חיבור המחשב למערכת
אודיו+וידאו ?
אודיו - דיגיטלי - כבל קואקסלי בעכבה של 75 אום. לרוב רטיסי קול יש יציאה כזאת, אבל בגודל 1/8 (כמו אזניות). לכן אתה תצטרך מתאם מ1/8 מונו ל-RCA.
וידאו תלוי בכרטיס עצמו.
אודיו - דיגיטלי - כבל קואקסלי בעכבה של 75 אום. לרוב רטיסי קול יש יציאה כזאת, אבל בגודל 1/8 (כמו אזניות). לכן אתה תצטרך מתאם מ1/8 מונו ל-RCA.
וידאו תלוי בכרטיס עצמו.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לגבי האודיו - אין עוד פרטים. תוודא שכרטיס הקול שלך מכיל יציאה קואקסיאלית, ותחבר עם כבל קואקס דיגיטאלי (כמו ש-Shtirlitz אמר, עם עכבה של 75 אוהם, ויכול להיות שתצטרך מתאם).
לגבי הוידיאו - שוב, תלוי בכרטיס המסך שלך, ובטלויזיה שלך. אם יש לשניהם יציאה/כניסה של HDMI, עדיף. אחרת VGA (שוב, אם זאת טלויזיה עם כניסת PC), או קומפוננט. הבא בתור זה SVIDEO, אבל לפי דעתי, במרחקים האלה SVIDEO יסבול מהנחתה שיכולה להיות משמעותית.
לגבי הוידיאו - שוב, תלוי בכרטיס המסך שלך, ובטלויזיה שלך. אם יש לשניהם יציאה/כניסה של HDMI, עדיף. אחרת VGA (שוב, אם זאת טלויזיה עם כניסת PC), או קומפוננט. הבא בתור זה SVIDEO, אבל לפי דעתי, במרחקים האלה SVIDEO יסבול מהנחתה שיכולה להיות משמעותית.
Silence speaks louder than words
המתאם הזה.. איפה אפשר להשיג אותו וגם הוא עולה? ויש קישור לתמונה?Shtirlitz כתב:אודיו+וידאו ?
אודיו - דיגיטלי - כבל קואקסלי בעכבה של 75 אום. לרוב רטיסי קול יש יציאה כזאת, אבל בגודל 1/8 (כמו אזניות). לכן אתה תצטרך מתאם מ1/8 מונו ל-RCA....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תבדוק קודם מה אתה צריך! איזו יציאה יש לך בכרטיס הקול? דקה, כמו של אוזניות של ווקמן, או עבה יותר? תבדוק, ולך לחנות אלקטרוניקה ותבקש שם, יחד עם כבל הקואקס יש להם מתאמים. אתה לא צריך תמונה, אי אפשר להתבלבל עם זה.
Silence speaks louder than words
בכרטיס הקול היציאה היא רגילה ל וידאו אז אני מבין שכבל 59 או 75 יעשה את העבודה (דרך אגב אם אני מחליף כרטיס אוכל להששתמש בכבל?) כמה עולה מטר ?
לגביי אוידאו, ישנם 2 יציאות גם s-video וגם יציאה של פינים גדולה יותר, האם הכבל הנ"ל לא יעשה את העבודה ?
לגביי אוידאו, ישנם 2 יציאות גם s-video וגם יציאה של פינים גדולה יותר, האם הכבל הנ"ל לא יעשה את העבודה ?
היה אצלי טכנאי של YES שאמר לי שבשביל להעביר AUDIO אצטרך 2 כבלים של 75 אום גודל 59
ואולי עדיף לי לקנות כרטיס קול אחר (למרות שלמגבר שלי אין AC3) בשביל שאוכל להעביר כבל קואקסיאלי,
לגבי הvideo הוא הצליץ על S-video מה אתם אומרים ?
ואולי עדיף לי לקנות כרטיס קול אחר (למרות שלמגבר שלי אין AC3) בשביל שאוכל להעביר כבל קואקסיאלי,
לגבי הvideo הוא הצליץ על S-video מה אתם אומרים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: