Eline - ריטואל קבוע של גביית כסף מלקוחות!!!
אמא שלי קנתה מכשיר samsung s5 במחיר מעולה ונמוך יחסית למחיר השוק ברשת חנויות סלולר eline.
לאחר חמישה שבועות בלבד כשהמכשיר עצמו עדיין באחריות הוא הפסיק לעבוד ונכבה. ניסיונות חוזרים ונשנים שלנו להדליק אותו כשלו.
בהגעה לסניף עצמו ( סניף בנשר ) אמרו לה שישלחו את המכשיר למעבדה ותוך עשרה ימים היא תקבל טלפון עם עדכון לגבי מצבו של המכשיר. ראוי לציין שהבקשה הלגיטימית לקבל מכשיר חלופי לתקופת הזמן הזו נענתה בשלילה.
לאחר שמונה ימים חזרו אלינו ונאמר לאימי שהמכשיר עצמו מלא בקורוזיה ושהוא היה מלא במים, נאמר לנו שנכון לזמן השיחה המכשיר גמור ואינו ניתן לשימוש. אנחנו שאלנו מה לגבי האחריות שעדיין הייתה בתוקף (שלושה חודשים ) והתשובה המפתיעה הייתה שקורוזיה אינה חלק מהאחריות של המכשיר.
חשוב לומר ולהדגיש לא היה לפלאפון כל מגע עם מים או נתזי מים!!!
הם השאירו לנו שלוש אפשרויות - שימו לב להצעות האטרקטיביות:
1. למכור להם את המכשיר לחלקים במחיר מגוכח.
2. לתקן אצלם את המכשיר בעלות של לא פחות מ -650 ש"ח! (כמעט שליש ממחיר הפלאפון )
3. לקבל את הפלאפון במצבו הנוכחי כשהוא מלא בקורוזיה.
לאחר שהצעות אלו נדחו על ידינו על הסף כל מה שרצינו זה לקבל את המכשיר בחזרה וגם פה הם העלו עלינו קשיים כשאמרו שזה ייקח זמן עד שהפלא יגיע מהמעבדה למוקד ומהמוקד לסניף.
חברת eline איבדה מבחינתנו כל יושר או שירות לקוחות אמין מכל סוג שהוא!
מלבד האובדן הכספי הגדול בזמן כתיבת ההודעה הזו היא עדיין ללא פלאפון חלופי.
בדיקת טוקבקים קצרה על החברה תעלה לכם תוצאות דומות של תלונות על הופעת קורוזיה במכשיר.
פשוט אכזבה!
לאחר חמישה שבועות בלבד כשהמכשיר עצמו עדיין באחריות הוא הפסיק לעבוד ונכבה. ניסיונות חוזרים ונשנים שלנו להדליק אותו כשלו.
בהגעה לסניף עצמו ( סניף בנשר ) אמרו לה שישלחו את המכשיר למעבדה ותוך עשרה ימים היא תקבל טלפון עם עדכון לגבי מצבו של המכשיר. ראוי לציין שהבקשה הלגיטימית לקבל מכשיר חלופי לתקופת הזמן הזו נענתה בשלילה.
לאחר שמונה ימים חזרו אלינו ונאמר לאימי שהמכשיר עצמו מלא בקורוזיה ושהוא היה מלא במים, נאמר לנו שנכון לזמן השיחה המכשיר גמור ואינו ניתן לשימוש. אנחנו שאלנו מה לגבי האחריות שעדיין הייתה בתוקף (שלושה חודשים ) והתשובה המפתיעה הייתה שקורוזיה אינה חלק מהאחריות של המכשיר.
חשוב לומר ולהדגיש לא היה לפלאפון כל מגע עם מים או נתזי מים!!!
הם השאירו לנו שלוש אפשרויות - שימו לב להצעות האטרקטיביות:
1. למכור להם את המכשיר לחלקים במחיר מגוכח.
2. לתקן אצלם את המכשיר בעלות של לא פחות מ -650 ש"ח! (כמעט שליש ממחיר הפלאפון )
3. לקבל את הפלאפון במצבו הנוכחי כשהוא מלא בקורוזיה.
לאחר שהצעות אלו נדחו על ידינו על הסף כל מה שרצינו זה לקבל את המכשיר בחזרה וגם פה הם העלו עלינו קשיים כשאמרו שזה ייקח זמן עד שהפלא יגיע מהמעבדה למוקד ומהמוקד לסניף.
חברת eline איבדה מבחינתנו כל יושר או שירות לקוחות אמין מכל סוג שהוא!
מלבד האובדן הכספי הגדול בזמן כתיבת ההודעה הזו היא עדיין ללא פלאפון חלופי.
בדיקת טוקבקים קצרה על החברה תעלה לכם תוצאות דומות של תלונות על הופעת קורוזיה במכשיר.
פשוט אכזבה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מתןיפרח חבל שלא הרצת חיפוש בגוגל על החנות טרם הקנייה.
כשמוכר שם למכירה נייד במחיר מגוחך זה צריך להדליק לכל לקוח נורה אדומה - במקרה הזה יש מצב שמדובר בנייד מחודש ולא חדש.
שים לב שהמוצר לא תחת אחריות של היבואן רשמי אלא תחת אחריות של Eline קרי יבוא אפור.
קורוזיה לא מכוסה באחריות של אף חברה למיטב ידיעתי אלא אם צויין בפנייך אחרת בתעודת אחריות.
זכותך כלקוח לדרוש את התמונות שממחישות את הקורוזיה מצד המעבדה כדי להבין את חומרת הנזק, יש מצב שהם נותנים השערות כדי להתחמק ממימוש אחריות - גם זה קורה עם יבואנים מסויימים כמו הנייד חטף מעיכה במקום מסויים וזו הסיבה לכאורה שהנייד לא עובד... נתקלתי בהמון המצאות כאלו.
בקיצור, דרוש תמונות שממחישות נזק, דרוש חזרה של מנהל שירות אלייך ולא איזה נציג רובוט שמעביר הודעות, תבהיר שפנייתך אחרי שתקבל את הנייד חזרה לידך לא תסתיים במעבדה ותעלה הלאה.
שקול פנייה לאמון הציבור, המועצה לצרכנות, אתר זאפ בדירוגך כדי שיחקרו את החנות.
שים לב שאולי באמת יש קורוזיה - אנחנו כעת בתקופת החורף, מספיק קצת מים בחור האוזניות או יתר הכניסות כדי להשלים את העבודה.
יחד עם זאת מניסיון אישי עם החנות שעליה אתה מלין, אני לא שולל כלום, בוא נתחיל מהתמונות מצד המעבדה שזו בקשה לגיטימית, תיקון אל תסכים ובמקרה הכי קיצוני ואם יש אמת בדבריהם, דרוש הנחה לרכישת מכשיר חדש לפנים משורת הדין.
כשמוכר שם למכירה נייד במחיר מגוחך זה צריך להדליק לכל לקוח נורה אדומה - במקרה הזה יש מצב שמדובר בנייד מחודש ולא חדש.
שים לב שהמוצר לא תחת אחריות של היבואן רשמי אלא תחת אחריות של Eline קרי יבוא אפור.
קורוזיה לא מכוסה באחריות של אף חברה למיטב ידיעתי אלא אם צויין בפנייך אחרת בתעודת אחריות.
זכותך כלקוח לדרוש את התמונות שממחישות את הקורוזיה מצד המעבדה כדי להבין את חומרת הנזק, יש מצב שהם נותנים השערות כדי להתחמק ממימוש אחריות - גם זה קורה עם יבואנים מסויימים כמו הנייד חטף מעיכה במקום מסויים וזו הסיבה לכאורה שהנייד לא עובד... נתקלתי בהמון המצאות כאלו.
בקיצור, דרוש תמונות שממחישות נזק, דרוש חזרה של מנהל שירות אלייך ולא איזה נציג רובוט שמעביר הודעות, תבהיר שפנייתך אחרי שתקבל את הנייד חזרה לידך לא תסתיים במעבדה ותעלה הלאה.
שקול פנייה לאמון הציבור, המועצה לצרכנות, אתר זאפ בדירוגך כדי שיחקרו את החנות.
שים לב שאולי באמת יש קורוזיה - אנחנו כעת בתקופת החורף, מספיק קצת מים בחור האוזניות או יתר הכניסות כדי להשלים את העבודה.
יחד עם זאת מניסיון אישי עם החנות שעליה אתה מלין, אני לא שולל כלום, בוא נתחיל מהתמונות מצד המעבדה שזו בקשה לגיטימית, תיקון אל תסכים ובמקרה הכי קיצוני ואם יש אמת בדבריהם, דרוש הנחה לרכישת מכשיר חדש לפנים משורת הדין.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@benny123
·עדיין, אני מעדיף חנויות מוכרות בחו"ל. השבוע קיבלתי sony xperia z3c מ-clove, וחבר קיבל moto g 4g מ-handtec, מגיע בדואר רשום, ולחנויות האלה יש שירות לקוחות הידוע בכל העולם. כמובן יש גם אמאזון, ונראה לי שכל האלה עדיפים על חנויות בארץ, שגם לוקחות מחיר גבוה וגם לא ממש נותנות שירות
·עדיין, אני מעדיף חנויות מוכרות בחו"ל. השבוע קיבלתי sony xperia z3c מ-clove, וחבר קיבל moto g 4g מ-handtec, מגיע בדואר רשום, ולחנויות האלה יש שירות לקוחות הידוע בכל העולם. כמובן יש גם אמאזון, ונראה לי שכל האלה עדיפים על חנויות בארץ, שגם לוקחות מחיר גבוה וגם לא ממש נותנות שירות
תדרוש לקבל את אבחון התקלה שלהם בכתב. תקח את המכשיר למעבדה פרטית ותבקש מהם אבחון+הצעת מחיר. אם זה לא קורוזיה, תפנה חזרה לאיליין לקבל התייחסות לתקלה שהמעבדה פרטית. לא עוזר? תפנה לאמון הציבור עם כל המידע. לא עזר? תתקן במעבדה הפרטית מכספך ותתבע את איליין על עלות התיקון, עוגמת נפש, זמן וכו'.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אתם מפספסים את הנקודה.
רוב הפעמים אין לך את היכולת או את האנשים שייקנו לך פלאפון מחו"ל, אני לא רוצה כלום חוץ משירות אמין זה הבייסיק שאנחנו מחוייבים לקבל!!!
אנחנו הכוח הצרכני שיכול לשנות את הטמאות ואת החוסר אמינות שיש אצל ספקים מהסוג הזה! שום נתזי מים לא התקרבו לפלאפון או לסביבתו!
שתי אופציות - או שהוא מכר לאמא שלי פלא מקולקל או שהוא קילקל אותו בעצמו!!! אין שום דרך אחרת לעצב את האמת!
תביטו בטוקבקים אחרים על eline ותבינו שזה אינו מקרה בודד, זוהי שיטה!!!
רוב הפעמים אין לך את היכולת או את האנשים שייקנו לך פלאפון מחו"ל, אני לא רוצה כלום חוץ משירות אמין זה הבייסיק שאנחנו מחוייבים לקבל!!!
אנחנו הכוח הצרכני שיכול לשנות את הטמאות ואת החוסר אמינות שיש אצל ספקים מהסוג הזה! שום נתזי מים לא התקרבו לפלאפון או לסביבתו!
שתי אופציות - או שהוא מכר לאמא שלי פלא מקולקל או שהוא קילקל אותו בעצמו!!! אין שום דרך אחרת לעצב את האמת!
תביטו בטוקבקים אחרים על eline ותבינו שזה אינו מקרה בודד, זוהי שיטה!!!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·מתןיפרח כתב:אתם מפספסים את הנקודה.
תביטו בטוקבקים אחרים על eline ותבינו שזה אינו מקרה בודד, זוהי שיטה!!!...
לצערי אני מסכים איתך לגבי עניין של שירות, אכן אנחנו רוצים לקבל שירות, הבעיה שלא כולם בארץ מעוניינים לתת שירות. לגבי עניין שלא לכולם יש יכולת לקנות בחו"ל - אני לא מסכים איתך. אתה לא צריך לנסוע לחו"ל בשביל זה, וכרטיס אשראי יותר בטוח להעביר באינטרנט מאשר לתת למישהו ביד. זאת דעתי לפחות. אולי אני מפספס משהו, אבל לא נראה לי...