PS4 מרעיש ממש!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הרעש מגיע מהמאוורר שלו? יש לך אחריות על המכשיר?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- mcaviel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תבדוק אם כל פתחי האיורור של המכשיר פתוחים וחופשיים,
לי היה את הרעש הזה כששמתי את המכשיר באיזור סגור כמו ארונית.
לי היה את הרעש הזה כששמתי את המכשיר באיזור סגור כמו ארונית.
Sometimes I get excited to go to sleep at night because I know coffee is on the other end.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

באמת נשמע מוגזם. זה קורה בכל משחק? מה קורה אם אתה סתם עומד בתפריט הראשי ולא מעלה שום משחק?
בכל אופן, יש סיבה מסויימת שבגללה אתה לא פונה לאחריות?
בכל אופן, יש סיבה מסויימת שבגללה אתה לא פונה לאחריות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מי זה אמר לך את התשובה הלקונית הזו? איזה יבואן?
על איזה דיסקים מזוייפים הם מדברים לעזאזל?! המכשיר עדיין לא נפרץ. סתם ניסו לנער אותך עם תשובה מהשרוול.
הרעש לא נשמע סביר. יש לו לדעתי בעיה של התחממות (יכול להיות שהגוף קירור לא יושב פיקס על המעבד) והוא מנסה לקרר את עצמו כמה שיותר אבל זה לא כל כך עוזר.
על איזה דיסקים מזוייפים הם מדברים לעזאזל?! המכשיר עדיין לא נפרץ. סתם ניסו לנער אותך עם תשובה מהשרוול.
הרעש לא נשמע סביר. יש לו לדעתי בעיה של התחממות (יכול להיות שהגוף קירור לא יושב פיקס על המעבד) והוא מנסה לקרר את עצמו כמה שיותר אבל זה לא כל כך עוזר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אז הם שקרנים. פשוט כך.
צור איתם קשר שוב ותדרוש הסברים. אל תקבל כאלה תשובות לקוניות כמו "השתמשת בדיסקים מזוייפים" כי אין דבר כזה וגם תכל'ס אין לזה בכלל קשר. אם הנציג/ה ינסו לנער אותך תדרוש לדבר עם אחראי/מנהל. לא ייתכן שיבואן רשמי של סוני בארץ, שגם גובה מחיר בהתאם (גם אני קניתי מהם למרות שיכולתי לחסוך כמה מאות שקלים ולקרנות מיבוא מקביל) יתחמק כשצריך לשרת לקוח ועוד עם תשובה כזו מרגיזה וחסרת בסיס.
חבר, יש לי PS4 אותו גם קניתי מישפאר לפני משהו כמו חודשיים ועברתי איתו כבר כמה משחקים שונים וגם אחרי שעות של משחק הוא לא מרעיש. לא שומעים אותו כמעט.
צור איתם קשר שוב ותדרוש הסברים. אל תקבל כאלה תשובות לקוניות כמו "השתמשת בדיסקים מזוייפים" כי אין דבר כזה וגם תכל'ס אין לזה בכלל קשר. אם הנציג/ה ינסו לנער אותך תדרוש לדבר עם אחראי/מנהל. לא ייתכן שיבואן רשמי של סוני בארץ, שגם גובה מחיר בהתאם (גם אני קניתי מהם למרות שיכולתי לחסוך כמה מאות שקלים ולקרנות מיבוא מקביל) יתחמק כשצריך לשרת לקוח ועוד עם תשובה כזו מרגיזה וחסרת בסיס.
חבר, יש לי PS4 אותו גם קניתי מישפאר לפני משהו כמו חודשיים ועברתי איתו כבר כמה משחקים שונים וגם אחרי שעות של משחק הוא לא מרעיש. לא שומעים אותו כמעט.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות שהמשחק פחות מאמץ את המעבד, זה הדבר היחיד שעולה לי לראש שקשור. אני אנסה לברר לך ספציפית לגבי TLOUR עם חבר שיש לו אותו אם יש איתו איזה עניין מיוחד.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לי יש את TLOUR, אמנם לא בדיסק אלא דיגיטלי, ואין כזה רעש. ומה שjacko-il אמר מדויק: אין דבר כזה דיסק מזויף, אין פריצה לPS4 ושיפסיקו למרוח אותך!
אני ממש מרוצה שאת שלי לא קניתי עם אחריות שלהם..רואים כמה שזה שווה לתחת. זה השרשור השני שאני רואה השבוע שבו ישפאר מורחים ומתחמקים במקום לתת שירות..לא יאומן
אני ממש מרוצה שאת שלי לא קניתי עם אחריות שלהם..רואים כמה שזה שווה לתחת. זה השרשור השני שאני רואה השבוע שבו ישפאר מורחים ומתחמקים במקום לתת שירות..לא יאומן
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

gal-cohen כתב:ניחוש פרוע - אחרי שהוא יבדוק עבורך.......
·...
החזיר לי תשובה החבר, הוא אומר שזה לא מוכר לו בכלל. שיחק במשחק הזה, כמו רבים אחרים שיש לו, שעות והמכשיר לא עשה לו שום רעש חריג מהמאוורר ביחס לאחרים. (המשחק שלו בדיסק פיזי ולא דיגיטלי, רק למען הסר ספק)
·jacko-il כתב:......![]()
קרעת אותי.
החזיר לי תשובה החבר, הוא אומר שזה לא מוכר לו בכלל. שיחק במשחק הזה, כמו רבים אחרים שיש לו, שעות והמכשיר לא עשה לו שום רעש חריג מהמאוורר ביחס לאחרים. (המשחק שלו בדיסק פיזי ולא דיגיטלי, רק למען הסר ספק)...
יש סיכוי אז שהדיסק שך ה tlou פגום או משהו?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא נשמע סביר/הגיוני.
תגיד, סתם בכללי, המכשיר שלך מעודכן? לפעמים עדכונים במערכת הפעלה מסדרים כל מיני בעיות שיש עם משחקים מסויימים..
תגיד, סתם בכללי, המכשיר שלך מעודכן? לפעמים עדכונים במערכת הפעלה מסדרים כל מיני בעיות שיש עם משחקים מסויימים..