חיבור טלוויזיה חדשה אל ממיר YES ישן

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Kojack פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Shai Nissan
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בטלוויזיה החדשה שרכשנו (סמסונג )לא קיים חיבור SCART כמו בטלוויזיה הישנה, רק HDMI או AV. אז מכיוון שברשותנו ממיר מהסוג הישן, טכנאי YES ביצע את החיבור עם הבננות (חיבור AV) והאיכות הינה ממש על הפנים כרגע. לעומת מה שהיה קודם.
הם כמובן הציעו לנו לקחת ממיר HD שיוכל להתחבר ליציאת HDMI אבל בתשלום נוסף, מה שאיני מעוניין כרגע.

שתי שאלות ברשותכם:

1. האם ישנה איזו דרך לשפר את איכות התמונה בלי לקחת ממיר HD ? אולי לרכוש כבל מתאם בין AV ל HDMI ?

2. בנוסף הציעו לנו ממיר MAX מהסוג הישן (בתוספת של 10 ש"ח לחודש) בטענה שאיכות השידור המובנית בו טובה משל הממיר הרגיל הישן. האם זה נכון ?

תודה מראש.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

חיבור עם כבל קומפוזיט (מה שאתה מכנה AV) הוא אכן חיבור נחות מאד ודי הגיוני שעל גבי מסך HD חדש ייראו כך על הפנים. אני לא רואה איך אפשרי לשפר את התמונה בהינתן שהאות יוצא מהממיר בקומפוזיט. בגדול, יש ממירים אקטיביים שממירים מ- SCART ל- HDMI, שעולים החל מכמה עשרות דולרים ומעלה, אבל לא יודע להגיד לך לגבי השיפור באיכות התמונה. ייתכן שהיא תהיה טובה יותר, אין לי מושג.
הממיר הוא בערך משהו כזה:
http://www.ebay.com/itm/Analog-Scart-CV ... 1c20e28d52
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

kleinimrod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

יש פתרון פשוט יותר לבעיה שלך והוא אפילו לא עולה כסף.
תתקשר ליס ותבקש להיתנתק. תגיד להם שבהוט מציעים לך חבילה עם כל הערוצים כולל אינטרנט 100MB וממיר HD מקליט ב-209 ש"ח לחודש (שזה אגב מבצע עדכני שלהם).
אני מבטיח לך שתוך כמה דקות יאשרו לך החלפה לממיר HD. תאמין לי שאישרו לאנשים הטבות גדולות מזו - אם בכלל אפשר לקרוא לזה הטבה (נראה לי מוזר להיות מחובר ליס או הוט ללא ממיר HD ועוד לשלם להם על החלפת ממיר. הרי בלי הממיר HD חצי מהערוצים לא רלוונטיים).

בהצלחה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

kleinimrod כתב:יש פתרון פשוט יותר לבעיה שלך והוא אפילו לא עולה כסף.
תתקשר ליס ותבקש להיתנתק. תגיד להם שבהוט מציעים לך חבילה עם כל הערוצים כולל אינטרנט 100MB וממיר HD מקליט ב-209 ש"ח לחודש (שזה אגב מבצע עדכני שלהם).
אני מבטיח לך שתוך כמה דקות יאשרו לך החלפה לממיר HD. תאמין לי שאישרו לאנשים הטבות גדולות מזו - אם בכלל אפשר לקרוא לזה הטבה (נראה לי מוזר להיות מחובר ליס או הוט ללא ממיר HD ועוד לשלם להם על החלפת ממיר. הרי בלי הממיר HD חצי מהערוצים לא רלוונטיים).

בהצלחה.
...
אכן. אני מסכים איתך.
זה גם נראה לי מתבקש שכשאדם רוכש מסך HD חדיש הוא גם מעוניין לקבל את איכות הצפייה המירבית שאפשר לקבל בו.
ההצעה שרשמתי לו תקפה אך ורק במקרה שמשום מה הוא מתעקש לא לעבור לממיר HD.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”