דרך שיפיטו אפשר לבקש דואר רגיל ואז יש סיכוי שלא יתפס אם כי בהצהרה שתתן בשיפיטו צריך לשים את המחיר והתוכן האמיתי! אם זה יתפס ותצהיר הצהרה שקרית המיסים עלולים להגיע ל 70%. כמו כן תוודא שהדגם הספציפי של ה G3 מתאים לארץ.
אולי שווה לבדוק את handtec, יש להם LG G3 32GB, בכ-500 דולר. ניתן לשלוח בדואר רגיל (רשום). קיים סיכוי שלא יעצר במכס. וזאת חנות מוכרת, שהרבה אנשים הזמינו טלפונים ממנה. אני אישית קיבלתי בתחילת שבוע מכשיר אחד מ-handtec, ומכשיר נוסף מ-clove
היי, הזמנתי את הטלפון המדובר במבצעי בלאק פריידי. אני לוקח בחשבון שבודאות כמעט מלאה אשלם מיסי עושק למדינה של 36% אבל עכשיו אני נתקל בשרשורים מבהילים לגבי העושק הכפול של פדקס שעלול להגיע למאות שקלים. האם מוטב לי לבקש מהמוכר שינוי כתובת למשלוח ולאחד את המשלוח עם חבילה קיימת ב BUY2USA זה יעכב את המשלוח בעוד שבועיים אבל בעבור חופן דולרים עדיף להמנע מהתעסקויות מול פדקס ישראל ?
assafgol כתב:היי, הזמנתי את הטלפון המדובר במבצעי בלאק פריידי. אני לוקח בחשבון שבודאות כמעט מלאה אשלם מיסי עושק למדינה של 36% אבל עכשיו אני נתקל בשרשורים מבהילים לגבי העושק הכפול של פדקס שעלול להגיע למאות שקלים. האם מוטב לי לבקש מהמוכר שינוי כתובת למשלוח ולאחד את המשלוח עם חבילה קיימת ב BUY2USA זה יעכב את המשלוח בעוד שבועיים אבל בעבור חופן דולרים עדיף להמנע מהתעסקויות מול פדקס ישראל ?
...
·
אתה חושב שב-buy2usa יחסכו את העמלות של מכס בארץ? נראה לי שאתה טועה. חבל שלא מזמינים פשוט בדואר רשום...
לפני שנתיים רכשתי טלפון מאמזון באמצעות mustop, והם חייבו אותי כך:
כאשר שתי שורות הראשונות הן מע"מ ומס קניה בגין רכישת טלפון ב-160 דולר. שורות 3-5 הן עמלות בגין שיחרור, ואיחסון. לא נראה לי ש-buy2usa לא יחייבו את זה... אבל אולי הם שונים