המחירים בארץ.......
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
משהו באמת לא מסתדר לי...
איך יכול להיות שהמחיר שלו בארה"ב הוא 800$+ ובאיביי מוכרים אותו ב-£300 ? נשמע לי תמוה מאוד... יותר מדי זול...
לא זכור לי גם שראיתי שמוכרים אותו באף מקום פה בלונדון וחיפוש באינטרנט לא העלה אף חנות או אתר בריטי שמוכר אותו.
£300 למחשב כזה כשה-ZOTAC EN760 עולה כ-£500 עם מפרט הרבה פחות טוב זה כמו שאומר גשש-בלש: "חשוד מאוד!".
איך יכול להיות שהמחיר שלו בארה"ב הוא 800$+ ובאיביי מוכרים אותו ב-£300 ? נשמע לי תמוה מאוד... יותר מדי זול...
לא זכור לי גם שראיתי שמוכרים אותו באף מקום פה בלונדון וחיפוש באינטרנט לא העלה אף חנות או אתר בריטי שמוכר אותו.
£300 למחשב כזה כשה-ZOTAC EN760 עולה כ-£500 עם מפרט הרבה פחות טוב זה כמו שאומר גשש-בלש: "חשוד מאוד!".
@gilsna
·המחירים בארץ לא שפויים ובשביל זה אמאזון ואיביי הם ממש קרש הצלה בשבילינו.
אני שותף לתחושה של starrywolf@ שהמחיר לא ממש הגיוני עבור המפרט שהזמנת ובטח כשמדובר בבריטניה שהיא אינה מהמדינות הזולות בתחום האלקטרוניקה. בנוסף למוכר יש בסה"כ 500 פידבקים שזה לא הרבה. סוחרים לפעמים מוכרים כל מיני שטויות בדולר שתיים, מקבלים פידבקים טובים ואז עוקצים בסכום גדול יותר. זה לידיעה ולא אומר כלום לגבי הרכישה שלך ובלי קשר איביי בדר"כ תעמוד לצידך בכל מקרה שלא יהיה.
אשמח שתעדכן שהמכשיר הגיע ואתה מבסוט עד הגג.
·המחירים בארץ לא שפויים ובשביל זה אמאזון ואיביי הם ממש קרש הצלה בשבילינו.
אני שותף לתחושה של starrywolf@ שהמחיר לא ממש הגיוני עבור המפרט שהזמנת ובטח כשמדובר בבריטניה שהיא אינה מהמדינות הזולות בתחום האלקטרוניקה. בנוסף למוכר יש בסה"כ 500 פידבקים שזה לא הרבה. סוחרים לפעמים מוכרים כל מיני שטויות בדולר שתיים, מקבלים פידבקים טובים ואז עוקצים בסכום גדול יותר. זה לידיעה ולא אומר כלום לגבי הרכישה שלך ובלי קשר איביי בדר"כ תעמוד לצידך בכל מקרה שלא יהיה.
אשמח שתעדכן שהמכשיר הגיע ואתה מבסוט עד הגג.
- starrywolf
- חבר ותיק

ב-terms and conditions for the sale כתוב כך:
"Goods may have damaged packaging and hence the often heavily reduced pricing"
והנה עוד משהו מעניין: יש באמזון UK מוכר מלונדון עם אותו שם של חברה ויש לו פידבק אחד שלם חיובי...
בצד ימין של הדף ניתן לראות את שמו, שם החברה וכתובתה בלונדון.
לינק
"Goods may have damaged packaging and hence the often heavily reduced pricing"
והנה עוד משהו מעניין: יש באמזון UK מוכר מלונדון עם אותו שם של חברה ויש לו פידבק אחד שלם חיובי...
בצד ימין של הדף ניתן לראות את שמו, שם החברה וכתובתה בלונדון.
לינק
- starrywolf
- חבר ותיק

נראה לי שאם אני אסע היום בלילה לסטריטהאם אני אראה את סעיד רץ אחרי משאית ברחוב ומנסה לאסוף את כל הג'יאדות שנופלות ממנה כדי למכור מחר באיביי...
בכל מקרה, גם אם האריזה פגומה - הנחה של יותר מ-50% היא לא הנחה הגיונית בעיניי למוצר שכזה.
הלוואי ואתבדה ו-gilsna יגיד לנו שהוא קיבל את הג'יאדה שלו והכל בסדר - במקרה כזה אני הראשון שרץ (לא, באמת, אני רץ לסטריטהאם - אני אפילו לא מחכה לרכבת התחתית
) וקונה אחד ישירות ממנו.
בכל מקרה, גם אם האריזה פגומה - הנחה של יותר מ-50% היא לא הנחה הגיונית בעיניי למוצר שכזה.
הלוואי ואתבדה ו-gilsna יגיד לנו שהוא קיבל את הג'יאדה שלו והכל בסדר - במקרה כזה אני הראשון שרץ (לא, באמת, אני רץ לסטריטהאם - אני אפילו לא מחכה לרכבת התחתית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ג'יאדה או ג'יהאד?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- starrywolf
- חבר ותיק

עוד פריט מידע מעניין מבית סעיד: מסתבר שמתוך כל הדברים שהאדון מוכר רק העמודים של הג'יאדות מוגדרים כ-"private listing".
הסבר למונח מאת אמזון:
A listing in which the user IDs of bidders are not displayed to others. When a private auction listing ends, the seller and high bidder are notified through email. Sellers may want to use this option when they believe that potential bidders for an item may not want their user IDs disclosed to others.
כלומר הוא לא מגלה לנו מי הרוכשים (חברים של סעיד ככל הנראה
) על מנת "להגן" עליהם שלא ישאלו אותם "בטעות" שאלות על אמיתות ואיכות המוצר.
חוץ מזה, גם אם הוא היה קונה מעליאקספרס יותר מ-5 יחידות - המחיר שהיה משלם היה 748$ ליחידה שזה הרבה יותר מה-£300 שהוא מבקש על המוצר.
אני מריח עכבר.
הסבר למונח מאת אמזון:
A listing in which the user IDs of bidders are not displayed to others. When a private auction listing ends, the seller and high bidder are notified through email. Sellers may want to use this option when they believe that potential bidders for an item may not want their user IDs disclosed to others.
כלומר הוא לא מגלה לנו מי הרוכשים (חברים של סעיד ככל הנראה
חוץ מזה, גם אם הוא היה קונה מעליאקספרס יותר מ-5 יחידות - המחיר שהיה משלם היה 748$ ליחידה שזה הרבה יותר מה-£300 שהוא מבקש על המוצר.
אני מריח עכבר.
- starrywolf
- חבר ותיק

בהנחה והמוצר באמת אמיתי ומקורי וזה המחיר שלו בהחלט שווה להיות לחוץ.
10 ימים זה לא יותר מדי זמן לחכות? ראיתי שנשארו לו רק 4 יחידות למכירה...
בכל מקרה תעדכן. מחר אני קופץ לספורטס דיירקט לקנות נעלי ריצה לקראת מרתון סטריטהאם בשבוע הבא...
10 ימים זה לא יותר מדי זמן לחכות? ראיתי שנשארו לו רק 4 יחידות למכירה...
בכל מקרה תעדכן. מחר אני קופץ לספורטס דיירקט לקנות נעלי ריצה לקראת מרתון סטריטהאם בשבוע הבא...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
500 פידבקים כמוכר זה הרבה מאוד חוץ מזה יש הנה של איביי
- starrywolf
- חבר ותיק

יש עוד מישהו מלונדון (עם 1946 פידבקים הפעם) שמוכר את הג'יאדה באיביי ב-£320 - לינק .
במפתיע (או שלא) קוראים לו מוחמד עזיז וכנראה שגם הוא רץ אתמול בלילה עם סעיד אחרי המשאית ועזר לו לאסוף את הג'יאדות שנפלו ממנה.
בכל מקרה יש לו 10 יחידות למכירה כך ששווה לעקוב גם אחריו - בניגוד לסעיד אצלו המכירה היא לא Private Listing והמשלוח חינם.
עכשיו שמתי לב שיש לו עוד עמודי מכירה ל-10 יחידות נוספות במחיר גבוה יותר - £350 כאן וב-£300 כאן.
במפתיע (או שלא) קוראים לו מוחמד עזיז וכנראה שגם הוא רץ אתמול בלילה עם סעיד אחרי המשאית ועזר לו לאסוף את הג'יאדות שנפלו ממנה.
בכל מקרה יש לו 10 יחידות למכירה כך ששווה לעקוב גם אחריו - בניגוד לסעיד אצלו המכירה היא לא Private Listing והמשלוח חינם.
עכשיו שמתי לב שיש לו עוד עמודי מכירה ל-10 יחידות נוספות במחיר גבוה יותר - £350 כאן וב-£300 כאן.
- starrywolf
- חבר ותיק

לכרטיס מסך הזה יש צריכת חשמל של 55W והמעבד צורך 15W - עכשיו זה נשמע יותר הגיוני? 
- starrywolf
- חבר ותיק

דיברתי עם סעיד - הוא אמר לי שהוא צריך להתקשר לברר אצל היבואן מוחמד עזיז.kukuriko כתב:@starrywolf
קצת מאוחר לקנות נעליים חדשות כשבוע לפני ריצת מרתון. יכול להמליץ בחום על בחור בשם סעיד שימכור לך נעלים במחיר מעולה.
בכל מקרה המון הצלחה בתחרות....
מה שלא הצלחתי להבין ממנו זה למה הוא רוצה לפגוש אותי בלילה ברחוב בו עוברות המשאיות...