בחירת טלוויזיה 32 אינצ' HDReady

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
SamuelTRX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש טלוויזיה 32 אינצ' HDReady לחדר השינה של ההורים שלי בתקציב של עד 1,300-1,400 שקל ומבחינתי שיהיה כמה שיותר זול. יש מגבלת מקום לכן הגודל המירבי הוא 32 אינצ'.

הטלוויזיה הולכת להיות מחוברת ללאפטופ ותשמש רק לגלישה וצפייה בסרטים, סדרות וספורט דרך האינטרנט.
חשוב לי שיראו טוב בטלוויזיה ושיהיה כיף לצפות במסך. שלא יראו מריחות במסך בסרטים או ספורט.
כמו כן חשוב לי שתהיה אחריות של מספר שנים.

יש המון חברות ולכל חברה מספר דגמים במחירים האלה ונאבדתי לגמריי.

על אלו חברות אתם ממליצים? אם יש דגם ספציפי עליו אתם ממליצים אז אחלה.
מי שממליץ שירשום אם יש לו טלוויזיה של החברה, מה הסיבה שהוא ממליץ דווקא עליה ובמה היא טובה יותר מאחרות.

תודה לעונים :)
נערך לאחרונה על ידי SamuelTRX ב 06/12/2014 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם תרמתי לכם, תרגישו חופשי ללחוץ תודה בפינה השמאלית :)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

נשמע שהדרישות שלך לא גבוהות, ואחריות משחקת תפקיד משמעותי. אז לך על מסך עם 5 שנים אחריות. אני חושב שזה אומר פנסוניק, ואולי שארפ.

אם אתה מסתכל על עוד אפשרויות, תוריד לפחות את אלה עם רק שנה אחת, וכבר צמצמת את רשימת האפשרויות. במקרה הזה אתה יכול כנראה גם למצוא משהו באיזור 40" ועם רזולוצית 1080p.

אגב, אם מגבלת הגודל היא רק בגלל מחיר, אולי כדאי לשקול לעלות ל-1600-1700 כדי להגדיל לשארפ 39".

SamuelTRX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #3 

המגבלה היא מקום ולא מחיר.

ערכתי את ההודעה הראשית

זה לא שיש לי דרישות נמוכות, מבחינתי שיהיה FHD, העניין הוא שהבנתי שסמארט טי ווי לא באמת ישרת בצורה מלאה ופשוטה את ההורים שלי ולכן הורדתי בתקציב הטלוויזיה על מנת שיהיה לי תקציב לקנות לאפטופ זול ופשוט שיהיה מחובר לטלוויזיה ויאפשר להורים שלי לגלוש ולצפות במה שבא להם באתרים שהם משתמשים.

אם למישהו יש רעיון שייצא זול יותר, אשמח לשמוע :)
אם תרמתי לכם, תרגישו חופשי ללחוץ תודה בפינה השמאלית :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”