עדכון Lollipop ב Nexus 4 - חלק עליון של המסך לא מגיב **עזרה**
-
אילון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- שם מלא: אילון
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עדכנתי ל 5.0 ב OTA. מאז, בערך ס"מ מהקצה העליון מטה, לא מגיב ל INPUT במגע.
לא יכול להשתמש ב Google search box / widget, להקיש על "שלח" בעריכת אימייל, להקיש "שמור" בשמירת איש קשר ועוד...
האיזור הזה כן מגיב רק במקרה של ה Notification bar. כשאני מושך אותו מטה, הקשה על השעון או אייקון ה SETTING כן זוכה לתגובה. מכאן אני מניח שלא מדובר בבעיית חומרה.
בצעתי cash wipe. לא עזר.
שחזרתי להגדרות יצרן - גם לא עזר.
מישהו נתקל בבעיה?
יש פתרון חוץ מלחזור ל 4.2.2?
לא יכול להשתמש ב Google search box / widget, להקיש על "שלח" בעריכת אימייל, להקיש "שמור" בשמירת איש קשר ועוד...
האיזור הזה כן מגיב רק במקרה של ה Notification bar. כשאני מושך אותו מטה, הקשה על השעון או אייקון ה SETTING כן זוכה לתגובה. מכאן אני מניח שלא מדובר בבעיית חומרה.
בצעתי cash wipe. לא עזר.
שחזרתי להגדרות יצרן - גם לא עזר.
מישהו נתקל בבעיה?
יש פתרון חוץ מלחזור ל 4.2.2?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
די נו, לי החלק התחתון הפסיק להגיב שבוע אחרי..
מאז התקנתי אפלקציה לסיבוב המסך 360 וכמו מטומטם כאשר אני רוצה את האיזור למטה אני מסובב את המכשיר.
מאז התקנתי אפלקציה לסיבוב המסך 360 וכמו מטומטם כאשר אני רוצה את האיזור למטה אני מסובב את המכשיר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
לפני שצורבים עם ה-FACTORY IMMAGE כדאיקודם כל לבצע RESET מלא למצב "מפעל". ככה מקבלים מכשיר "נקי" עם לוליפופ. מהניסיון שלי בשני מקרים, זה פותר את כל הבעיות.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא , אין לי Nexus 4 , יש לי Nexus 7 2013 שישר צרבתי את הגרסה החדשה (היה מותקן Custom rom) ,אבל זה כמעט תמיד יפתור לך בעית תוכנה שיש , מפסיק שבהתקנה קובץ אחד לא עודכן כמו שצריך ויהיה לך בעיות (בעיקר בעידכון מאוד משמעותי כמו 5.0 שמביא הרבה שינויים) , עכשיו אתם עושים Factory Reset וזה פשוט לא יפתור בעיות מהסוג הזה שכן כל מה שזה עושה זה מוחק את מחיצת הDATA ומחיצת הCache ולא נוגע במחיצת המערכת ששם תמונה הבעיה .אילון כתב:
·ההצעה הזו על בסיס ניסיון עם הבעיה שתארתי?.........
הFactory Image מבטיח צריבה של הBaseband , Bootloader ומחיצת המערכת , ככה שאם זה לא מסדר את הבעיה יש שתי אופציות:
א. בעיות תאימות של 5.0 עם מכשירים מסדרות יצור ספציפיות עם חלקים ספציפיים.
ב.האופציה היותר הגיונית , המכשיר זקוק לתיקון .
בדיוק קרה גם לי, אזור ברוחב כל המסך וגובה בערך ס"מ (רק אצלי זה קצת מתחת לאמצע) כמעט ולא מגיב. Nexus4 עם 5.0.
ביצעתי FACTORY DATA RESET והבעיה עדיין קיימת.
התקנתי תוכנת ציור והעברתי את האצבע בתנועת נחש על כל המסך - ככה ניתן לראות את האזור שכמעט ולא מגיב.
אשמח לעזרה
ביצעתי FACTORY DATA RESET והבעיה עדיין קיימת.
התקנתי תוכנת ציור והעברתי את האצבע בתנועת נחש על כל המסך - ככה ניתן לראות את האזור שכמעט ולא מגיב.
אשמח לעזרה
avirez - לנקסוס4 של בתי היתה בדיוק את אותה הבעיה - עם הפס הזה באמצע שלא מגיב. לא עזר כלום (זה קרה עוד לפני השדרוג ללוליפופ) ואחר זמן גם המקשים התחתונים התחילו "להשתגע" ולהלחץ סתם או להיעלם וכו' . המומחים המליצו על החלפת מסך מגע - וככה נעשה . לא בטוח אם זה היה נחוץ אבל זה בהחלט פתר את הבעיה אז כנראה שזאת היתה הבעיה..