nati-va כתב:בלי לפגוע או משהו, בזה אתה מתעסק?! מי ישמע- 2 דקות בין זמן אמת עד שהשידור מגיע אליך לטלוויזה- וואו זה הפרה של ההסכם תתבע
או שאתה מאלה שמחפשים לקבל פיצוי על כל פיפס..
...
·נתי לא אני לא מאלו, ואני לא יודע עד כמה אתה כן או לא מתעניין בספורט.
בתור אחד שכן מתעניין, ואחד מאלו שאם זה לא שידור חי אני לא צופה, ובתור אחד שהתגבר על החרמת צ'רלטון וכל הסיפור הזה ומשלם כ-100 ש"ח בחודש כדי לצפות בשידורים ישירים מעטים, זה עקרוני לי וחשוב לי ששידור יהיה חי במגבלות הטכנולוגיה כמובן, ברור כי יש השהיה.
אם אתה לא בעניין יהיה קשה לי להסביר לך את ההבדל בהרגשה אם זה "שידור חי" ממש (שניות מספר) לבין לדעת שאני באיחור של 2 דקות.
מעבר לכך אני מאוד עירני לכל העניין הצרכני בארץ, מה שלא מקובל לא מקובל.
שידור חי עדיין זה שידור חי ויש הבדלי זמן בין הוט/יס/עידן+/אינטרנט, השלם עם המצב.
לא טוב לך? לך תראה את השידור חי באצטדיון, זו עדיין טלוויזיה ולהסביר לך איך טכנולוגית זה מוזרם למסך שלך זה יקח נצח, אבל תגיד תודה שמדובר ב-2 דקות בלבד.
ofers79 כתב:אולי הפעלת "השהיית שידור חי", אם יש בכלל דבר כזה ביס ??
אין ספק שמהדברים שאתה מתאר- חווית הצפייה נפגעת.
אם היית אומר לי שידור אינטרנטי אז הייתי מבין שיש דיליי ואין מה לעשות,
בשידור בטלוויזיה זה לא הגיוני.
...
שאלה מעניינת, עכשיו הורדת לי את הביטחון איך אשחזר בכלל את צעדי.
מודה שבכלל לא חשבתי על זה, גם לא זכור לי וגם לא סביר לי שעצרתי או העברתי אחורה באמצע משחק, אבל זה פשוט יותר הגיוני מכל דבר אחר !
מה שבטוח הוא שאם קיימת השהיה כאשר בסוף עוברים ערוץ הוא שואל האם אתה בטוח (הרי לא ראית את כל מה שלכאורה שמרת), זה לא היה. לפחות בזכות זה יהיה לי קשה לצאת פיתה.
מצד שני עדיף לי לגלות שכן בד"כ אני צופה בשידור באמת חי
benny123 כתב:שידור חי עדיין זה שידור חי ויש הבדלי זמן בין הוט/יס/עידן+/אינטרנט, השלם עם המצב.
לא טוב לך? לך תראה את השידור חי באצטדיון, זו עדיין טלוויזיה ולהסביר לך איך טכנולוגית זה מוזרם למסך שלך זה יקח נצח, אבל תגיד תודה שמדובר ב-2 דקות בלבד.
...
·תודה, אין צורך להסביר לי, אוהד בית"ר אבל עדיין מסוגל גם לחשב זמנים ומרחקים בין הבית שלי ללויין (לפחות אם קיים מידע כזה היכן הוא נמצא...) וכן יש עוד לא מעט בדרך.
ofers79 כתב:אני לא בטוח בכלל שליס יש פונקציית "השהיית שידור חי".
מסכים לגמרי עם ההסבר של בני, שהגיוני שיהיה דיליי,
אבל של יותר משתי דקות- לא מקבל. משהו פה לא תקין.
אחרי הכל מדובר בשידור בתוך הארץ- אין סיבה הגיונית לעיכוב בכזה סדר גודל.
...
·קיים בממירים מקליטים, אני לא יודע אם אתם מדברים על פונקציה אחרת, אבל יש לי אפשרות לחזור אחורה בשידור ואו לעצור לכמה זמן, ולהמשיך משם באיחור.
כאמור לא זוכר שהשתמשתי בזה.
לדעתי אפשר למצות את הסיפור בזה, אני ארגיע את עצמי בפעם הבאה שיהיה לי נציג במגרש.
מקבל את התשובה שלכם שזה אינו הגיוני, אז כנראה שאין כזו בעיה.
אני מבין אותך, וזה לא משנה עם זה 2 דקות או 10 שניות, זה נורה מעצבן כאשר אתה שומע את השכנים שלך צועקים "גוווול" ורק אחרי זה אתה רואה את זה בטלויזיה שלך. כי חלק מההנאה בלצפות משחק כדורגל זה הריגוש שלא לדעת מה יקרה בעוד רגע, במיוחד במצבים של גול.
יחד עם זאת אין מה לעשות, אם יש 3 דרכים לקבל את השידור אז יהיו 3 איחורים שונים. זה קשור לעניינים טכניים שלא ישתנו (לדעתי) מעולם.
אם אתה אוהד שרוף ולא יכול לסבול את המצב הזה פשוט תצטרך לברר איזה מדיום משדר עם הכי פחות איחור ולראות שמה.
mark13 כתב:אני מבין אותך, וזה לא משנה עם זה 2 דקות או 10 שניות, זה נורה מעצבן כאשר אתה שומע את השכנים שלך צועקים "גוווול" ורק אחרי זה אתה רואה את זה בטלויזיה שלך. כי חלק מההנאה בלצפות משחק כדורגל זה הריגוש שלא לדעת מה יקרה בעוד רגע, במיוחד במצבים של גול.
יחד עם זאת אין מה לעשות, אם יש 3 דרכים לקבל את השידור אז יהיו 3 איחורים שונים. זה קשור לעניינים טכניים שלא ישתנו (לדעתי) מעולם.
אם אתה אוהד שרוף ולא יכול לסבול את המצב הזה פשוט תצטרך לברר איזה מדיום משדר עם הכי פחות איחור ולראות שמה.
...
·אהבתי
לרמה כזו של דיוק אני לא יורד, אין לי הפרעות כאלה משכנים במקרה שלי.
כן נתת לי רעיון טכנולוגי שיסנכרן בין השידורים, ישים? כנראה שלא כי אין בזה היגיון כלכלי.
באופן עקרוני, ובגדול מאוד, השידור מהקרקע אל הלויין עמוס לוקח כ-250 מילי שניות, וזמן דומה לכיוון השני.
כך שהדיליי בשידור מהקרקע אל הלווין ומשם לקרקע חזרה הוא כחצי שניה.
אם אני לא טועה, ב"האח הגדול" (או באוסקר?) השידור הוא בדיליי מכוון של כ-2 דקות, כדי שיהיה אפשר לחתוך את השידור במקרה של קטעים לא "הולמים".
bomba6 כתב:אם באמת בא לך לחפש קצת, האתר הזה עזר לי ללמוד המון על הנושא: http://www.satil.com/
באופן עקרוני, ובגדול מאוד, השידור מהקרקע אל הלויין עמוס לוקח כ-250 מילי שניות, וזמן דומה לכיוון השני.
כך שהדיליי בשידור מהקרקע אל הלווין ומשם לקרקע חזרה הוא כחצי שניה.
אם אני לא טועה, ב"האח הגדול" (או באוסקר?) השידור הוא בדיליי מכוון של כ-2 דקות, כדי שיהיה אפשר לחתוך את השידור במקרה של קטעים לא "הולמים".
...
·אני חושב שאתה צודק לגבי האח הגדול, הכניסו את זה על הדרך בגלל משהו שקרה ואיני זוכר מה.
תודה על הלינק, זה מה שחשבתי, אם נניח עוד נכנס שידור דרך אולפן או משהו אחר, לא תגיע להרבה יותר מ-2 שניות.