כרגיל עיכובים בקליטת חבילות ב buy2usa
חבילה התקבלה ביום שישי בערב ועד עכשיו לא עודכנה תחת החשבון שלי וכמובן שלא יצאה אלי
התאפקתי בגלל העומס 2 ימי עבודה לפני שאני פונה אליהם אבל עדין אין שינוי
מפעם לפעם התחושה שהשירות שעליו אני משלם ניתן לי כאילו עושים לי טובה
התאפקתי בגלל העומס 2 ימי עבודה לפני שאני פונה אליהם אבל עדין אין שינוי
מפעם לפעם התחושה שהשירות שעליו אני משלם ניתן לי כאילו עושים לי טובה
אצלי גם כן חבילה שנרכשה בסופ"ש שעבר (BF) היתה תקועה 3 ימים בסטטוס "ממתין לשחרור מהמכס".
היום בשעה טובה קיבלתי SMS שהחבילה בדרך אליי. מקווה לקבל מחר.
בגדול נראה שלא נערכו כראוי למבול של BF, אבל אם החבילה תגיע אליי תוך שבועיים ימים מיום הרכישה אזי זה נראה לי סביר.
היום בשעה טובה קיבלתי SMS שהחבילה בדרך אליי. מקווה לקבל מחר.
בגדול נראה שלא נערכו כראוי למבול של BF, אבל אם החבילה תגיע אליי תוך שבועיים ימים מיום הרכישה אזי זה נראה לי סביר.
גם לי יש חבילה מאתמול שלא נקלטה, אבל בגלל BF אני מודע שיש עומס ולא משנה לי לחכות כמה ימים שתקלט. העיקר שהם יעבדו ללא תקלות ובלבולים ואני אקבל את החבילה. לא כדאי להעמיס עליהם בנוסף תלונות וטענות, למרות שלמעשה הם נותנים לנו שירות.
דרך אגב, גם שיפיטו עדיין לא קלטו לי חבילה מאתמול, כנראה גם אצלם יש עומס.
דרך אגב, גם שיפיטו עדיין לא קלטו לי חבילה מאתמול, כנראה גם אצלם יש עומס.
·הם לא נותנים לנו שירות אלא מוכרים לנו שירותHT-Assaf כתב:גם לי יש חבילה מאתמול שלא נקלטה, אבל בגלל BF אני מודע שיש עומס ולא משנה לי לחכות כמה ימים שתקלט. העיקר שהם יעבדו ללא תקלות ובלבולים ואני אקבל את החבילה. לא כדאי להעמיס עליהם בנוסף תלונות וטענות, למרות שלמעשה הם נותנים לנו שירות....
השאלה האם בדקת את השירות שלהם בעת בעיה? אני כן, ואני לא יכול להמליץ עליהם. הטיפול שלהם היה גרוע (למרות שדיברתי ישירות עם המנכ"ל), לכן אני משתדל להשתמש בשירות שלהם כמה שפחות, יש כבר אלטרנטיבות יותר טובות. אני מזמין עשרות חבילות בחודש מחו"ל, הפסד שלהם.
·mp3lll כתב:או DealTas נראה ממש טוב.
מישהו מכיר / השתמש?...
דווקא לדעתי נראה חובבני משהו,
נכנסתי שם לכמה לינקים. האתר לא מושקע וחלק מהמידע גם לא נכון ומטעה :
"רכישה בין 75$-500$ (בהתאם לשער הדולר, עד 1200 ש?ח) פטור ממכס אך ישנו תשלום של 18% מע?מ בדר"כ."
כולנו יודעים שלמשל בסלולארי או מכשירי חשמל יש גם מס קניה מעבר למעמ.
-אם מישהו התנסה בפועל נשמח לשמוע.
-יש להם מחשבון שם, אם למישהו יש זמן אפשר להשוות למחירים של buy2usa עם המחשבון שלהם.
מעניין לראות את ההפרשים
-הפידבקים נראים טיפה יותר מידי טובים בשביל להיות אמיתיים... מקווה שהם לא רושמים את זה לעצמם
כולם התחילו "באופן חובבני". אני כבר כמה חודשים קונה דרכם, שירות אישי (ע"י אימייל או צ'אט), המחירים סבירים (אך למשל נעליים קצת יותר יקר אצלם). הם עדיין מקבלים משלוחים ממספר מקומות שכתובת B2U כבר ברשימה השחורה שלהם.
שולחים גם דרך דואר רגיל (מבוטח), מתייחסים רק למשקל הפיזי (לא נפחי, אבל עד גבול מסוים לפי האתר שלהם), לא לוקחים אקסטרה על פיצולים/איחודים/צמצומים וכו', לוקחים על עצמם הפתעות מכס (עמלות בדיקה, לא מסים).
בינתיים אני מאוד מרוצה. נראה כמה זמן ייקח להם לאמץ את הדרך של השאר (עליית מחירים+פחות שירות).
שולחים גם דרך דואר רגיל (מבוטח), מתייחסים רק למשקל הפיזי (לא נפחי, אבל עד גבול מסוים לפי האתר שלהם), לא לוקחים אקסטרה על פיצולים/איחודים/צמצומים וכו', לוקחים על עצמם הפתעות מכס (עמלות בדיקה, לא מסים).
בינתיים אני מאוד מרוצה. נראה כמה זמן ייקח להם לאמץ את הדרך של השאר (עליית מחירים+פחות שירות).