה רסיבר הוא מומלץ ל שמע דו ערוצי(סטריאו)?
-
MosheYosef94
- חבר שרק התחיל

זה 6000$?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אין לי מושג כמה עולה , שאלת שאלה מאוד כללית אז עניתי לך באופן כללי
זה אחד הכיוונים לשמע דו ערוצי במשפחת הרסיברים ולא ציינת מחיר , זכור שיש גם את עניין הטעם האישי
זה אחד הכיוונים לשמע דו ערוצי במשפחת הרסיברים ולא ציינת מחיר , זכור שיש גם את עניין הטעם האישי
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מחזק את הבוס: הייתי בראש ובראשונה בוחן רסיברים של חברות סטריאו אנגליות כגון ארקאם, רוטל, קיימברידג' אודיו ו-NAD. יצא לדגום כמה מהם מול רסיברים של חברות פופולריות כמו מרנץ, אונקיו, דנון, פיוניר וימאהה, ולמעט ספינת הדגל של מרנץ שנתן פייט (ועליו גם הלכתי בסוף, עקב דגש גדול יותר שלי אישית על ק"ב בסלון), האנגלים אכלו את המותגים המובילים בלי מלח בכל הנוגע לביצועים בסטריאו.

- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
·epony כתב:מחזק את הבוס: הייתי בראש ובראשונה בוחן רסיברים של חברות סטריאו אנגליות כגון ארקאם, רוטל, קיימברידג' אודיו ו-NAD. יצא לדגום כמה מהם מול רסיברים של חברות פופולריות כמו מרנץ, אונקיו, דנון, פיוניר וימאהה, ולמעט ספינת הדגל של מרנץ שנתן פייט (ועליו גם הלכתי בסוף, עקב דגש גדול יותר שלי אישית על ק"ב בסלון), האנגלים אכלו את המותגים המובילים בלי מלח בכל הנוגע לביצועים בסטריאו.![]()
...
מכל רשימת החברות שהזכרת-רק ארקאם נשארה בריטית.קיימברידג' אודיו היא כיום סינית כמעט לגמריי,רוטל היא בכלל יפנית (זו טעות נפוצה שחושבים שהיא בריטית) ו-NAD נהפכה לקנדית לפני לא מעט שנים,(ומייצרת בסין בלבד,אחרי שנהיה לה יקר לייצר בטייוואן ומלזיה בעבר).
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם כך, "אנגליות".Kosh כתב:מכל רשימת החברות שהזכרת-רק ארקאם נשארה בריטית.קיימברידג' אודיו היא כיום סינית כמעט לגמריי,רוטל היא בכלל יפנית (זו טעות נפוצה שחושבים שהיא בריטית) ו-NAD נהפכה לקנדית לפני לא מעט שנים,(ומייצרת בסין בלבד,אחרי שנהיה לה יקר לייצר בטייוואן ומלזיה בעבר)....
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
·epony כתב:אם כך, "אנגליות"..........
לא אנגליות ולא בריטיות..
Vintage audio is a way of life
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
מה התקציב שלך?במה אתה משתמש היום?MosheYosef94 כתב:שלום רב
אבקש המלצה לרסיבר קולנוע ביתי אך ענין הסטריאו אמור לקבל עדיפות גבוהה לכן אבקש חוות דעת והמלצות בענין איזה רסיבר הוא מומלץ ל שמע דו ערוצי(סטריאו)?...
·
-
MosheYosef94
- חבר שרק התחיל

יש לי כיום אונקיו sr313 והתקציב שלי הוא עד 500-600$ כי אני קונה באמזון או באיביי תודה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

תשובה
@MosheYosef94
·
אני יגיד לך את דעתי וקל לי מאוד להוכיח אותה-כל רסיבר שתרכוש גם במחיר פי שלוש מהסכום שאתה רוצה לשלם לא יתן לך תמורה כמו מגבר סטראו משומש טוב במחיר של 2000 שקל.
בשנה האחרונה היו לי רסיברים רציניים כגון אונקיו 809 מרנץ 6007/6008 דנון 4000 שכולם רסיברים רציניים בעלי סטראו שנחשב אכותי ועדיים ביחס למגבר סטראו ששקלתי למכור כבר עשרות פעמים(אישתי לא מונה למכור אותו) ההבדלים הם קיצוניים.
אני יכול לרשום את ההבדלים בין הרסיברים בסטראו על פי דעתי אבל בסיכומו של עיניין הם לא מגיעים ל50 % מאכות הסטראו של מגבר יעודי.
לדעתי תרכוש מגבר סטראו בנוסף ותישאר עם הרסיבר שלך.
·
אני יגיד לך את דעתי וקל לי מאוד להוכיח אותה-כל רסיבר שתרכוש גם במחיר פי שלוש מהסכום שאתה רוצה לשלם לא יתן לך תמורה כמו מגבר סטראו משומש טוב במחיר של 2000 שקל.
בשנה האחרונה היו לי רסיברים רציניים כגון אונקיו 809 מרנץ 6007/6008 דנון 4000 שכולם רסיברים רציניים בעלי סטראו שנחשב אכותי ועדיים ביחס למגבר סטראו ששקלתי למכור כבר עשרות פעמים(אישתי לא מונה למכור אותו) ההבדלים הם קיצוניים.
אני יכול לרשום את ההבדלים בין הרסיברים בסטראו על פי דעתי אבל בסיכומו של עיניין הם לא מגיעים ל50 % מאכות הסטראו של מגבר יעודי.
לדעתי תרכוש מגבר סטראו בנוסף ותישאר עם הרסיבר שלך.
-
MosheYosef94
- חבר שרק התחיל

מגבר סטריאו זה אומר מרנץ או?מה האפשרויות למגבר טוב?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

האפשרויות למגברי סטראו הם רבים ואני ממליץ לך אישית לנסות ולשמוע מגברים עם הרמקולים שלך כדי לקבל תמונת מצב טובה יותר.
לדנון יש מגברי סטראו לא רעים בכלל אבל לדעתי תפתח פוסט ותשאל על מגבר טוב עד המחיר שתחליט ואז תקבל ביקורת מחברים רבים כאן באתר.
לי יש מגבר סטראו כבר כמה שנים ואני לא ל כך יודע מה טוב כיום.
לדנון יש מגברי סטראו לא רעים בכלל אבל לדעתי תפתח פוסט ותשאל על מגבר טוב עד המחיר שתחליט ואז תקבל ביקורת מחברים רבים כאן באתר.
לי יש מגבר סטראו כבר כמה שנים ואני לא ל כך יודע מה טוב כיום.