רציתי לשאול האם מישהו יודע איך אפשר לגרום לו להעביר מדיה באיכות HD כמו שבדר"כ מאפשרים כשצופים מהאתר של רשת?
כי כרגע הוא מעביר רק באיכות SD וזה קצת מבאס.
> כדי שנהיה מתואמים שאכן אנחנו מדברים על אותו אחד, אני מתכוון לתוסף של רשת של sbentin גירסה 1.3.0
כמו VOD כזה של התוכניות של רשת.
תודה מראש
שאלה לגבי תוסף רשת לצפייה בתוכניות שלהם
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
דרך התוסף אי אפשר
מה שמגישים דרך האפליקציה - זה מה יש. ספק התוכן שלהם (או רשת בעצמם) לא הבינו שהאיכות פשוט לא מספקת.
לגבי האתר - אתה יכול לתת דוגמאות של תכנים שמנוגנים ב-HD אמיתי כי אני לא ראיתי כאלו באתר שלהם (מודה שלא חיפשתי הרבה).
גם כך - נאמר לי שיש הרבה מהתכנים ביוטיוב באיכות טובה יותר - זה בהחלט נשקל להמשך הדרך..
לגבי האתר - אתה יכול לתת דוגמאות של תכנים שמנוגנים ב-HD אמיתי כי אני לא ראיתי כאלו באתר שלהם (מודה שלא חיפשתי הרבה).
גם כך - נאמר לי שיש הרבה מהתכנים ביוטיוב באיכות טובה יותר - זה בהחלט נשקל להמשך הדרך..
אתה יודע לא באמת מדובר ב-HD אמיתי
הכוונה שיש שיפור משמעותי יחסית כמובן באיכות.
בדר"כ בנגן שלהם יש כזה כפתור HD שלוחצים עליו אז האיכות טיפה משתפרת.
אין לי מושג כיצד התוסף בנוי ואיך הוא מתוכנת לקחת את הסטרים מהאתר של רשת, אבל אני מניח שיש הבדל בניגון המדיה ברשת כאשר משחקים בין האופציות.
אני בכל מקרה אנסה לבדוק בהמשך לגבי תוכנית מסוימת ואעדכן כדי לתת דוגמה.
הכוונה שיש שיפור משמעותי יחסית כמובן באיכות.
בדר"כ בנגן שלהם יש כזה כפתור HD שלוחצים עליו אז האיכות טיפה משתפרת.
אין לי מושג כיצד התוסף בנוי ואיך הוא מתוכנת לקחת את הסטרים מהאתר של רשת, אבל אני מניח שיש הבדל בניגון המדיה ברשת כאשר משחקים בין האופציות.
אני בכל מקרה אנסה לבדוק בהמשך לגבי תוכנית מסוימת ואעדכן כדי לתת דוגמה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
זהו שאין הבדל
מלבד תוכניות מסוימות שיכולות להיות מוגשות ברזולוציה גבוהה יותר. מרבית התכנים מוגשים ברזולוציה מקסימלית של 640x480 אם זכור לי נכון.
בדקתי עם מצב האומה והמירוץ למיליון ומה שיש באתר שווה ערך למה שיש באפליקציה/תוסף ששווה ערך למה שיש ביוטיוב.
אם תראה לי דוגמא לסטרים איכותי יותר באמת אז יש על מה לדבר...
בדקתי עם מצב האומה והמירוץ למיליון ומה שיש באתר שווה ערך למה שיש באפליקציה/תוסף ששווה ערך למה שיש ביוטיוב.
אם תראה לי דוגמא לסטרים איכותי יותר באמת אז יש על מה לדבר...