בעיה בשדרוג לקודי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ofekb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

רציתי לשדרג לkodi rc2 אבל שמתי לב שזה פשוט מתקין לי תוכנה חדשה בנתיב חדש, לא דורס את הxbmc ולא שומר את הספריות וההגדרות שהיו ב13.2
ובנוסף שמתי לב שהrepositories כמעט ריקים, ואין בהם סקינים כמעט בכלל...

מה אני לא עושה טוב?

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

ה KODI ארגן מחדש את כל הנתיבים ובעת ההתקנה הייתה אמורה להופיע אצלך אפשרות הגירת הנתונים לנתיב החדש.
לאחר ההגירה - הפעלת ה XBMC הישן (שלא נדרס ע"י KODI) יראה לך ספריות ריקות כי כבר התוכן שלהן היגר לנתיבים החדשים.
אכן עדיין חלק מהתוספים לא מותאמים ל KODI אבל זה בתהליך.

ofekb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הוא לא הציע לי שום הגירה והXBMC הישן פועל כרגיל... ואני לא רואה שם שום סקין בrepository של the wiz שאמור להיות שם לפחות transparency לפי הגולשים בפורום...
מוזר...

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #4 

גיבית לפני? אצלי ה״שדרוג״ לא עבד, קיבלתי קודי שלא עובד ואין בו כלום. הסרתי, התקנתי שוב גותאם ושחזרתי את הספריה של הuserdata

ofekb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כמו שרשמתי הגותאם עובד... אז אתה עדיין בגותאם?

danielby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 472
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

לי הייתה בעיה אחרת שכאשר ההודעה להגירת נתונים קפצה ולחצתי YES, שום דבר לא קרה.
ההתקנה הופיעה כאילו מאפס וללא שום הגדרות מגות'אם, וההתקנה של גות'אם נשארה כפי שהיא.
היסרתי את קודי וחזרתי שוב על ההתקנה של קודי. הפעם כשלחצתי YES להודעה להגירת נתונים הכל עבר כמו שצריך.

הייתי מציע לך להסיר את קודי דבר ראשון. אם הגות'אם עדיין מותקן לך כנס אליו וייצא את הגדרות ה Library או גיבוי דרך התוסף XBMC Backup. שיהיה גיבוי.
ואז נסה התקנה נוספת של קודי. אמורה לקפוץ הודעה להעביר את כל הנתונים לקודי. לחץ YES.

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #7 

מכל מה שקראתי מה שאני מציע לבצע את השדרוג באופן הבא (באופן טכני זה מה שקורה בהתקנה עצמה אלא שכאן נבצע את זה בצורה ידנית). ניכנס למקום בו נמאים קבצי התוכנה ב-appdata - roaming.
נעתיק את תיקיית XBMC למקום כלשהו ונשנה לה את השם ל-kodi. נמחק את הגרסה הקיימת כולל הפרופיל ונתקים מאפס. לאחר ההתקנה נעשה קופי-פייסט לתיקייה שהעברנו מגרסה 13.2 וזהו.

אופיר28
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #8 

גם לי היו צרות עם השדרוג מ 13.2 לקודי RC1.
אני עובד עם OPENELEC . גיביתי את ה XBMC , מיקמתי את קובץ ה TAR בספריית UPDATE וריסטתי את המכשיר.
הקודי עולה והכל פיקס ,רק שכל ה SETTING הקודם שלי לא ממשיך איתי הלאה (כולל כל התוספים, תמיכה בעברית, סקין ACE, וכיוצ"ב...).
ניסיתי להעביר את ספריית ה USERDATA של 13.2 לקודי ואמנם הסקין הדיפולטי מופיע בעברית אבל עדיין כל ה SETTING של 13.2 לא קיים.
יש דרך לבצע את השדרוג הזה מבלי להגדיר ידנית את כל ההגדרות מחדש לקודי ?

תודה

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #9 

ofekb כתב:כמו שרשמתי הגותאם עובד... אז אתה עדיין בגותאם?
...
·

כן, כרגע אני נשאר עד שתצא גרסה מלאה. אני משתמש במדיה סנטר הרבה, ואין לי כח לשרוף חצי יום על הגדרות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”