[פוצל] בעיות שונות עם MX2
- ArikZinger
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
רכשתי עד היום 5 מכשירי MX2. חלקם הגיעו עם Android והייתי צריך להסב אותם וחלקם הגיעו עם OpenElec, כאשר האחרון הגיע עם OpenElec 4.2.1. אחד מהם הצלחתי לקלקל, אך השאר עובדים עד היום אצל חברים בהצלחה רבה.zovirax כתב:רציתי לדווח כאן לגבי ה MX2
מנסיון עם 2 יחידות של המכשיר הזה - המכשיר הזה לא אמין מבחינה חומרתית
הוא נתקע המון ועושה בעיות של חיבור למסך.
עדיף להשקיע כסף ב HTPC...
בהנחה שהמטרה העקרית שלי היתה להזרים תכנים ב streaming ולהריץ תוספי Video ישראליים ביחוד מ- TheWiz , המכשיר לגמרי עושה את העבודה. תכנים ב 1080p נראים מאד סבירים. כן יש דברים ספציפיים , שלדעתי לא מאפינים את מה שרוב המשתמשים מסביבי רוצים, שלא עובדים, אך בואו לא נאבד פרופורציות . מדובר בקופסא שעולה AliExpress 65$ (מוזכרת בעמוד הראשון) הכוללת שלט וכבל HDMI.
אז אולי לא מושלם אך בפחות מ 260ש"ח יש פה הרבה מאד תמורה.
אריק.
·
גם לי יש ניסיון מוצלח מאוד עם 2 קופסאות MX2
אחת מריצה עד היום את האנדרואיד , כמה למעלה משנה ללא תקלות כלל , לא קפיאות , וללא תקיעות (ברוך השם
)
על השנייה התקנתי לאחרונה OE - וגם כן מבסוט עד השמיים.
בעיה שזיהיתי עם התקנת ה OE היא תצוגת הווידאו דרך יציאת ה PL - אני משתמש בטלוויזית CRT והתמונה המוצגת לא חדה כפי שהיה עת היה מותקן אנדרואיד.
על השנייה התקנתי לאחרונה OE - וגם כן מבסוט עד השמיים.
בעיה שזיהיתי עם התקנת ה OE היא תצוגת הווידאו דרך יציאת ה PL - אני משתמש בטלוויזית CRT והתמונה המוצגת לא חדה כפי שהיה עת היה מותקן אנדרואיד.
- ArikZinger
-
- חבר שרק התחיל

את שהגיע עם Android ,על פי ההוראות, יש לשנמך ל 1.1.6 ומשם בשיטת ה- ToothPick ניתן לשדרג ל- OpenElec 4.2.1.zovirax כתב:@dank4 ו @ArikZinger
אולי משהו בתהליך ההתקנה שלי לא נכון
אשמח אם מישהו יוכל לפרט על צורת ההתקנה...
אך כאמור האחרון שהזמנתי הגיע עם OpenElec 4.2.1.
לגמרי לא פוסל את האפשרות שה - MX2 שלך דפוק, אך (אם אתה לא שיך לקטגורית הישראלי הקלאסי שלא יכול לחיות עם ההרגשה שדפקו אותו) , במחיר 65$ לא מאד כואב להזמין עוד אחד.
אריק.
·
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אריק,
לא ברור לי הערה שלך על הישראלי הקלאסי.
בכל מקרה - המכשיר דולק שעתיים - שלוש ופתאום לא מגיב - אין תמונה ואין פינג - לא מגיב.
במקרה במכשיר אחר - כל רגע יש כתם ורוד כזה - חשבתי שזה עניין של חיבור דרך רסיבר - אבל זה קורה גם בחיבור ישיר לטלוויזיה אחרת.
זה כבר מכשיר מס' 2 שמאכזב...
כבר הגעתי למחיר של קופסת cube הזאת .
65$ זה לא כלום בשבילי... אולי בשבילך.
לא ברור לי הערה שלך על הישראלי הקלאסי.
בכל מקרה - המכשיר דולק שעתיים - שלוש ופתאום לא מגיב - אין תמונה ואין פינג - לא מגיב.
במקרה במכשיר אחר - כל רגע יש כתם ורוד כזה - חשבתי שזה עניין של חיבור דרך רסיבר - אבל זה קורה גם בחיבור ישיר לטלוויזיה אחרת.
זה כבר מכשיר מס' 2 שמאכזב...
כבר הגעתי למחיר של קופסת cube הזאת .
65$ זה לא כלום בשבילי... אולי בשבילך.
- ArikZinger
-
- חבר שרק התחיל

צר לי על מזל הביש שלך.
בסך הכל מנסה להכניס את הדברים לפרופורציה.
המכשירים הסיניים לא מושלמים , אך זולים משתמעותית מהאופציות האחרות.
אני לא חושב שמישהו מטיל ספק בכך שמחשב מבוסס ארכיטקטורת אינטל בין ימינו , יעשה עבודה טובה יותר למטרת XBMC , אך המחיר יהיה שונה לגמרי.
חשבתי שכל המטרה של הפוסט הזה היא לבחון אפשרות זולה להפעלת XBMC.
65$ היא לכל הדעות בהקשר הזה, אופציה זולה.
אריק.
בסך הכל מנסה להכניס את הדברים לפרופורציה.
המכשירים הסיניים לא מושלמים , אך זולים משתמעותית מהאופציות האחרות.
אני לא חושב שמישהו מטיל ספק בכך שמחשב מבוסס ארכיטקטורת אינטל בין ימינו , יעשה עבודה טובה יותר למטרת XBMC , אך המחיר יהיה שונה לגמרי.
חשבתי שכל המטרה של הפוסט הזה היא לבחון אפשרות זולה להפעלת XBMC.
65$ היא לכל הדעות בהקשר הזה, אופציה זולה.
אריק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בוצע. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"