מה אתם אומרים על המקרן הזה?? אני אולך לרכוש אותו בדקות הקרובות.
- DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 375
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
חבל על הכסף , מקרן לא איכותי סיני .
תחסוך עוד קצת , למה אתה בלחץ על מקרן ולהשקיע כסף על מקרן *** ?
תחסוך עוד קצת , למה אתה בלחץ על מקרן ולהשקיע כסף על מקרן *** ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה היה נכון פעם.
כיום אמזון שולחים הרבה מוצרים ישירות לארץ, וגם נותנים שירות מצויין שלאחר הקנייה.
למשל, בדקתי עכשיו - האופטומה נשלח ישירות לארץ, אין בעייה.
כיום אמזון שולחים הרבה מוצרים ישירות לארץ, וגם נותנים שירות מצויין שלאחר הקנייה.
למשל, בדקתי עכשיו - האופטומה נשלח ישירות לארץ, אין בעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טוב אז קודם כל תודה רבה לכל אלה שלא רצו שאזרוק את כספי על קרן הצבי.
שנית החלטתי בהתיעצות. ללכת על המקרן הזה HD141X כמבון של אופטמה. והוא עולה 600$ רציתי לדעת אם זה כולל את המסים ההגעה אליי עד לפתח הבית. או שצריך להוסיף עוד כסף למכס בארץ?
דרך אגב חיפשתי את הערה של אמזון לגבי החישוב והמיסוי בארץ ולא ראיתי איפה זה נמצא . בבקשה עזרה . תודה לכם.
שנית החלטתי בהתיעצות. ללכת על המקרן הזה HD141X כמבון של אופטמה. והוא עולה 600$ רציתי לדעת אם זה כולל את המסים ההגעה אליי עד לפתח הבית. או שצריך להוסיף עוד כסף למכס בארץ?
דרך אגב חיפשתי את הערה של אמזון לגבי החישוב והמיסוי בארץ ולא ראיתי איפה זה נמצא . בבקשה עזרה . תודה לכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הסכום שאתה רואה בדף המוצר לא כולל משלוח ומיסים.
תתחיל להתקדם בביצוע ההזמנה ותבחר בכתובת ישראלית.
אם אתה רואה שהכל בסדר ומופיעות אופציות משלוח דרך "Amazon Global", סימן שהכל בסדר ואמזון שולחת את זה לארץ.
אם לא, אין ברירה אלא לחפש דגמים אחרים, או לנסות לחפש גם באמזון גרמניה (amazon.de).
שווה לנסות גם את אמזון אנגליה (amazon.co.uk). יש גם אמזון צרפת (fr) ואמזון ספרד (es).
שים לב שבאירופה נמכרים דגמים שהם לפעמים שונים מאלו הנמכרים בארה"ב. לעיתים אף עדיף בגלל התאמה טובה יותר לתדרי רענון של 50 הרץ ומתח 220 וולט.
המשך להתקדם בהזמנה, ובמעמד הכנסת כרטיס האשראי תוודא שמטבע החיוב הוא בדולרים (יורו אם אתה מזמין מאמזון אירופאי או פאונד מאמזון אנגליה).
התקדם עוד צעד (לא לדאוג, ההזמנה עדיין לא יוצאת לפועל בשלב הבא). כאן תוכל לראות את הפירוט המלא של העלות כולל משלוח ומיסים.
בשלב הזה אתה מחליט אם אתה מוציא סופית את ההזמנה או מוחק את הפריט מסל הקניות וממשיך לחפש/להתלבט.
הסכום שמופיע בשלב הזה הוא הסכום הסופי. לא תקבל שום דרישה לתשלום נוסף מחברת השילוח - זוהי אחריותה של אמזון לכך.
תתחיל להתקדם בביצוע ההזמנה ותבחר בכתובת ישראלית.
אם אתה רואה שהכל בסדר ומופיעות אופציות משלוח דרך "Amazon Global", סימן שהכל בסדר ואמזון שולחת את זה לארץ.
אם לא, אין ברירה אלא לחפש דגמים אחרים, או לנסות לחפש גם באמזון גרמניה (amazon.de).
שווה לנסות גם את אמזון אנגליה (amazon.co.uk). יש גם אמזון צרפת (fr) ואמזון ספרד (es).
שים לב שבאירופה נמכרים דגמים שהם לפעמים שונים מאלו הנמכרים בארה"ב. לעיתים אף עדיף בגלל התאמה טובה יותר לתדרי רענון של 50 הרץ ומתח 220 וולט.
המשך להתקדם בהזמנה, ובמעמד הכנסת כרטיס האשראי תוודא שמטבע החיוב הוא בדולרים (יורו אם אתה מזמין מאמזון אירופאי או פאונד מאמזון אנגליה).
התקדם עוד צעד (לא לדאוג, ההזמנה עדיין לא יוצאת לפועל בשלב הבא). כאן תוכל לראות את הפירוט המלא של העלות כולל משלוח ומיסים.
בשלב הזה אתה מחליט אם אתה מוציא סופית את ההזמנה או מוחק את הפריט מסל הקניות וממשיך לחפש/להתלבט.
הסכום שמופיע בשלב הזה הוא הסכום הסופי. לא תקבל שום דרישה לתשלום נוסף מחברת השילוח - זוהי אחריותה של אמזון לכך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זאת ההודעה שקיבלתי למה זה?
Choose delivery address for each item
Forget someone? Enter a new shipping address
Important Message
There was a problem with some of the items in your order (see below for more information):Optoma HD141X Full HD 3D 1080p Projector
Type/Item/Price
Qty.
Send to:
Optoma HD141X Full HD 3D 1080p Projector
£499.95 - In stock
Condition: New
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.
Changed quantities? Press
Conditions of Use | Privacy Notice © 1996-2014, Amazon.com, Inc. and its affiliates
Choose delivery address for each item
Forget someone? Enter a new shipping address
Important Message
There was a problem with some of the items in your order (see below for more information):Optoma HD141X Full HD 3D 1080p Projector
Type/Item/Price
Qty.
Send to:
Optoma HD141X Full HD 3D 1080p Projector
£499.95 - In stock
Condition: New
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.
Changed quantities? Press
Conditions of Use | Privacy Notice © 1996-2014, Amazon.com, Inc. and its affiliates
- DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 375
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
האופטמה נשלח לישראל
Items
$345.00
Estimated shipping & handling
$39.82
Total before tax
$384.82
Estimated tax to be collected
$0.00
Import Fees Deposit
$65.42
Estimated order total
$450.24
Items
$345.00
Estimated shipping & handling
$39.82
Total before tax
$384.82
Estimated tax to be collected
$0.00
Import Fees Deposit
$65.42
Estimated order total
$450.24
Optoma W316 Full 3D WXGA 3400 Lumen DLP Projector with Superior Lamp Life
אז ככה .הדגם הזה נשלח לישראל דרך אמזון הרגיל. והוא עולה אחרי מיסים וחישובים 644 דולר.
איזה דגם זה ושאם אתם ממליצים לי עליו.??
כי אני החלטתי שאני רוצה FULL HD וזה לא. לפי מיטב הבנתי.
מה אתם אומרים?
תודה חברים יקרים.
איזה דגם זה ושאם אתם ממליצים לי עליו.??
כי אני החלטתי שאני רוצה FULL HD וזה לא. לפי מיטב הבנתי.
מה אתם אומרים?
תודה חברים יקרים.