מספר שאלות לגבי XBMC - ממשתמש חדש

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yishayn פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 497
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי,

קראתי את המדריך השלם והמצויין של TheWiz , והתקנתי בצורה ידנית את גירסה 13.2 בשם Gotham.
הצלחתי להוסיף את סיפרייות הסרטים שלי והסדרות שלי תחת קטגוריית וידאו במסך הראשי , והם מופיעים בצורה טובה בקטגוריות סרטים / סדרות בהתאמה, מהמסך הראשי.

שאלתי היא לגבי הופעות חיות, כדלהלן:
- הוספתי את סיפריית Live Shows שלי גם דרך קטגוריית וידאו , וקיטלגתי את זה כ- "קליפים".
- להלן מספר שאלות בבקשה:
1) האם יש דרך בגירסה 13.2 , עם סקין ברירת המחדל Confluense , להוסיף קטגוריית "הופעות" במסך הראשי ? (כמו שיש סרטים וסדרות) ?
2) נכון לעכשיו,ביטלתי את הקיטלוג כקליפים, והוספתי את זה מחדש כקבצים, ואני ניגש לספריית ה- Live Shows דרך קטגוריית וידאו --> קבצים.
והבעייה היא, שכאשר אני מנגן שוב את אותו קובץ (MKV או בלוריי מלא) , אני לא מקבל את האופצייה של "נגן קובץ מהנקודה האחרונה/ כלומר Resume".
המצב שבו כן מתאפשר Resume , הוא בסרטים למשל , אבל אך ורק באם אני מנגן סרט מתוך קטגורייה "סרטים" מהמסך הראשי.
לעומת זאת, אם אני מנגן סרט מתוך קטגוריית וידאו -- קבצים , אזי במקרה זה , כמו בפריית Live SHows - אין אופציית Resume .

- שאלה לגבי ניגון בלוריי מלא באופן כללי:
1) האם קיימת תמיכה בניגון בלוריי מלא עם תפריטים ?
2) כאשר אני עומד על תיקיית סרט/הופעה בפורמט בלוריי , ולוחץ PLAY , הסרט מתחיל להתנגן מצויין.
וכידוע, בבלוריי , הסרט/ ההופעה מחולקים למקטעים/רצועות . אזי כאשר אני לוחץ על כפתור SKIP , אני יכול לקפוץ קטעים קדימה.
אבל לא ראיתי אופצייה לקפוץ למקטע ספציפי. למשל: לא ראיתי שאני יכול ללחוץ לחצן ימני בעכבר, ולקפוץ לקטע 18 למשל.
( אגב, ניתן ללחוץ תתוך כדי ניגון הסרט למשל 3000 ואז הסרט קופץ לדקה 30 מתחילת הסרט.)
האם יש אופציה לקפוץ לרצועת ניגון מסויימת בבלוריי מלא ?

בתודה מראש !!!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”