סנכרון יומן אאוטלוק ליומן גוגל באנדרואיד 5
אהלן חברים!
אני מנסה לסנכרן את יומן האאוטלוק לתוך היומן המובנה ופשוט לא הצלחתי.
הסבתכתי בהתחלה לסנגרן בין תיבות הדואר, אבל זה נפתר בסופו של דבר
אבל את היומן עוד לא הצלחתי
יש מדריך או אפליקציה מומלצת לפתרון הבעיה?
תודה רבה!
אני מנסה לסנכרן את יומן האאוטלוק לתוך היומן המובנה ופשוט לא הצלחתי.
הסבתכתי בהתחלה לסנגרן בין תיבות הדואר, אבל זה נפתר בסופו של דבר
אבל את היומן עוד לא הצלחתי
יש מדריך או אפליקציה מומלצת לפתרון הבעיה?
תודה רבה!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הייתה פעם תוכנה של גוגל שביצעה סינכרון בין google calendar לבין outlook, אבל הם חסמו אותה, ובמקומה ניתן להשתמש ב-google apps for business. זהו דבר היחידי שקיים, עד כמה שאני יודע. ברגע שתצליח לסנכרן יומנים לגוגל, אצלי במשרד כולם עובדים עם גוגל בתוכנות גלישה, רק עובד אחד מתעקש על תוכנת מייל, אז מצאתי לו em client. זאת תוכנת מייל, כוללת יומן והיא מסתנכרנת מצויין עם גוגל. כך שבסופו של דבר אותו עובד שלנו עבר להשתמש בה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
למה לשלם כשאפשר בחינם
לך לsourcefaurge פרויקט contacts sync mod
החל מגרסה 3.8 אם אני זוכר נכון זה מתיימר לסנכרן יומני אוטלוק, בנוסף לסנכרון אנשי קשר שעשה מימים ימימה.
דרך אגב אם אתה זקוקלסנכרון רק מיומן אחד בלי סנכרון אנשי קשר פתקים וכו' אז gsyncit פתרון לא רע בכלל גרסת הנסיון מעכבת את פתיחת האוטלוק ב- 15 שניות אבל מסנכרנת מצוין יומן אחד (אבל לא אנשי קשר וכו' שמוגבלת ל-50 רישומים כ"א) בצורה מאד אמינה ויציבה מה שעוד לא ניתן לומר על contacts sync mod
דאג לגיבוי של היומנים ואנשי הקשר שלך לפני הסינכרון הראשון על מנת למנוע תקלות ועגמת נפש וקרא היטב את ההגדרות ואת הארועים בהם תרצה להיות מעורב בהחלטות והמנע בשלב ראשון מסינכרון אוטומאטי לחלוטין
לך לsourcefaurge פרויקט contacts sync mod
החל מגרסה 3.8 אם אני זוכר נכון זה מתיימר לסנכרן יומני אוטלוק, בנוסף לסנכרון אנשי קשר שעשה מימים ימימה.
דרך אגב אם אתה זקוקלסנכרון רק מיומן אחד בלי סנכרון אנשי קשר פתקים וכו' אז gsyncit פתרון לא רע בכלל גרסת הנסיון מעכבת את פתיחת האוטלוק ב- 15 שניות אבל מסנכרנת מצוין יומן אחד (אבל לא אנשי קשר וכו' שמוגבלת ל-50 רישומים כ"א) בצורה מאד אמינה ויציבה מה שעוד לא ניתן לומר על contacts sync mod
דאג לגיבוי של היומנים ואנשי הקשר שלך לפני הסינכרון הראשון על מנת למנוע תקלות ועגמת נפש וקרא היטב את ההגדרות ואת הארועים בהם תרצה להיות מעורב בהחלטות והמנע בשלב ראשון מסינכרון אוטומאטי לחלוטין
הגרסא החינמית מסוגלת לסנכרן יומן אחד. מי שצריך יותר יש את הגרסה בתשלום.