שלום לכולם,
אני בדרכי לרכוש CuBox-i 4x עם הפצת OpenElec ויש לי מספר שאלות:
1. האם אני יכול לקבל את ההפצה כמסך ראשי מהחברה? כלומר ב-boot שאקבל את מערכת ההפעלה בשלמותה, ועליה אתקין מה שאני רוצה? XBMC, Popcorm Time, ועוד.
2. האם ניתן לקבל את גרסת XBMC 13.2 על כרטיס הזיכרון או שהם נותנים רק את ההפצה האחרונה?
אודה אם משהו יודע את התשובות לשאלות אלו או מה אני אמור לעשות בשביל הנ"ל.
תודה ושבוע טוב,
משה
CuBox והפצת OpenELEC מספר שאלות
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
1. מה?
2. עדיף מאוד שלא, 13.2 בקרוב זו היסטוריה
שכן התמיכה של oe בקוביה התחילה מגירסאות הביטא של קודי ולכן גירסאות קודמות לא נתמכות
מומלץ להתקין את הrc האחרון של קודי מהאתר של oe
2. עדיף מאוד שלא, 13.2 בקרוב זו היסטוריה
שכן התמיכה של oe בקוביה התחילה מגירסאות הביטא של קודי ולכן גירסאות קודמות לא נתמכות
מומלץ להתקין את הrc האחרון של קודי מהאתר של oe
תודה, הרעיון הוא שבבית על המחשב "הגדול" אני עובד כבר המון זמן עם 13.2 של The Wiz ובו הרחבות רבות (לדוגמא: hot vod, yes, walla, sdarot.tv, gozlan ועוד רבים כמו כן שידורי טלויזיה מהמדריכים באתר פה). הכל עובד עדיין בצורה מושלמת.
לפני מספר שבועות התקנתי (בנוסף כמובן) את גרסת Kodi וראיתי שהמון הרחבות כבר לא נתמכות ולא ניתן להתקין.
בגלל זה אני מעוניין להתקין את גרסא 13.2 שהיא מבחינתי גרסא עובדת, שאני יודע לקנפג ולעבוד איתה.
לגבי השאלה הראשונה: באחת התשובות פה הפורום משהו כתב שמקבלים את ה-CuBox עם הפצת OpenOLEC אז זה שקוף מבחינת הקונה משום שברגע שהוא מבצע boot הוא רואה ישר את המסך של XBMC.
הרעיון הוא מה לגבי advanced linux שרוצים להוציא קצת יוצר ממערכת ההפעלה ולהתקין על ההפצה תוכונת נוספות?
תודה
לפני מספר שבועות התקנתי (בנוסף כמובן) את גרסת Kodi וראיתי שהמון הרחבות כבר לא נתמכות ולא ניתן להתקין.
בגלל זה אני מעוניין להתקין את גרסא 13.2 שהיא מבחינתי גרסא עובדת, שאני יודע לקנפג ולעבוד איתה.
לגבי השאלה הראשונה: באחת התשובות פה הפורום משהו כתב שמקבלים את ה-CuBox עם הפצת OpenOLEC אז זה שקוף מבחינת הקונה משום שברגע שהוא מבצע boot הוא רואה ישר את המסך של XBMC.
הרעיון הוא מה לגבי advanced linux שרוצים להוציא קצת יוצר ממערכת ההפעלה ולהתקין על ההפצה תוכונת נוספות?
תודה