3D מרצד או כאילו fps חסרים
-
pacooka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא יודע למה אבל חוויית הצפיה שלי ב 3D במקרן Epson V11H501020 PowerLite Home Cinema 3020
לא טובה. אני לא בטוח אם הבעיה נעוצה במקרן, ראיתי אתמול סרט 3D SBS והרגיש לי כאילו ריצוד בעיין שמאל או משהו לא טבעי כאילו fps ממש נמוך , לא יודע, בדקתי את 2 המשקפיים שברשותי (משקפיים עם סוללות) אותה תוצאה...
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? האם אפשר לשפר? ומה לגבי סרטי 3D אמיתים לא SBS, האם אפשרי?
לא טובה. אני לא בטוח אם הבעיה נעוצה במקרן, ראיתי אתמול סרט 3D SBS והרגיש לי כאילו ריצוד בעיין שמאל או משהו לא טבעי כאילו fps ממש נמוך , לא יודע, בדקתי את 2 המשקפיים שברשותי (משקפיים עם סוללות) אותה תוצאה...
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? האם אפשר לשפר? ומה לגבי סרטי 3D אמיתים לא SBS, האם אפשרי?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לגבי 3D מלא ברור שאפשרי ואפילו מומלץ כי מה שאתה מנסה לראות עכשיו זו קומבינה שנותנת לך חצי רזולוציה ואני שואל למה?
או שתקנה סטרימר שתומך ב 3D מלא כמו פופקורן A410 או DUNE 303 או שתארגן לך HTPC מבוסס אנדרואיד או מבוסס מערכת הפעלה של WIN .
בהצלחה
או שתקנה סטרימר שתומך ב 3D מלא כמו פופקורן A410 או DUNE 303 או שתארגן לך HTPC מבוסס אנדרואיד או מבוסס מערכת הפעלה של WIN .
בהצלחה