אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית ורציתי לדעת מה אני בעצם צריך לקנות? טלוויזיה תלת מימד ישלי ורמקולים טובים. האם אני צריך סטרימר נגן מדיה אלחוטי כמו אלה כאן https://www.ivory.co.il/media_-streamer.html ? לא הבנתי כל כך מה השימוש של סטרימר כזה ואם בעצם הוא עושה את הכל או שאני צריל מערכת מיוחדת חוץ מזה?
אני רואה שלסטרימר יש גם שימושים בקשר לטאבלטים ופלאפונים אבל רוצה לקנות רק אם זה רלוונטי לקולנוע הביתי כי זה מה שמעניין אותי כרגע.
מישהו מבין???
צריך סטרימר בשביל זה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17931
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה צריך
רסיבר
סטרימר משמש להזרמת תכנים ,שמאוחסנים בכונן נייד/שרת בבית.
אתה מארגן תכנים ,מחבר אותם לסטרימר, שמתחבר לרסיבר (מאפשר לך לשמוע ברמקולים) ,שמתחבר לטלויזיה (מאפשר לך לראות במסך).
מומלץ לרכוש סטרימר איכותי שתומך בכל פורמטי הקבצים או לבנות HTPC (מחשב לקולנוע ביתי) .
לא מומלץ לסמוך על יכולות ההזרמה שקיימות במסך.
בהצלחה
רסיבר
אתה מארגן תכנים ,מחבר אותם לסטרימר, שמתחבר לרסיבר (מאפשר לך לשמוע ברמקולים) ,שמתחבר לטלויזיה (מאפשר לך לראות במסך).
מומלץ לרכוש סטרימר איכותי שתומך בכל פורמטי הקבצים או לבנות HTPC (מחשב לקולנוע ביתי) .
בהצלחה
הטלביזיות הבינוניות ומעלה של סמסונג משמשים סטרימר מעולה.istarmini כתב:אתה צריך
רסיבר
בהצלחה...
עדיין לא נתקלתי במשהו שהן לא הצליחו לקרוא
לגביי השאר אני מסכים לחלוטין
·