וגם אם בחרו בהודעתם הראשונה לבוא ולספר משהו כואב שקרה להם כלקוחות - האם עלינו למהר לשפוט את המשך התנהלותם כאן באתר?
כל מידע שמועלה כתלונה ראוי לבמה שלו גם אם זה משתמש חדש עם הודעה אחת עדיין אם אמת בדבריו אז מדובר במידע חשוב כאן לחברים, אני נהפוך הוא די מברך על פוסטים כאלו שמעלים את המודעות שלנו כלקוחות בארץ.
יש פה הרבה משתמשים "פסיביים" ,כאלה שקוראים אבל לא משתתפים ,לרוב אין להם אפילו משתמש .. ככה שהם לא פותחים אחד עד שיש להם באמת איזה חוויה שהם רוצים לשתף כמו שירות טוב/גרוע.
IamEzio כתב:יש פה הרבה משתמשים "פסיביים" ,כאלה שקוראים אבל לא משתתפים ,לרוב אין להם אפילו משתמש .. ככה שהם לא פותחים אחד עד שיש להם באמת איזה חוויה שהם רוצים לשתף כמו שירות טוב/גרוע.
...
·זה לא המקרה, שני היוזרים פתחו את החשבון ביום שליחת ההודעה על מנת לשלוח את ההודעה.
iSolt השם שלהם הולך לפניהם ברשת, והם ממש לא מנסים לשמור על שמם הטוב או לתקן את העוול ללקוחות
לקוח אחד מרוצה=1000 לקוחות מרוצים אחריו
לקוח אחד לא מרוצה=10,000 לקוחות שלא ידרכו בחנות עליה הלין
זה לא לקוח אחד שמתלונן אלא המון לקוחות כולל אני והחנות הזאת אצלי מזמן לא במועדפים ולא מתקרב אליה ולא משנה כמה זול יהיה שמה... הבנתי עם מי אני מתעסק.
אי אפשר ישר לשלול מישהו חדש שפתח פוסט תלונה על חברה כלשהי. כאשר אדם נמצא במצוקה בגלל עוול שנגרם לו מחברה כלשהי סביר להניח שהוא ירצה לפרסם זאת, גם בשביל להזהיר וגם בשביל לקבל עזרה מאנשים אחרים בעלי ניסיון/ידע. עם זאת יש לקחת את הדברים בערבון ולבדוק אותם לעומק או לא לבצע החלטות לפיהם (למשל eline שמם הלא טוב הולך לפניהם, כל מה שצריך לעשות לחפש אותם ברשת).
האמת שלרוב האנשים אני ממליץ ללכת לחנות פרטית ולקנות שם מכשיר ולא להשחט בחברות הסלולר.
אבל אתמול היתה לי חוויה רעה, בחנות ברמת גן שלא מוזכרת כאן, רכשתי nexus 5. שהגעתי לרכב שמתי לב שמדובר בדגם האמריקאי d820 שלא פועל בארץ ב4G.
אני אשם שלא בדקתי את את התווית על הקופסא לפני ששילמתי (רכשתי עוד מכשיר נוסף ולא היתי מרוכז), אבל גם המוכר לא ציין בפניי כלום.
למזלי, לא הכנסתי SIM, חזרתי מיד וזה היה במרווח זמן קצר והמוכר ביטל את העסקה.