tp link 1043nd v2 open wrt
שלום אני רוצה לדעת איזה שיפורים יהיו לי אם אני אפתח את הקושחה לצד שלישי לדוגמא ל open wrt. איזה שיפורים יהיו לי? יהיה לי יותר יציבות? שיפור בקליטה? יהיה לי יותר עבודה תחת עומס?. ואם כן אז איזה קושחה צד ג' הכי טובה שמשפרת את הכל?
לאחר חוסר יציבות בראוטר הנ"ל, עברתי לDD-WRT
לא יודע להגיד יתרונות או חסרנות, רק יכול להגיד לך שהוא יציב כמו סלע, ומאז שעברתי לא נתקלתי באף בעיה..
הוא מותקן אצלי על 2 ראוטרים, ה1043 וה4300.
כרגע הuptime שלו הוא 141 יום (ראה תמונה), שזה פחות או יותר מתי שהתקנתי אותו (או הפסקת החשמל האחרונה
בקיצור, מומלץ!
לא יודע להגיד יתרונות או חסרנות, רק יכול להגיד לך שהוא יציב כמו סלע, ומאז שעברתי לא נתקלתי באף בעיה..
כרגע הuptime שלו הוא 141 יום (ראה תמונה), שזה פחות או יותר מתי שהתקנתי אותו (או הפסקת החשמל האחרונה
בקיצור, מומלץ!
אז שנייה ה dd-wrt יותר טוב מ open wrt? ואתה לא יודע להגיד לי אם זה נותן יותר ביצועים מקושחה רגילה של tp link?Kitty כתב:לאחר חוסר יציבות בראוטר הנ"ל, עברתי לDD-WRT
בקיצור, מומלץ!...
·
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בגרסה 1 אני זוכר שהיו הרבה מאוד בעיות בקושחת היצרן, לא יודע לגבי גרסה 2. אני אומר להחליף רק אם אתה באמת נתקל בבעיות ו/או שאתה צריך משהו שקושחת היצרן לא נותנת. במילים אחרות, אם אתה לא יודע מה הסיבה שבגללה אתה רוצה להחליף, תישאר עם קושחת היצרן.
לגבי איזה קושחה - אם חשוב לך ממשק נוח לך על DD-WRT. אם אתה רוצה שליטה מלאה בכל פיפס במה שקורה בנתב לך על OpenWRT (רצוי מאוד שתהיה לך שליטה לפחות בסיסית בפקודות Linux).
לגבי איזה קושחה - אם חשוב לך ממשק נוח לך על DD-WRT. אם אתה רוצה שליטה מלאה בכל פיפס במה שקורה בנתב לך על OpenWRT (רצוי מאוד שתהיה לך שליטה לפחות בסיסית בפקודות Linux).
·יש לי בעיות של ניתוקים וכדומה והכל נראה תקין אני חושב לדוגמא המודם לא מהבהב כשיש ניתוק (אני מתכוון לנורית ds) אז אולי זהNegativeIQ כתב:בגרסה 1 אני זוכר שהיו הרבה מאוד בעיות בקושחת היצרן, לא יודע לגבי גרסה 2. אני אומר להחליף רק אם אתה באמת נתקל בבעיות ו/או שאתה צריך משהו שקושחת היצרן לא נותנת. במילים אחרות, אם אתה לא יודע מה הסיבה שבגללה אתה רוצה להחליף, תישאר עם קושחת היצרן.
לגבי איזה קושחה - אם חשוב לך ממשק נוח לך על DD-WRT. אם אתה רוצה שליטה מלאה בכל פיפס במה שקורה בנתב לך על OpenWRT (רצוי מאוד שתהיה לך שליטה לפחות בסיסית בפקודות Linux)....
בראוטר הניתוק או שזה בגלל עומס שגם זה אולי קשור לראוטר אז אם קושחה צד ג' יתן לי יותר ביצועים ויותר יציבות אז למה לא לשדרג?
זה באמת נותן יותר ביצועים ויציבות או שזה סתם חרטא?
·אם אתה רוצה לעזור לי ולראות מאיפה הניתוקים אצלי אולי זה קשור לראוטר אולי לא אז כנס לפהNegativeIQ כתב:בגרסה 1 אני זוכר שהיו הרבה מאוד בעיות בקושחת היצרן, לא יודע לגבי גרסה 2. אני אומר להחליף רק אם אתה באמת נתקל בבעיות ו/או שאתה צריך משהו שקושחת היצרן לא נותנת. במילים אחרות, אם אתה לא יודע מה הסיבה שבגללה אתה רוצה להחליף, תישאר עם קושחת היצרן.
לגבי איזה קושחה - אם חשוב לך ממשק נוח לך על DD-WRT. אם אתה רוצה שליטה מלאה בכל פיפס במה שקורה בנתב לך על OpenWRT (רצוי מאוד שתהיה לך שליטה לפחות בסיסית בפקודות Linux)....
http://www.hometheater.co.il/vt221734.% ... D7%98.html
קח בחשבון שזה הרבה עצבים עד שתוכל לסדר לי את הניתוקים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

זה יכול לשפר המון במקרים מסויימים, כמו שאמרתי בגרסה 1 של ה-1043 קושחת היצרן היתה *** טהור, אולי זה המשיך גם לגרסה 2, עם TP-Link כשזה מגיע לקושחה אתה ממש לא יכול לדעת.
הדרך הכי קלה לבדוק - נתק את הנתב וחבר את המחשב ישירות למודם (תגדיר חיבור PPPoE על המחשב), כן זה אומר שתצטרך איזה יום יומיים לגלוש רק ממחשב אחד, אבל אם לא יהיו לך ניתוקים תדע שזה הנתב. אם גם אז יש ניתוקים הבעיה היא במודם או אצל ספק התשתית.
הדרך הכי קלה לבדוק - נתק את הנתב וחבר את המחשב ישירות למודם (תגדיר חיבור PPPoE על המחשב), כן זה אומר שתצטרך איזה יום יומיים לגלוש רק ממחשב אחד, אבל אם לא יהיו לך ניתוקים תדע שזה הנתב. אם גם אז יש ניתוקים הבעיה היא במודם או אצל ספק התשתית.
הבעיה שהניתוקים זה לא בזמן רציף זה לדוגמא יכול להיות ל 10 שניות ולפעמים לחצי דקה ולפעמים כל כמה דקות ככה שזה בעייתי כי יכול להיות שיהיה יום שלם בלי ניתוקים יש דרך אחרת אולי לבדו- את המודם?NegativeIQ כתב:זה יכול לשפר המון במקרים מסויימים, כמו שאמרתי בגרסה 1 של ה-1043 קושחת היצרן היתה *** טהור, אולי זה המשיך גם לגרסה 2, עם TP-Link כשזה מגיע לקושחה אתה ממש לא יכול לדעת.
הדרך הכי קלה לבדוק - נתק את הנתב וחבר את המחשב ישירות למודם (תגדיר חיבור PPPoE על המחשב), כן זה אומר שתצטרך איזה יום יומיים לגלוש רק ממחשב אחד, אבל אם לא יהיו לך ניתוקים תדע שזה הנתב. אם גם אז יש ניתוקים הבעיה היא במודם או אצל ספק התשתית....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אז פשוט תעשה את זה ביום שיש באמת הרבה ניתוקים.. או שתשאל נתב מחבר ותבדוק איתו. אין לי הרבה רעיונות אחרים.satellite כתב:הבעיה שהניתוקים זה לא בזמן רציף זה לדוגמא יכול להיות ל 10 שניות ולפעמים לחצי דקה ולפעמים כל כמה דקות ככה שזה בעייתי כי יכול להיות שיהיה יום שלם בלי ניתוקים יש דרך אחרת אולי לבדו- את המודם?.........
רק beta. ל-openwrt כבר יצא stable לנתב הזה.of1978 כתב:יש בכלל גירסה של ddwrt לגירסה v2?...
·מה זה גרסה 1.8? יש לך את הראוטר הכחול או הישן שזה הלבן?baraq כתב:אצלי בעיית הניתוקים בגרסה 1.8 של ה1043 נפתרה על ידי העמדה שלו בצורה שלא יתחמם, שווה לנסות אם אפשרי......
כי ידוע שבראוטר הישן הייתה קושחה דפוקה אז יש סיכוי שגם ב v2 יש קושחה דפוקה
והראוטר שלי לא מתחמם
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

זה כנראה הקושחה, הראוטר הישן שלי הוא 1043 גרסה 1.9 (הלבן), שמתי עליו OpenWRT והוא לא קרס אפילו פעם אחת.