Cerwin Vega AT-15's למסיבה בשטח.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום וברכה,

אני רוצה להקים מסיבה לכבוד יום הולדתי... המסיבה תכלול בסביבות 50-70 אנשים והיא תיהיה באזור מדברי בשטח..
רציתי לדעת אם זוג הרמקולים האלו Cerwin Vega AT-15's ייתנו הספק וחווית שמיעה טובה לכמות האנשים שציינתי. בנוסף אני אשמח לדעת אם מגבר סטריאו מדגם Marantz PM5004 יניע את הרמקולים הללו כמו שצריך או שצריך לחפש מגבר יותר חזק בישבילם.
האופן בו תתנגן המוזיקה זה דרך לפטופ עם התוכנה TRAKTOR... בנוסף יש לי שתי רמקולים אחוריים שמשלימים את הקדמיים במידה ואני רוצה סראונד.. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את כל הארבעה יחדיו ושזה יעבוד כסטריאו.

תודה מראש לעוזרים :)

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

כעקרון רמקולים של סרווין וגה מפורסמים ביכולתם לעשות אירועים ומסיבות .

הרמקולים האלו מסדרה טובה ומוצלחת של סרווין וגה .

אבל די ישנים כדאי שתבדוק אותם לפני בווליום גבוה לזמן ממושך ותראה איך הם מתפקדים .

תסתכל ותראה גם שהגומי מסביב לוופר לא עומד להתפורר

בגלל שזה יהיה בווליום גבוה ובשטח פתוח , כדאי שתביא מגבר יותר רציני מהמרנטס הזה .

בקשר לחיבור ארבע רמקולים זה דיי בעייתי יכול להיות שזה ישמע טוב ויכול להיות שזה ישמע באיכות נמוכה כל מקרה לגופו .

בכל מקרה תיהיה חייב מגבר חזק בשביל זה . אני מניח שלא תסתפקו בווליום צנוע .

TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה רבה yehudaa,

הרמקולים לא חוברו לא היו בשימוש זמן רב אם בכלל מצאתי אותם בבית של חבר שפשוט לא ידע לחבר את זה..
וזה פשוט התאים לנו בול אז לא נראה לי שאמורה להיות איתם בעיה אבל בכל מקרה אבדוק את מה שאמרת..

מכיוון שזה רק אירוע חד פעמי אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לפורום כלשהו שיש אפשרות להשכיר מגבר לערב..
תודה לך :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”