התייעצות לגבי אוזניות בהתאמה אישית (ACS\JH?)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
אני מתלבט לגבי רכישה של אוזניות בהתאמה אישית.
יש אפשרות מאוד נוחה לקנות דרך קולרם את הACS T2\3.
במקור תכננתי לקנות JH5, שמחירו דומה למחיר T2 אך העלויות הנלוות (משלוחים, מסים, התאמה) מנפחות את המחיר בעשרות אחוזים.
בנוסף קראתי על הרבה תלונות בהתאמה אצל JH, מה שיכול לגרור סבב נוסף של המתנה ותשלום למשלוח.
יש פה מישהו שהתנסה בACS של קולרם ויודע להמליץ? מישהו שיודע אם ההפרש והטרחה שווים את ההזמנה של JH5?
אשמח לשמוע גם על איכות הבניה והשירות.

אגב האוזניות מיועדות להאזנה יומיומית (לא אודיופיל) ולא שימוש מקצועי. בעיקר רוק קלאסי\קל\אלטרנטיב. מחפש סאונד מפורט ונקי.

תודה מראש
אור

orel1994
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לקרוא בהד פיי על אינספור תלונות לגבי הACS. אין לי ניסיון עם אוזניות מותאמות אישית, אבל מקריאה נראה כי המוצרים של CustomArt נותנים תמורה מעולה לדגמים הזולים שלהם.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #3 

מניסיון שלי עם ACS, עבודת ההתאמה היתה מצויינת, אך לטעמי איכות הסאונד היתה לוקה מאוד בחסר.
אני החזרתי.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

@orel1994
·

אני חושב שאם אינך מדבר מנסיון אישי, כמו Nemesis, ויחד עם זאת מחליט לצייר תמונה שלילית לגבי החברה באופן כוללני, מן הראוי שתפנה לפחות לדוגמא אחת שקראת בהד-פיי, שהוא מקום מאוד גדול כידוע.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #5 

תעשה חיפוש בפורום, היו מספר סקירות בנושא, גם לגבי האוזניות וגם בנוגע לתהליך עצמו. אני באופן אישי הייתי ממליץ מבחינת התמורה על CustomArt כפי שצויין פה למעלה. לחילופין, חברה מעולה נוספת שאני מאוד אוהב היא 1964 EARS.

orel1994
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

@Ilyan
הכוונה הייתה להראות שלא רק לJH יש ביקורות שליליות, אלא גם לחברות אחרות, ובגלל זה הפניתי אותו לקריאה. ממש לא הייתה לי כוונה להעלות תמונה עגומה לגבי שום חברה ספציפית.

e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה על התשובות.
פרסמתי את הפוסט לאחר בדיקה מעמיקה בפורום וגם בHF. הACS T2 מקבלות סה"כ ביקורות טובות אבל לא מצאתי הרבה ביקורות. מה שכן מצאתי זו תלונה כאן בפורום וגם שם לגבי בעיות אמינות של הדרייבר/כבל. השאלה שלי היא כזו- האם כדאי ללכת על חברה שנותנת שירות בישראל או שההבדל באיכות (למשל JH או CustomArt) מצדיק ניפוח של עשרות אחוזים בתשלום?
בנוסף- מישהו שהזמין מחו"ל יכול לומר כמה זמן לקח בערך ואיזה מיסים שילם?
במידה והוא נזקק לשלוח להתאמה מחדש- כמה זמן ומה עלות המשלוח? תודה!

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #8 

אני רכשתי את הACS T3 לפני פחות משנתיים. אין לי תלונות על השירות - הכל מצוין מבחינת קולרם.

הבעיה שלי היא עם האזניות. הן אוחסנו בתוך התיק של המחשב הנייד שלי, ובסך הכל קיבלו יחס לא רע. גם לא שמעתי בעוצמות גבוהות מה שיכול להסביר את התקלות. למרות זאת הן מתות עכשיו.

בתיקון הראשון שנעשה בגלל שלא היו צלילים נמוכים בכלל באחד הצדדים נאמר לי שזה בגלל שהן צברו לחות. לא ברור לי איך, אבל בכל זאת הוספתי סיליקון לנרתיק האחסון. לאחר כמה חודשים חזרה הבעיה, ועכשיו גם הצד השני לא עובד.

מבחינת צליל עכשיו הן מרגישות כאילו משהו תופס את הדרייברים. בעוצמות נמוכות לא שומעים כמעט כלום, וכשמגבירים פתאום שומעים צלילים מעוותים.

מבחינתי, אחת הרכישות הפחות מוצלחות.

עריכה: אני רואה שכבר קראת את הפוסט שלי...

e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

הם לא מכסים באחריות את התקלה? כשהן כבר עבדו איך הן היו?

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

התקלה הראשונה טופלה במסגרת האחריות. אבל היא היתה אחרי 11 חודש...

השניה כבר לא באחריות.

הבעיה שאין לי זמן להגיע לרמת גן ולנסות לטפל בהם, גם במחיר עלות התיקון. אין לי מושג גם במה זה כרוך מבחינה כספית, כי לא דברתי עם קול רם כי אין לי זמן להגיע אליהם...

מבחינת צליל היה בסך הכל טוב (המעט שאני זוכר). אין הרבה בס, אבל מה שיש מאוד מדויק.

הכי כיף בהן אבל היה הניתוק המוחלט. אני יושב בעבודה, מסביבי אנשים מתווכחים, ואני שומע מוסיקה ולא אכפת לי מאף אחד.

e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

תודה רבה. אני חושב שהT2 זה שנתיים אחריות. אגב מה מכיל הבאנדל של האוזניות? הT3 קטנות יותר מה2 נכון? הן לא מכסות את כל חלל האוזן.. זה משנה לאטימה?

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

זה לא משנה. את היציקה תוכל לקבל בכל גודל שתרצה., אני מניח.

e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

תודה על המענה המהיר. אם אתה במקרה באזור ירושלים ורוצה לשלוח איתי לתיקון בר"ג- בשמחה, שלח לי הודעה פרטית.
מישהו שהתנסה עם הזמנה מחו"ל (בפרט JH) יכול לתרום מנסיונו (זמן הגעה, דמי משלוח, מיסים)?

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

זה לא המרחק - זה הזמן. אני חי ועובד באזור רחובות, אבל עצם הנסיעה לרמת גן באמצע היום עם הלחץ בעבודה (סטארט אפ)...

בכל מקרה כרגע אני לא רוצה להוציא עוד כסף על האזניות (צריך עוד להבין מה העלות) פשוט מהסיבה שהזמנתי מMassDrop אזניות. אמנם לא אותה קטגוריה, אבל בכל זאת.

דרך אגב, עוד משהו שכדאי לשים לב אליו טוב - החומר ממנו עשויות האזניות. החומרים מתחלקים לשניים - סיליקון רפואי שהוא יותר רך, וחומר אקרילי קשיח. זה עניין של העדפה. מצד שני, הסיליקון הרך כבר לא נראה אותו דבר כמו בהתחלה.

גם לא היתה אפשרות לקבל איתן כבל נתיק, מה שנראה לי כמו משהו בסיסי מאוד, מכיוון שזה סיליקון רך.

e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

מה הכוונה לא נראות אותו דבר? הצבע משתנה או גם המרקם והנוחות?
אם לוקחים אקרילי יש אופציה לכבל ניתק?

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #16 

e-or כתב:מה הכוונה לא נראות אותו דבר? הצבע משתנה או גם המרקם והנוחות?
אם לוקחים אקרילי יש אופציה לכבל ניתק?
...
תכנס לשרשור הראשון בפורום עם תמונות הציוד. אחד המשתמשים פרסם שם שיש לו JH
·

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #17 

אני אתן לך את השורה התחתונה מההתרשמות שלי מבלי לכתוב את כל מגילת האירועים.
רציתי לעשות Reshell ל-Triple.fi שלי וכרגע יש לי אוזניות מקולקלות בבית שפשוט אין לי כבר כוח לשלוח לקלרם שיתקנו. הם פשוט הצליחו להתיש אותי בכל מה שקשור לשירות שלהם. לפי דעתי יש להם את השירות הכי גרוע שבו נתקלתי בכל ההיסטוריה שלי עם ציוד אודיו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

e-or פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

מעניין דווקא זכרתי שקראתי עליהם בעיקר דברים טובים. אולי זה תקף יותר לגבי הACS שהם מחזיקים.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”