התחדשתי בסט קומפוננט Magnat.

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
crusader פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

OK אז השלב הראשון מיד אחרי קבלת הרכב היה להעיף את חתכות הפלסטיק הללו שקוראים להם רמקולים מהרכב ולקנות איזה סט שירגיע אותי בנסעות הלא כל כך ארוכות שיש לי :) אבל עדיין...
לצורך העניין שיבצתי את יום שישי כיום הפקודה.
שמתי פעמיי לחנות "פומפה"(פה במקום לציין מוכר בשם אורן שהיה ממש אדיב ומקצועי ולא ניסה לדחוף לי שום דבר,בהחלט לא ציפיתי לכזה שירות,הייתי בטוח שאני מגיע למעיין חנות בסגנון מחסני חשמל של שלם וקח) במטרה לקנות בראש ובראשונה סט של MB QUART,מיד אחרי שמיעה ראשונה הבנתי שבטווח המחירים שאני מכוון אליו,הסטים המוצעים של החברה הנ"ל,הם ברמת הכניסה ומטה,התווספה לזה האופציה של חוסר באחריות עבור החברה הנ"ל ומיד היא ירדה מהפרק (בלית ברירה),יש לציין שבדרגות הגבוהות החברה בהחלט מספקת את הסחורה על הצד הטוב ביותר.
מבחן השמיעה כלל כמה חברות כאשר בסופו של יום התרכז ב JBL,INFINITY,MAGNAT,
בסופו של דבר אחרי לבטים רבים בין הסט של אאינפיניטי למאגנאט( החלטתי ללכת על הגרמנים,שמאוד נעמו לי לאוזן,העבירו את הסאונד בצורה מדוייקת וחדה).
מיד לאחר מכן ניגשתי למתקין,ומשם והלאה ההאזנה היתה פשוט תענוג לאוזניים.
פתאום Sir Elton John היה ראוי לתואר ה Sir,אדון Sting שיחק אותה בגדול עם נערת הליווי שלו רוקסאן,ולחגיגה הזו התלוו לא מעט חברים ,שפתאום נשמעו אחרת לגמרי (כמעט כמו בבית :wink: ).
כמובן שהסט הזה לא מנצל שמינית מהיכולת שלו בהעדר מגבר שכרגע אני מברר לגביו,והייתי שמח לשמוע הצעות לבעלי הנסיון מה מתאים לסט הרגמני העצבני הזה.
אגב הסט קומפנט בגודל 6.5" כולל קורס בעל אופציה כיוונון ידנית מדגם Magnat Classic 216.
קצת תמונות מההתקנה כדי לשתוף את העיניים,יש לציין כי החוויה של פירוק כל זכר מפלסטית הרכב אינה קלה לצפיה והדירה כמה פעימות בזמן ההתקנה :lol:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תתחדש ותהנה !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #3 

:music:
איפה התמונות שהזכרת?

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #4 

תתחדש (Y)
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”