איפה קונים SAMSUNG EVOLUTION KIT
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
·לא... אני אישית ניסית קיט מארה״ב על טלויזיה שנרכשה בארץ... לא עובד...gregoryg כתב:@MartinHSabag
אפשר להתקין אותו אם הדגם לא מתאים? ראיתי פה כמה תלונות בנושא......
הטלויזיה מזהה אותו ומתחילה בהתקנה, אבל בשלב של התקנת העדכונים, הקיט כנראה מנסה לפנות לשרתים אחרים ונותן שגיאה
שלא ניתן למצוא כל עדכון... ואז חוזר לממשק הרגיל...
קיבלתי קיט מקומי לבדיקה, אחרי כמה ימים של בדיקות ואחרי שגיליתי שהוא חירבש את התמיכה בעברית החזרתי אותו... פשוט לא מצדיק את המחיר...
גם ב- 500 ש״ח לא הייתי מתקין... אם אתה לא מנצל את ה- Smart Hub ואת כל הפיצ׳רים הקטנים של הטלויזיה, הוא לא נותן שום דבר משמעותי... אני מסתפק בחיבור למחשב מהרשת וצפייה בפרקי סדרות עם תרגום... וזה עובד מצויין גם ללא הקיט...
מעבר לזה, סטרימר או HTPC תמיד עובד טוב יותר
זו אומנם דעתי, אבל אני הייתי מנצל את הכסף לאיזה HTPC טוב... הרבה יותר יעיל מהקיט...
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
· בדקתי את ה- 1000... גם אצלי על - 7500...gregoryg כתב:@eyalgro
איזה דגם בדקת? SEK-1000 או SEK-2000?
הסיבה העיקרית לשידרוג בשבילי היא שהטלויזיה שלי (ES7500) סובלת מהמחלה של הכיבוים. קיויתי שה-KIT יפתור לי את הבעיה.
יש למישהו ניסיון בזה?
תודה...
לא מכיר שום בעיה של כיבויים...
קניתי SEK-2000 ב-NETONETO.CO.IL אף על פי שהדגם לא מפורסם באתר, התקשרתי והשיגו לי מהיבואן במחיר יותר זול מ-MINILINE.
צריך להגיד שה-KIT עושה פלאות ל-HUB. הוא מהיר יותר ומה שחשוב לי גם שה-BROWSER עובד סביר סוף סוף!
הדגם שמתאים לישראל הוא SEK-2000/XS ואני מפרסם את התמונה שלו כדי שאחרים יוכלו להזמין מחו"ל במידת הצורך.
צריך להגיד שה-KIT עושה פלאות ל-HUB. הוא מהיר יותר ומה שחשוב לי גם שה-BROWSER עובד סביר סוף סוף!
הדגם שמתאים לישראל הוא SEK-2000/XS ואני מפרסם את התמונה שלו כדי שאחרים יוכלו להזמין מחו"ל במידת הצורך.