G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
הפורט לא קדמי -זה טויטר- אבל הפורט נמצא בתחתית הרמקול (למה? ליבגני מקורוס אודיו הפתרונים) אבל זה הכן מאפשר הצמדה לקיר. היות והרמקולים החליפו קליפש לא הכי יפים (RF35) אני עדיין בצד הטוב של ההנהלה...
dtouitou כתב:הפורט לא קדמי -זה טויטר- אבל הפורט נמצא בתחתית הרמקול (למה? ליבגני מקורוס אודיו הפתרונים) אבל זה הכן מאפשר הצמדה לקיר. היות והרמקולים החליפו קליפש לא הכי יפים (RF35) אני עדיין בצד הטוב של ההנהלה...
...
· פורט בתחתית הרמקול מאפיין רמקולים בשיטת טרנסמישן ליין. עשה חיפוש בגוגל ותבין למה ייבגני עשה את שעשה.
איתי נראה לי שיש כאן משהו לא מוכר, לפחות לי (גם לאחר גלישה בגוגל..). אני מבין שה"טרנסמישן ליין" זה איזה תעלה שמתפתלת בתוך הרמקול מאחורי הוופר, אבל מה בינה לבין פורט, מה היא באה לעשות, יתרונות, חסרונות..תודה.
IGAL4d כתב:איתי נראה לי שיש כאן משהו לא מוכר, לפחות לי (גם לאחר גלישה בגוגל..). אני מבין שה"טרנסמישן ליין" זה איזה תעלה שמתפתלת בתוך הרמקול מאחורי הוופר, אבל מה בינה לבין פורט, מה היא באה לעשות, יתרונות, חסרונות..תודה.
...
מדובר בהסבר ארוך שלא ממש קשור לשרשור. בגדול זו עוד שיטה שמנסה לקחת את הגל האחורי של הוופר ולנצל אותו.