טלוויזיה של רמי לוי נחשפת: הערוצים, המחיר והתחרות ב-HOT וב-yes
לוי מתכוון להשיק כבר בינואר 2015 את מיזם הטלוויזיה הרב־ערוצית "רמי לוי TV" ■ כמה תשלמו לחודש וכמה יעלה לכם הממיר שיתבסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד, שתהיה פתוחה חלקית לרשתות חברתיות, מייל ומשחקים
http://www.themarker.com/advertising/1.2506294
http://www.themarker.com/advertising/1.2506294
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יופי.... סופסוף יהיה אפשר להתמקח עם יס
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
60 שקל בערך זה המחיר של צ'ארלטון בארץ, עכשיו חפשו ממיר שיפענח לכם HD - זה אומר עוד דמ"ש.
אם אפשר לחיות בלי השדרן הישראלי אני לא רואה סיבה למה לא לעבור לערוצי bien ו-sky שלהם יש שירותי צפייה באינטרנט במחירים די זולים
ראו למשל את NTV.MX הטורקי שדובר עליו כאן לא מעט והניסיון די טוב איתו.
אם אפשר לחיות בלי השדרן הישראלי אני לא רואה סיבה למה לא לעבור לערוצי bien ו-sky שלהם יש שירותי צפייה באינטרנט במחירים די זולים
ראו למשל את NTV.MX הטורקי שדובר עליו כאן לא מעט והניסיון די טוב איתו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
כל ערוץ ילדים נורמלי בעברית (הקטנות שלי עדיין לא מבינות אנגלית) ואני לקוח שלהם בוודאות.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
לא שווה כי צריך לקנות סטרימר אנדרואיד, אבל אם יש לי כבר סטרימר אנדרואיד מדוע שאני אקנה עוד אחד? ולי בכלל יש מחשב מיני עם ווינדוס.
אם רמי לוי רוצה להצליח שישיק אפליקציה לאנדרואיד ו-ווינדוס וכל אחד שיש לו מכשיר יוכל להוריד את האפליקציה ולצפות בערוצים שלו, ככה גם המנויים שלו יוכלו לקחת את הטלוויזיה לכל מקום באמצעות סמארטפון או טאבלט, כמו ה-YES GO.
אם רמי לוי רוצה להצליח שישיק אפליקציה לאנדרואיד ו-ווינדוס וכל אחד שיש לו מכשיר יוכל להוריד את האפליקציה ולצפות בערוצים שלו, ככה גם המנויים שלו יוכלו לקחת את הטלוויזיה לכל מקום באמצעות סמארטפון או טאבלט, כמו ה-YES GO.