YES MAX
שלום. יש לנו בבית 2 מכשירים של YES: אחד יס מקס טוטאל והשני יס מקס מקליט רגיל (לא HD).
אני חשבתי לשדרג את יס מקס הרגיל ליס טוטאל, התקשרתי לשירות לקוחות של YES והנציגות ניסו משום מה לשכנע אותי לשדרג ליס מקס HD, יותר זול מהטוטאל, יש VOD אבל.. המכשיר לא מקליט.
ידוע לכם למה מנסים לדחוף לקוחות לקחת את היס מקס HD ולא את הטוטאל?
אני חשבתי לשדרג את יס מקס הרגיל ליס טוטאל, התקשרתי לשירות לקוחות של YES והנציגות ניסו משום מה לשכנע אותי לשדרג ליס מקס HD, יותר זול מהטוטאל, יש VOD אבל.. המכשיר לא מקליט.
ידוע לכם למה מנסים לדחוף לקוחות לקחת את היס מקס HD ולא את הטוטאל?
אתה מתבלבל
הציעו לך את הממיר hd, לא את המקס hd.
מקס hd זה בעצם הטוטאל.
ולדעתי דווקא לא ניסו לשכנע אותך סתם
הטוטאל יקר יותר מהhd, ואם יש לך ויאודי בבית אתה תוכל להשתמש במולטירום ולראות את ההקלטות של הסלון גם בחדר.
מה הרווחת? שידרגת מממיר sd ל hd
לא שילמת סכום גבוה כמו עלות הטוטאל
ועדיין יש לך אופציה לראות הקלטות מהממיר בסלון.
מה הפסדת? אפשרות הקלטה עצמית בחדר
תעשה את השיקולים שלך ותראה מה נותן לך יותר
בהצלחה
הציעו לך את הממיר hd, לא את המקס hd.
מקס hd זה בעצם הטוטאל.
ולדעתי דווקא לא ניסו לשכנע אותך סתם
הטוטאל יקר יותר מהhd, ואם יש לך ויאודי בבית אתה תוכל להשתמש במולטירום ולראות את ההקלטות של הסלון גם בחדר.
מה הרווחת? שידרגת מממיר sd ל hd
לא שילמת סכום גבוה כמו עלות הטוטאל
ועדיין יש לך אופציה לראות הקלטות מהממיר בסלון.
מה הפסדת? אפשרות הקלטה עצמית בחדר
תעשה את השיקולים שלך ותראה מה נותן לך יותר
בהצלחה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
asafmn ממיר ה-HD הרגיל הרבה יותר מהיר מהטוטאל או המקס אבל..
החיסרון היחיד שלו זה ההתקן USB שמשמש כ-DOK בגב הממיר ומכיל בתוכו 8 ג"ב זכרון פנימי שטס מאוד מהר ב-VOD, מה שאומר שאתה מתעסק כל הזמן במחיקות והורדות בעוד בממיר המקס הרגיל והטוטאל יש לך כונן קשיח המכיל בתוכו נפח גדול עצום ולוקח המון זמן עד שממלאים את נפחו.
קובי הזכיר את המולטירום - המולטירום עובד הכי טוב בחיבור תשתית קווית בבית ולא מומלץ ע"י מתאמים כלשהם שעם הזמן יעשו לך בעיות, עם זה המצב אצלך בבית אז לך על זה, אתה תשדרג את החווית שימוש שלך ותוריד את המחיר.
החיסרון היחיד שלו זה ההתקן USB שמשמש כ-DOK בגב הממיר ומכיל בתוכו 8 ג"ב זכרון פנימי שטס מאוד מהר ב-VOD, מה שאומר שאתה מתעסק כל הזמן במחיקות והורדות בעוד בממיר המקס הרגיל והטוטאל יש לך כונן קשיח המכיל בתוכו נפח גדול עצום ולוקח המון זמן עד שממלאים את נפחו.
קובי הזכיר את המולטירום - המולטירום עובד הכי טוב בחיבור תשתית קווית בבית ולא מומלץ ע"י מתאמים כלשהם שעם הזמן יעשו לך בעיות, עם זה המצב אצלך בבית אז לך על זה, אתה תשדרג את החווית שימוש שלך ותוריד את המחיר.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
asafmn קודם מקליט ורק אחרי זה יכול לצפות במולטירום.
אתה גם יכול להקליט עצמאית דרך תזמון הקלטה מרחוק ע"י המשתמש שלך באתר, יש לך במדריך ערוצים אפשרות לתזמן הקלטות גם כשאתה לא בבית, רק שים לב שאתה צריך להגדיר שם לממיר המקליט טרם תזמון ההקלטות אחרת הוא לא יקליט לך דבר - זו הגדרה של פעם אחת וגמרנו.
אתה גם יכול להקליט עצמאית דרך תזמון הקלטה מרחוק ע"י המשתמש שלך באתר, יש לך במדריך ערוצים אפשרות לתזמן הקלטות גם כשאתה לא בבית, רק שים לב שאתה צריך להגדיר שם לממיר המקליט טרם תזמון ההקלטות אחרת הוא לא יקליט לך דבר - זו הגדרה של פעם אחת וגמרנו.