אפליקציית MAKO TV בטלוויזיות סמסונג (עדכון: תגובת סמסונג)
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם.
בתקופה האחרונה סמסונג ישראל מפרסמים בעיתונות שהמסכים החכמים מסדרה H שנת 2014 כוללים אפליקציות ישראליות ביניהן MAKO TV. היום בבוקר היה פרסום כזה בעיתון ישראל היום אבל אין לי עותק להראות לכם (מסתבר שבעותק הדיגיטאלי באתר העיתון זהה אך עם פרסומות שונות לגמרי).
יש לי מסך H6400 ואני לא מוצא את האפליקציה בחנות - גם לא במסך H5500 שגם איתו בדקתי.
הבעיה היא אצלי או שהפרסום שלהם שגוי?
למי שיש מסך מסדרה H - אשמח אם תבדקו אצלכם.
תודה!
בתקופה האחרונה סמסונג ישראל מפרסמים בעיתונות שהמסכים החכמים מסדרה H שנת 2014 כוללים אפליקציות ישראליות ביניהן MAKO TV. היום בבוקר היה פרסום כזה בעיתון ישראל היום אבל אין לי עותק להראות לכם (מסתבר שבעותק הדיגיטאלי באתר העיתון זהה אך עם פרסומות שונות לגמרי).
יש לי מסך H6400 ואני לא מוצא את האפליקציה בחנות - גם לא במסך H5500 שגם איתו בדקתי.
הבעיה היא אצלי או שהפרסום שלהם שגוי?
למי שיש מסך מסדרה H - אשמח אם תבדקו אצלכם.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי kleinimrod ב 10/12/2014 11:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לי יש סדרה E ויש לי את האפליקציה אבל היא ממש לא שימושית (לא דומה לזו שבמובייל)
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

@oris74
·
יש לך MAKO או MAKOTV? זה שתי אפליקציות שונות. ב-MAKOTV יש VOD עם כל סדרות קשת.
מישהו עם סדרה H?
·
יש לך MAKO או MAKOTV? זה שתי אפליקציות שונות. ב-MAKOTV יש VOD עם כל סדרות קשת.
מישהו עם סדרה H?
את צודק הפרסום שגוי
כתבתי על זה בפוסט כאן בעבר, הרבה אפליקציות לא קיימות כי אין תמיכה בגרסאות החדשות של הSMART של סמסונג
כמו למשל של hometheater. שהיה להם בעבר ולא שינו את הקוד. לגבי MAKO תהיה גרסא בקרוב כך לפי בירור שעשיתי עם סמסונג.
מסכים איתך שזה הטייה שהם מפרסמים שיש ואין.
כתבתי על זה בפוסט כאן בעבר, הרבה אפליקציות לא קיימות כי אין תמיכה בגרסאות החדשות של הSMART של סמסונג
כמו למשל של hometheater. שהיה להם בעבר ולא שינו את הקוד. לגבי MAKO תהיה גרסא בקרוב כך לפי בירור שעשיתי עם סמסונג.
מסכים איתך שזה הטייה שהם מפרסמים שיש ואין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

1. הטלוויזיה שלי לא מיבוא מקביל. אבל היא גם לא רישמי. היא של נ.ס דרך מחסני חשמל (שזה מסך זהה לרישמי רק בפחות כסף...)
2. האפליקציות ממש לא מיותרות לטעמי. זה נחמד שבלחיצת כפתור אפשר לראות איזה פרק של הפרלמנט או משהוא בסגנון. אתמול ראיתי פרק של היהודים באים דרך אפליקציית TVPOINT שלא הייתי מעלה בדעתי לראות אם לא הייתי נתקל בזה שם. וואלה? סדרה מצחיקה.
3. פניתי לסמסונג ישראל וקיבלתי תשובה רשמית:
"מתוך התחשבות גם בלקוחות השנה שעברה ולאור דרישה מצד לקוחות רבים, אפליקציית Mako TV לדגמי 2013 תשוחרר בקרוב.
אפליקציית Mako TV עלתה לזמן קצר לחנות האפליקציות של סמסונג והורדה לצורך שיפור מספר נקודות. אנו מבטיחים שהאפליקציה תעלה שנית בהקדם האפשרי, עם מגוון התכנים של קשת.
לנוחיות כלל לקוחות סמסונג, האפליקציה תעלה בממשק החכם בסרגל מועדפים, במקביל לחנות האפליקציות של סמסונג בטלוויזיות החכמות."
ולשאלת הבהרה שלי:
"אנו מתכוונים גם לדגמי 2014 מסדרה H.
נכון להיום אין לנו צפי ספציפי. אך אנו מבטיחים לעדכן.
תודה והמשך יום טוב"
2. האפליקציות ממש לא מיותרות לטעמי. זה נחמד שבלחיצת כפתור אפשר לראות איזה פרק של הפרלמנט או משהוא בסגנון. אתמול ראיתי פרק של היהודים באים דרך אפליקציית TVPOINT שלא הייתי מעלה בדעתי לראות אם לא הייתי נתקל בזה שם. וואלה? סדרה מצחיקה.
3. פניתי לסמסונג ישראל וקיבלתי תשובה רשמית:
"מתוך התחשבות גם בלקוחות השנה שעברה ולאור דרישה מצד לקוחות רבים, אפליקציית Mako TV לדגמי 2013 תשוחרר בקרוב.
אפליקציית Mako TV עלתה לזמן קצר לחנות האפליקציות של סמסונג והורדה לצורך שיפור מספר נקודות. אנו מבטיחים שהאפליקציה תעלה שנית בהקדם האפשרי, עם מגוון התכנים של קשת.
לנוחיות כלל לקוחות סמסונג, האפליקציה תעלה בממשק החכם בסרגל מועדפים, במקביל לחנות האפליקציות של סמסונג בטלוויזיות החכמות."
ולשאלת הבהרה שלי:
"אנו מתכוונים גם לדגמי 2014 מסדרה H.
נכון להיום אין לנו צפי ספציפי. אך אנו מבטיחים לעדכן.
תודה והמשך יום טוב"